wimax کی میاد؟ به نظر شما از مخابرات بگیرم یا صبر کنم تا wimax بیاد؟ (فیبر نوری)
Printable View
wimax کی میاد؟ به نظر شما از مخابرات بگیرم یا صبر کنم تا wimax بیاد؟ (فیبر نوری)
اين نماينده اصلي در مشهد:
مشهد، خيابان سعدي، سعدي بيستم، طبقه دوم، پلاك 5
0511،2218600
نمابر:2243984
0511،2218600
256Kbps
20+2GB
نامحدود
43.000
براي قيمت دقيق زنگ بزني بهتره
من در مشهدم 128 گرفتم خیلی راضیم البته فقط برای روز از ساعته 1 صبح تا 7 صبح که رایگانه سرعت خیلی پایینه 10 kb اما روزا تا 260 حتی بیشتر هم میاد
وای سرعتم خیلی کم شده 70kb
فكر كنم تو مشهد همگانيه
كدوم طرفي؟
طرف ما هم بيا:31:
خدا لعنت كنه هر چي مردم آزاره و مال مردم خوره .
مخابرات داره ديوونم مي كنه . 4 روزه اندازه لاكپشت هم سرعت ندارم . زنگ ميزنم ميگن ميديم بخش فني چك كنه .
دارم ديوونه ميشم .
كسي جايي سراغ نداره بشه از مخابرات شكايت كرد ؟
من مركز خاتم هستم . اينجا مي شه اينترنت بي سيم گرفت ؟ و اگه ميشه از كجا ؟
این صبانت آشغال باز سرعت شبانه رو آورده پایین
سلام بکس
من مرکز پیروزی ام با پیش شماره 871 ،
میگم راهی داره که کاربرای خونگی از صبا بیشتر از 128 بگیرن ؟ من خودم 2 مگ میخوام وصل کنم ، حالا راهی هست به من که کاربر معمولیم این سرویسو بدن ؟
لطفا هرچه زودتر جواب بدین ،منتظرم
مرسی
سلام بچه محل:31:
بايد كارت دانشجويي يا مهر شركت ببري
حله
سلامنقل قول:
دانشجو نیستم ( ولی در شرف دانشحو شدن هستم :31: ) ، هیچ راهی غیر این دوتا نداره ؟
كدوم شركت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 22گيگ يا نامحدود ؟نقل قول:
0511،2218600
0511،2218600
256Kbps
20+2GB
نامحدود
43.000
براي قيمت دقيق زنگ بزني بهتره
سلامنقل قول:
کارت جور شد
فقط مال خودم نیست :31:
میشه کاریش کرد ؟ کارت مال پسر عمومه ، میشه به نام اون ولی به شماره تلفن خودم سرویس بردارم ؟
ویرایش : الان زنگ زدم ماورا گفتن کارت قبول نمیکنیم ، فقط باید نامه از دانشگاه بیاری تا برات وصل کنیم ، چه کار کنم به نظر شما ؟
خوب نامه جور هممحلي:31:
بجز اينا هم راه نداره:41:
آره دیگه باید برم دنبالش .نقل قول:
راستی برای گرفتن نامه کارخاصی باید بکنم ؟
منظورم اینه که راحت میدن نامرو ( یه روزه ) که به فامیلم بگم بره بگیره نامرو از دانشگاشون ؟
نامه كه يروزه ميدن اگه طرفي كه ميخاد نامه رو بده امروز فردا نكنه
راستی یه سوال دیگه شرمنده :11:نقل قول:
پیش کی باید بگم بره تو دانشگاه برای نامه ؟
یعنی کی نامرو میده ؟
مسئول دفتر
مهم مهر دانشگاه حتي ميتونه بده ابدارچي مهر كنه
اصل مهر نه چيزه ديگه:31:
سلام
دوستانی که صبا دارن ، من کمی تحقیق کردم ، چون سرعت دانلود بالای 50 کیلو میخواستم ، با توجه به اینکه سرعت قانونیه 128 ، 16 کیلوبایته !خیلیا میگن با همون سرویس 128 هم میتونم با 50 کیلو دانلود کنم ! آیا این حقیقت داره ؟
دوم اینکه به من گفتن ( دوستام ) که سرعت دانلود شبانه رایگان 1مگ حساب میشه ، آیا اینم حقیقت داره یا اینکه هر کی هر سرویسی داشته باشه شبانه رایگان هم همون سرعتو میگیره ؟
ختم کلام اینکه اگه میتونم با سرویس 128 ، بالای 50 کیلو دانلود داشته باشم برم همون 128 رو قرار داد ببندم اینقدرم دردسر نامه ی دانشگاه رو نکشم ، هان ؟ نظر شما چیه ؟
سلامنقل قول:
صبا سرعت 128 بیشتر از 50 هم می شه ولی ثابت نیست :27::27::27:
با 128 می بینی یه روز با60 کیلو بایت دانلود می کنی
فرداش می بینی با 13 کیلو بایت دانلود می کنی:41::41::41::41::41:
نه دیگه الان نامه ok شده میخوام 2 مگ وردارمنقل قول:
فقط خداکنه خطون مشکلی نداشته باشه .
راستی چه قدر طول میکشه رانژه کنن ؟
همچنان كارت تخفيف شاتل نيازه . يكي از دوستان بدقولي كردن .
4 تا 7 روز كاري زمان مي برهنقل قول:
سلام بچها نگاه کنید این نمایندگی صبانت نوشته که تمام مراکز مخابراتی مشهد
حتی اونایی که فیبر نوری هستند می تونه سرویس بده
نقل قول:
کد:http://www.neystan.com/اينترنت/ثبتنامخطوطADSL/tabid/116/Default.aspx
نقل قول:
کد:http://www.neystan.com
خاک بر سر صبا نت با این سرعت شبانش
ببین 128 رو 2مگ بسته شده که میانگین سرعتش 65 هست و از 50 پایین تر نمیاد و هیچ وقت هم روی 13 نمیاد سرعت شبانه هم 128 هست که روی 1مگ بسته شده که میانگینش 45 هست و چندان تعریفی نداره من دیشب 250 مگ دانلود کردم سرعت شبانه چند وقته اومده پایین ولی یه دوست دیگم شبی 1.5 گیگ دانلود میکنهنقل قول:
نقل قول:
منم شبا روزی 2.5 گیگ راحت میگیرم
:18:
سلام. منظور از مهر شركت يعني چطوري ببريم؟ يه توضيح كامل ميدين؟ من ميخوام واسه خونه 256 كيلو و 6 گيگ هم فضا بگيرم . اول اينكه اين و هم بايد با مهر شركت و اينا گرفت؟ اگه آره هس يه توضيح كامل بدين.نقل قول:
دوم اينكه هزينه راه اندازي و نصب و همش كلا چقد در مياد؟
هزينه رو واسه 128 كيلو با 6-8 گيگ فضا هم بگين. ممنون.
واسه هر شركتي كه سرويس ADSL ارائه ميده و خوب هست بگين.
مثلا يا شاتل يا صبانت
بعضی از شرکت ها میگن که باید مهر شرکت پای ورقه قرارداد بخوره بعضی ها هم خودت یه ورقه مینویسی که این شرکت نیاز به اینترنت x هست و شماره خودت رو مینویسی و پای ورقه مهر شرکت رو میزنی هزینه رانژه هم 10 تومن هستنقل قول:
ممنون. يعني پس خواستم قرارداد بنويسم پايين قرار داد مهر شركت رو ميزنم بعد شماره خونه رو وارد ميكنم.
ok.
خوب واسه همون هزينش هم لطف كنين بگين اگه در جريان هستين. مثلا 256 كيلو و 6 گيگ فضا ؟؟؟
اون سرويس هاي ECO128 و ECO256 خوبه. بعد يه سوال ديگه: حداكثر سرعت دانلود در ثانيه توي اين دو تا چقده؟؟
و در آخر اينكه مودم هاي 128 با 256 كه فرقي نميكنه ديگه؟ مثلا من يه ماهه 128 بردارم بعد اگه راضي نبودم 256 كنم. ديگه احتياجي به مودم نيست كه؟؟
يه ليست قيمت هم اگه امكان داشت واستون از مودم ها بذارين. دستتون طلا.
راستي اين سه تا سرويس آخر كه گذاشتين مال كدوم شركته؟؟
اولي صبا
دوم و يوم مال شاتل
خير احتياج به تعويض مودم نيست
مودم از 60-70 تا 100 خورده اي
من که دیشب الحمدا.. 35 مگابایت بیش تر دانلود نکردم از صبانت و پیش شماره هم 729 هست
تازگی باز دوباره این صبانت خراب شد یه مدت حداقل روزی 250 تا رو دانلود می کردیم شبا هم که از سه ما 10 تا 12 سرعت نداریم همچنینین روزا ساعت 4تا5
جون داداش من چند وقت پیش این سوال رو پرسیدم
اقا این سرویس های مخابرات سرعتش چنده اگه محدودیت هم نداره بگید
چون اگه سرعتش 16 هم باشه پایین نیاد میشه ساعتی 57 مگابایت دانلود کرد منم که راسته کارم فقط دانلوده
اگه تعرفه هاشم بگید ممنون میشم و این که سه ماهه شاتل چنده و شبا با 128 سرعت دانلودش چقدره
مردیم بابا از این صبا نت کوفتی
راستی این وایمکس باری مشهد هم قراره بیاد؟
نقل قول:
سلام منم دقیقا مشکل شمارو دارم فکر کردم مودمم مشکل داره همه تنظیمات رو انجام میدم بازم ارور 800 میده
اینترنت مخابرات مشکل داره 1 --- هست که باید فایروال آنتی ویروس ویندوز رو قطع کنی (یعنی هر کی خواست بیاد داخل بفرما) 2 یا ویندوز 7 سازگار نیست xp هم که مشکلات امنیتی داره 3 معلوم شده با هر مودمی سازگار نیست منم پلانت دارم
دوستان لطفا بگین چه مودمی با اینترنت مخابرات سازگار هست چه مدلی با ویندوز 7 هم امتحان کردین بعد کسی خبر نداره بجز مخابرات شرکتی هست فیبر نوری؟
منم دی- دیلینک دارمنقل قول:
قبلا تی پی لینک داشتم
هیچ کدوم مشکل نداره
ای لعنت به صبانت با این سرعت شبانش
مسخره کرده مارو
سرعت حرف نداره شبی 2.5گیگ دانلو:19:نقل قول:
ما كه ديگه نداريم تا بي سيم بياد
من با این پست مشکلم حل شد شما هم امتحان کنیننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4473446&postcount=2343
نه بابا کجا دو گیگ
خاک بر سرش