بچه ها من دیشب سرعت دانلودم بالا بود ولی صفحات وب رو دیر باز میکرد واسه شما هم اینجوری بود؟؟
Printable View
بچه ها من دیشب سرعت دانلودم بالا بود ولی صفحات وب رو دیر باز میکرد واسه شما هم اینجوری بود؟؟
خوش به حالتون..
سرعت من دیشب افتضاح پایین بود..
تا ساعت 2.5 که حتی یا صفر بود یا زیر 1KB/S
نقل قول:
من سرعت لینک های مستقیمم خوب بود غیر مستقیم ها مثل تو بعضی وقت ها 0 هم میشد
ولی لینک های مستقیم خوب بود
واسه من هم دیشب سرعت خوب بود.3.8 دان کردم.
همینطور پیش بره خوبه.
واسه منم خوب بود. با 256 نزدیک به 2 گیگ دانلود شد
!!!!!!!!!! برا من یکی که اصلا صفحات بالا نمیومدن دیگه دانلود را روشن نکردم :41:
دوست عزیزنقل قول:
اگه واقعا سرعت شما 1کیلوبایت بیشتر نمیشه ارتباط اینترنتیتون مشکل داره ! چون حتی وقتی هم که سرعت پایینه با اشتراک 128 حداقل باید سرعتتون از 16 کیلوبایت کمتر نباشه ( حتی تو بدترین حالت تو شبا ! ) ... مودم رو یک بار ریست کن و دوباره بذار مثل روز اولی که خریدیش تنظیم اتوماتیک بشه ... اگه باز هم دیدی سرعتت زیر 16 کیلو هست حتما با شرکت تماس بگیر .
البته این نکته رو هم در نظر داشته باش بعضی وقتا می بینی مثلا می خوای از تورنت فایل بگیری چون هیچ سیدی نیست سرعت صفر می شه یا فوق العاده پایینه و می بینی فایل دانلود نمیشه ! اون دیگه ربطی به سرعت اینترنت نداره ... منظور من این بود که تو حالت عادی نباید سرعتت این طور باشه .
... در ضمن این سایتمون تازگیا یا اصلا بالا نمیاد یا خیلی دیر لود میشه ( یا مثل همین حالا که پست من 2 تا 2 تا ثبت شد ! ) که این هم ربطی به سرعت اینترنت شما نداره مشکل سایتمونه چون سایتای دیگه خیلی راحت باز میشن.نقل قول:
نه مشکل خاصی نداشت. بچه ها که الان کامنت گذاشتن هر کدوم ماله یک مرکزن. مشکل خاصی تو سرویس دیده نشد می خوای همونطور که birak گفت سیستمتو یک چکی بکن.نقل قول:
اتفاقا لینک مستقیم بود .. از یه سایت دانلود فیلم..
چجوری باید مودم رو ریست کنم ؟؟ خاموش روشن کنم ؟؟
راستی ممکنه بخاطر اتصال من با USB باشه ؟؟ یعنی ممکنه اگه با کارت شبکه وصل کنم سرعت خوب بشه ؟؟
دوستان یه سوال بزرگ!!
کد من 224
شما کدوم شرکت رو به من پیشنهاد میکنید؟؟؟
64 یا 128 هم مد نظرم هست....
حالا کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
قیمت های جدی تغییری با پست اول نکرده؟؟! اگه کرده میشه یه اطلاع رسانی کامل کنید....
ممنون...موفق باشید...
از دوستان پارس آنلاینی این چند شب همه سرعت دانلودشون پایینه ؟
نقل قول:
پشت مودم یه سوراخ کوچیک داره با یه چیز نازک 5 ثانیه نگه دار بعد ول کن خودش ریست میشه .
نمیدونم شاید . با لان وصل کنی فرق بکنه ما بیشترمون با لان وصل میکنیم . راحت تره
تایید میشه! گاهی سرعت resume دارا بالاست اما وب باز نمیشه یا خیلی کنده
گویا زور دانلود منجر می رسه تو شیره کشی اما مرورگر نچ!:19:
256/723
خوش اومدید دوست عزیزنقل قول:
در حال حاضر بهترین سرویس رو ( با توجه به اینکه سرعتا در روز چندین برابر حالت استاندارده ) شرکت اندیشه میده . تو انتخابش در حال حاضر شک نکن . البته شرکتای دیگه مثل گیلانت و دامون هم تازگیا با قیمتای بهتر دارن سرویس می دن اما هنوز کاربراشون اونقده زیاد نشده که عملا بخوان استفاده کنن و تایید کنن که کیفیتشون از اندیشه بالاتره . هر کدومشون هم یه سری برتریها و یه سری کمبودها نسبت به اندیشه دارن مثلا قیمتای سرعتای پایین دامون و گیلانت بهتر از اندیشه هست اما 10 تومن هزینه اولیه نصب می گیرن و هزینه هر گیگ حجم اضافه هم 500 تومن بیشتره ... مودمی هم که خودشون میدن 10 تومن گرونتره . البته یکی از دوستان میگفت کیفیتشونم خوبه ... ولی سر جمع بخوای حساب کنی سرویس اندیشه فعلا به صرفه تر و سرتر از بقیه هست . تنها نکته تغییر قیمت در مورد اندیشه هم اینه که مودمهاش الان 30 تومن شده و هیچ پولی هم بابت نصب اولیه نمی گیره ... در هر صورت انتخاب با خودتونه . موفق باشین.
نقل قول:
برای مودم tp-link روش ریست رو که دوستمون گفت . بعدش میری تو تنظیمات مودم ( با تایپ آی پی مودم تو اینترنت اکسپلور ) بعد برو تو گزینه Advance Setup . میبینی یه جدول کشیده یه ستون داره به نام Remove که توش مربع های کوچیک هست اونا رو همه رو تیک بزن بعد پایین صفحه کلید Remove رو بزن .. حالا مودمت صفر کیلومتر شده مثل روز اول ! بهتره صفحه اینترنت اکسپلور رو یه بار ببندی و دوباره باز کنی بری تو تنظیمات مودم ... حالا کلید Quick setup رو بزن هیچی رو هم تغییر نده همینجوری برو جلو تو صفحه آخر هم کلید reset رو میزنی و 2 دقیقه صبر میکنی مودمت خاموش روشن می شه ... کار تمومه ... اما در مورد وصل کردن از طریق lan یا usb هیچ تفاوتی از نظر سرعت اینترنت ندارن پس هیچ فرقی نمی کنه به کدومش وصل کنی ... ( lan رو هم یه بار امتحان کن شاید به احتمال خیلی خیلی کم اشکال از خروجی مودم باشه ... البته بعید به نظر میاد ! ) و تنها نکته ای که در مورد اتصال usb هست اینکه می تونی از control panel درایور مودم برای پورت usb رو یه بار پاک کنی و دوباره نصب کنی تا اگه احیانا مشکل از درایور باشه این هم مطمئن شی ... پریز تلفنت و ارتباطات سیم تلفن رو هم یه نگاهی بنداز جایی خط قطعی نصفه نیمه نداشته باشه ! بعضی وقتا مشکل اونقدر سادست که آدم حتی فکرش رو هم نمیکنه ! مثلا اینکه سیم 2 شاخه مودم قطع شده باشه یا از داخل پریز قطعی نصفه نیمه داشته باشه !!! ... اما اگه همه رو امتحان کردی و با پورت lan هم مشکل سرعت 1 کیلوبایت بر ثانیه داشتی ! پس مشکل از طرف تو نیست ... یه تماسی با شرکت بگیر تا از اونجا سرویست رو یه بار چک کنن .
ممنون از جواب دادن....اندیشه برای هر گیگ بیشتر چقدر میگیره؟
حالا کل خرجی که یه 128 با 3گیگ محدودیت(اندیشه)رو دستم میذاره چقدر هست؟
ممنون میشم ....:31:
یعنی اینجا کسی پارس آنلاینی نیست ؟ :13:نقل قول:
برخی دوستان میگن سرعت دانلودمون خوبه ولی سرعت وبگردی پایین هستش
حتما توجه داشته باشند که گاها انتی ویروس سرعت اینترنت رو کم میکنه
مثلا آنتی ویروس آویرا اصلا برای کسانیکه که وبگردی زیاد میکنند خوب نیست
چون شدیدا بر روی سرعت وبگردی تاثیر منفی داره
گاها فایروال یا انتی ویروس کلا بر روی سرعت دانلود تاثیر منفی میذارند
مثلا من Kaspersky Internet Security 2010 v.9.0.0.736 داشتم
همیشه سرعت اینترنتم نسبت یه سایرکاربران پایین بود
مشکلم رو با majid20 مطرح کردم و گفت مشکل از کسپرسکی هستش
با تغییراتی که اعمال کردم دیدم سرعتم حسابی بالا رفت
برای اینکه اشتراک 1 ماهه 3 گیگ با سرعت 128 بگیری کلا بار اول باید اینقدر پول بدی :نقل قول:
14900 تومن پول اشتراک 128 با حجم 3 گیگ + %3 مالیات و عوارض که میشه 450 تومن + 30000 تومن پول مودم ( که از همون اندیشه بگیری به صرفه هست قیمتش خوبه ) که کلا میشه 45350 ! اما 45500 تومن پول میذاری تو جیبت ( شاید اونا پول خرد نداشته باشن ! :46:) + آخرین فیش تلفن پرداخت شده . هزینه راه اندازی و اینجور چیزا نداره کل هزینه همینه ... بعدش تشریف می بری اندیشه ! به همین سادگی بعد چند روز هم خطت فعال میشه .
قیمت هر 2 گیگ اضافه هم 5000 تومنه . که اون هم با مالیات میشه 5150 تومن ( 5200 تومن ) که 2 گیگ 2 گیگ میشه گرفت .این هم سایتش با توضیحات کامل خودت ببین :
[HTML]http://www.askiran.com/index.php?act=adsl[/HTML]
دیگه فیش تلفن هم نمی خوان
خیلی خیلی ممنون
شرمنده بازم میپرسم!:11:
اگه یک ماه شارژ نکنم و از مودم استفاده نشه ماه بعد برای راه اندازی مجدد باید کل پول راه اندازی رو بدم یا نه؟!فقط پول 14900 شارژ ماهیانه؟!
ممنون از جواب دادنت....
یه سوال دیگه(البته ببخشیدا!)
اگه من یک ماه شارژ نکن....برای ماه بعدی که میخوام شارژ کنم باید هزینه ی راه اندازی مجدد بدم یا نه؟ فقط 14900 هزینه ی شارژ هر ماه رو باید بدم؟!
دامون میگه، اگه خودتون بلد باشین نصب کنید پول نمی گیره.تازه اگه مودمم داشته باشین دیگه کاری باهاتون نداره.
تازه قیمت 128 3 گیگم میشه 14 تومن.
سرعت دانلودش نرماله ولی زنگ زدم در مورد سرعتشون پرسیدم گفتن می خوان سرعتو زیاد کنن.تا 1 هفته 10 روز دیگه حتما زیاد میشه.
ولی خداییش قیمتاش خوبه.تازه گیگتم به ماه بعد میره.
آره من هم رفتم ثبت نام کنم هیچی ازم نخواستندنقل قول:
حتی من بهشون گفتم فیش تلفن نمی خواهید گفتند نه ، لازم نیست
ببخشید اگه فیش تلفن به نام نباشه چیزی نیاز هست؟
بلاخره سرویس اینترنت مخابرات تو تهران ارائه شد. بازی داره جالب می شه . این هم آخرین خبر در مورد اینترنت مخابرات :
( البته اینکه گفته سرعتای بالاتر از 128 هم میدیم منظورش به از ما بهتران بود نه مشترکان خانگی معمولی که تو مخابرات پارتی ندارن و بلد هم نیستن چجوری مدرک استاد دانشگاه بودن یا مدرک شرکت رو جهل کنن تا سرعت بالاتر بگیرن !! :21: )
"... شرکت مخابرات تهران تعداد زیادی پورت قابل واگذاری را در استان تهران آماده کرده است که به متقاضیان ارائه می شود. خدمات اینترنت پرسرعت در ماه جاری در مناطق 2 و 8 آغاز شده است و به زودی در سایر مناطق نیز ارائه می شود.
مدیرکل رایانه شرکت مخابرات استان تهران در خصوص نقش شرکتهای PAP در ارائه اینترنت پرسرعت به مهر گفت: شرکتهای PAP سرویسهایی که به مردم می دهد با همکاری مخابرات است زیرا این شرکتها برای ارائه خدمات خود از خطوط مخابراتی استفاده می کنند. همچنین این شرکتها پهنای باند خود را از مخابرات خریداری می کنند و فقط توزیع آن از طریق شرکتهای PAP انجام می شود.
مشفقی همچنین به تعرفه های اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات اشاره و خاطرنشان کرد: تعرفه هایی برای خدمات اینترنت ADSL در نظر گرفته شده است. طبق این تعرفه برای پهنای باند 128 کیلو بیت به صورت نامحدود ( unlimited) حدود 9 هزار و 600 تومان دریافت می شود.
وی با بیان اینکه خدمان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات دارای انواع مختلف با سرعتهای مختلف است، یادآور شد: سرعت های بالاتر از 128 کیلو بیت نیز ارائه می شود. "
هنگام ثبت نام یه فرم سه ورقی به شما میدند که داخلش باید نام صاحب خط ، نام خودتون ، شماره تلفن رو نوشته و امضا کنید ... همیننقل قول:
امشب سرعت اندیشه خیلی عالیه ( به بالای 210 کیلوبایت واسه اشتراک 128 می رسه ) . فکر می کنم یه کارای مثبتی انجام شده ! البته بعید میدونم به این زودی stm1 رو مخابرات بهشون داده باشه .
اما در مورد قیمت 14 تومنی اشتراک 3 گیگ شرکت دامون هم باید بگم چون سرعتش نرماله حتی اگه بجای 14 تومن 4 تومن هم باشه من شخصا حاضر نیستم با اشتراک اندیشه که سرعت دانلود 200 کیلوبایت داره عوضش کنم ! حتی اگه اندیشه همون 3 گیگ رو 20 تومن بده ! البته منظورم اینه که کاربرا به سمت شرکتی میرن که هم بالاترین کیفیت رو داشته باشه وهم ارزونترین باشه ... یعنی اگه فقط سرعت بالا باشه با قیمت خیلی بالا یا ارزون باشه با سرعت کم تو جفت حالت ها کاربرا به سمتش نمیرن وگرنه هیچ تعصب کورکورانه نسبت به هیچ شرکتی ندارم ... امیدوارم سرعت دامون هم اینقده بالا بره تا کاربرا تو انتخاب شرکتا سر چند راهی بمونن ! و امیدوارم سرویس مخابرات هم هر چه زودتر اینجا هم بیاد حتی اگه کیفیتش بالا نباشه لااقل یه شوک قیمتی به بقیه میده که سرویس نامحدودشون رو ارزونتر کنن . یادتون میاد یه زمانی سرویس حجمی رو هر کیلوبایت 5 الی 8 ریال همین اندیشه میفروخت ؟ من خودم خوب یادمه که تا همین چند سال پیش اندیشه اولین شرکتی بود که تو رشت اشتراک فلت دایل آپ ( یعنی بدون محدودیت ساعت استفاده در ماه ) رو آورد ! و اون موقع خیلیا ذوق کردن که دیگه از شر اینترنت 30 یا 60 ساعت در ماه خلاص شدیم و دیگه می تونیم هر چند ساعت بخوایم به دایل آپ وصل شیم اونم با هزینه ثابت اشتراک !!! قدم بعدی اینه که تو سالهای آینده همه سرویسها نامحدود میشن کم کم و اون موقع باید بخندیم بگیم یادته اشتراک با ترافیک 1 گیگ هم قبلانا وجود داشت ؟!! به امید اون روز .:10:
آره سرعت اندیشه امشب خیلی عالیه..
خیلی جالبه که اسما داریم 128 استفاده میکنیم ولی رسما الان سرعتم 230..
۲۱۰ در برابر ۱۶ استاندارد یا ۲۱۰ در برابر ۱۲۸ ؟؟؟؟
منظورم اینه که عددی که میگین بر حسب KB/s هست یا kbps ؟
من گذاشتم دانلود بشه وسط شب (بامداد) واسه خودش قطع شد..اه ه ه ه
نميشه يه كاري كرد كه خودش دوباره كانكت شه؟
بله.با سرويس 128 شما سرعت 230 كيلوبايت بر ثانيه دارين.نقل قول:
شما تو تنظيمات كانكشنتون auto redial رو 1 ثانيه كنين.نقل قول:
آره من بیدار بودم حدود3 واسه خودش قطع شد و بعدش که کانکت شدم سرعتن همش بین 230-235 بود و تکون نمیخورد..
حدود 2 گیگ دیشب گرفتم..
بچه های رشت اگه میشه یه جا بتونیم فیلمها و آهنکها و کلا چیزایی که دانلود میکنیم رو به همدیگه برسونیم خیلی عالی میشه..
آره واقعا سرعت عالی بود
بالا بودن سرعت تایید میشه.3.3 دان
اندیشه 512 خط 5
سلام دوستان
ببخشید من این سوال رو اینجا مطرح میکنم چون نمیدونستم کجا باید بگردم
من دنبال نقشه شهر رشت برای کامپیوتر میگردم اگه کسی سراغ داره میشه بهم بگه؟
یا اگه جای خاصی باید برم راهنماییم کنید؟
ممنون شاد باشید
رفتم نگاه كردم ديديم 3 دقيقه بود...چرا ديشب دوباره كانكت نشد؟؟؟نقل قول:
شما تو تنظيمات كانكشنتون auto redial رو 1 ثانيه كنين.
ميشه لطفا بيشتر توضيح بدي...
ممنون
پ ن :مثل اينكه ديشب بد بدشانسي آوردم...:2::2::2:
سلام خسته نباشیدنقل قول:
ممنون از جوابتون ولی این کارها کارای همیشگیه منه من هیچ فایل مشکوکی تو سیستمم نیست اینو مطمینم ویندوزم سالمه سالمه دقیقا همون کارایی که گفته بودید رو قبلا کردم ولی نتیجه نداده حتی الان که داشتم فایروالم رو چک میکردم فقط 4 تا ای پی باز بود که اونا هم مال اندیشه بود دیگه دارم به این نتیجه میرسم که این ترافیک اضافه داره از dhcp اندیشه بهم وارد میشه
تنها کاری که تا حالا نکردم اینه که یه درایومو فرمت نکردم که اونم برام امکان نداره الانم تصمیم گرفتم این دفعه برم اندیشه بگم ای پی مو عوض کنن دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
ویندوزم اکس پی بود این مشکلو داشتم الانم سونه بازم همین مشکلو دارم اندیشه بهم میگه تروجان دارم ولی نمیگه چجور تروجانیه که هیچ معلوم نیست کجاست با ویندوز عوض کردن و هیچ انتی ویروسی هم نمیره
الانم دارم از zone alarm extreme security 2010 اپدیت شده استفاده میکنم که اینم جواب نمیده