نوکیا n72 خاستم اپدیت کنم وقتی گوشی رو به لب تاپ وصل کردم تا از طریق نرم افزار nokia sofware update اپدیت کنه پیغام خطا می داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نوکیا n72 خاستم اپدیت کنم وقتی گوشی رو به لب تاپ وصل کردم تا از طریق نرم افزار nokia sofware update اپدیت کنه پیغام خطا می داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز گوشی رو به هاب وصل نکننقل قول:
مستقیم به خود کامپیوترت وصل کن
گوشی را فقط با کابل به لب تاپ وصل کردم
اگه اشتباه نکنم این پی سی سوییت سری N هستش درسته؟نقل قول:
بهتره با نوکیا سوییت یا همون پی سی سوییت معمولی امتحان کنی
اگه درست نشد به یه پورت یو اس بی دیگه وصل کن
میشه یکم واضحتر توضیح بدین:31::41::46:
صفحه اول همین تاپیک توضیح دادم...بخوننقل قول:
از روش آنلاین استفاده کن
تازگیا کسی گوشی n72 اپدیت کرده
فکر نکنم آپدیت جدید داده باشه...نقل قول:
چطور؟مشکل کجاست؟
میخاستم بدونم اخرین ورژن اپدیتش چنده مال من زده 5
آخرین ورژننقل قول:
میخاستم بدونم اخرین ورژن اپدیتش چنده مال من زده 5
5.706.4.0.1
دوستان سوالی داشتم!×!
میگم من 5800 ام رو از همون اول که خریدم آپدیت اینا نکردم و برای همون 2-3 سال پیشه فریم ورکش
اگه بخوام آپدیت کنم مشکلی برای برنامه هایی که الان نصبه پیش میاد؟
romapatcher+ هم نصبه روش برای کرک و ... برنامه ها و نصبشون
اگر آپدیت رو با خود گوشی انجام بدی و یا از طریق فینیکس و به روش Update Software فلش کنی هیچ چیزی در گوشیت پاک نمیشه و ممکنه فقط رام پچر از کار بیفته که می تونی نصبش کنینقل قول:
اما آپدیت با هر روش دیگه ای اطلاعاتت رو پاک میکنه که بازم می تونی قبل از اینکه آپدیت کنی توسط نوکیا سوئیت بکاپ تهیه کنی و بعد از آپدیت ریستور کنی
موفق باشی
سلام امروز میخواستم c7+5800رو به روز کنم نوکیا سوئیت3.4نصب کردم موقع اپدیت میگه باید سینک کنی تو سایت نوکیا میزنم یوزرو پسو قبول میکنه اما تو سوئیت نه چیکارکنم؟
سلام
C7 دارم و می خوام سیستم نرم افزاریشو از Anna به Belle تغییر بدم..باید چکار کنم؟
ممنون از راهنماییتون.
به این قسمت مراجعه کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
مرسی آیدین جان
اما تو سایت فریم ور nokia c7 نیستش....
گوشی که از آنا به بل ارتقا پیدا میکنه فارسی هم ساپورت میکنه(اس ام اس)؟
چرا نیست عزیز دل برادرنقل قول:
اینم لینکش
کافیه که با توجه به رنگ گوشیت یکی از فریمورها رو دانلود کنی و با همون آموزش فلش کنی
توجه داشته باش که پروداکت کد تو این روش فلش کردن مهم نیست و فقط RM و رنگ گوشیت مهمه
زبان فارسی هم داره
موفق باشی
سلام من یک n8 گرفتم و آبدیتش کردم به بل ولی الان ازش خوشم نمیاد چون فارسی نداره من می خوام برگردونم به قبل چه کار کنم
متشکرم
بهترین کار اینه که با یک فریموری که زبان فارسی داره توسط فینیکس گوشی رو فلش کنینقل قول:
چون دانگرید کردن گوشی دردسرش بیشتر از فلش کردنه و باید اول به ورژن 11 که مخصوص دانگرید هست فلش کنی و بعد از اون به ورژنی که قبلا گوشیت بوده آپدیتش کنی
پس از آموزش فینیکس استفاده کن
از لینکهای زیر می تونی استفاده کنی
از روش آفلاین استفاده کننقل قول:
فیرم ور رو دانلود کن و فلش کن
با سلام خسته نباشید به اساتید محترم من یک نوکیا X6-8G دارم که میخوام ابدیتش کنم برای اولین بار که در حاله حاضر با ورزن 31.0.004 آبدیت شده وبا RM-559 هست و رنگش جلوش مشکی و پشتش بنفش سیر (بادمجانی رنگ ) هست خواهشی که دارم اخرین ابدیت این مدل که چون من شنیدم ابدیت های این مدل بر اساس رنگ های گوشی هست اخرین ابدیت و نحوه ابدیتش را برام بزارید (آبدیت افلاین )سپاسگزار میشم چون ما مبتدی هستیم توی این زمینه لطفا راهنمایی بیشتر کنید ممنون از اساتید خودمون خوراک هر چی رسیوریم ولی توی این گوشی مونیدم
[QUOTE=hamid_1367;1554348]آقا من چند تا سوال داشتم:
1- اینو که میگی تو کافی نت ها یا تو دانشگاه گوشیتون رو آپ کنین... آقا وقتی تو با یوزر ادمین وارد نشی نمیتونی برنامه نصب کنی و به همین دلیل هم نمیتونی گوشیتو آپ کنی حالا شما راه حلی داره واسه اینجور مکانها؟؟؟
مثلا من تو دانشگاه نمی تونم برنامه نصب کنم، به نظزتون چه باید بکنم؟
2- حالا اگه مثلا موقع آپ یه اتفاقی افتاد و عملیات قطع شد، این مشکل رفع شدنی هست یا نه کلا گوشیت میره لالا؟؟؟ منظورم اینه که با باکس درست میشه یا نه؟
3- بیرونم موبا
سلام من گوشی N9دارم چطوری میتونم فیلتر شکن روش نصب کنم؟
من با نوکیا کار نکردم .نقل قول:
ولی به احتمال زیاد توی ستینگ و توی قسمت وایرلس و نتورک .این حالت واسه آندرویده
شما توی تنظیمات اینترنت و وایرلس احتمالا باید بگردید .
راستی v-pn میخوره
لینک دانلود فیرمورنقل قول:
سلام من نوکیا 5233 دارم میخوام اپدیتش کنم
software version:v 21.0.004
custume version:21.0.004.c01.01
type:rm-588
اینا رو اطلاعاتشه حالا شما که وارد هستید بگید احتیاج به اپدیت داره یا نه دستتون درد نکنه
سلامنقل قول:
آخرین ورژنی که زبان فارسی رو هم داشته باشه برای این گوشی 51.0.2 هستش
بهتره که آپدیت کنی
موفق باشی
با کامپیوتر که هر چی تو سایت نوکیا چرخیدم چیزی پیدا نکردم
با خوده گوشی چطوره؟ سرعت اینترنت ایرانسل به درد این کار میخوره ؟نظرتون چیه
با عرض سلام
من از سایت نوکیا گوشی N8 را آپدیت کردم ولی زبان فارسیش کلا حذف شد باید چه کرد ؟
اگر گوشیت گارانتی اصلی نباشه بعد از آپدیت با روشهای آنلاین و یا خود گوشی زبان فارسی از گوشیت حذف میشهنقل قول:
برای آپدین از طریق خود گوشیت و یا آنلاین توسط نوکیا سوئیت اپدا باید پروداکت کد گوشیت رو به یک کد فارسی تغییر بدی بعد آپدیت کنی
اینترنت ایرانسل هم بستگی به حوصله ای داره که می خوای خرج کنی
اما از نظر من فریمور مخصوص گوشیت که زبان فارسی هم داشته باشه رو توسط NaviFirm دانلود کن و بعد از طریق برنامه فینیکس فلش کن
لینکهایی که می تونی استفاده کنی رو مشخص کردم
موفق باشی
سلامنقل قول:
چون گوشی شما سیمین 3 به بعده نمی تونی پروداکت کد رو تغییر بدی و دوباره از طریق گوشی آپدیت کنی
شما هم می تونی فریمور مخصوص گوشیت که زبان فارسی داشته باشه رو با توجه به رنگ گوشیت از لینک زیر دانلود کنی و از طریق برنامه فینیکس که لینکش رو قرار دادم برای فلش استفاده کنی
موفق باشی
سلام برای گوشی نوکیا N93i برنامه ای هست؟
(با عرض پوزش من نتوننستم پیدا کنم)
برنامه چی؟نقل قول:
منظورت آپدیته؟
الان کسی هست اینجا جواب سوالمو بده ؟؟؟؟ خواهـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــش .
N8 رو میخوام اپدیت گنم به belle
با ovi store میشه الان زده جلو رومه
دیروز مپ رو دانلود کردم کشور ایران رو
ولی واسه اپدیت به belle
میترسم ..... بلد نیستم ....اینترنتم ایرانسله ....سرعتش هی از دایال اپ بهتره مثلا دیروز 70 مگ دانلود شد تو حدود یه ساعت ... خوب بد نیست از هیچی که بهتره
ولی ایا اپدیت کردن با ایرانسل میشه ؟؟؟ وسط کار قطع شه چی میشه
راستی میگن دوربین کیفیت عکسش پایین میاد واقعا همینطوره ؟؟؟
اصلا ااپدیت کنم یا نه ؟؟؟؟
N8 رو میخوام اپدیت گنم به belle
با ovi store میشه الان زده جلو رومه
دیروز مپ رو دانلود کردم کشور ایران رو
ولی واسه اپدیت به belle
میترسم ..... بلد نیستم ....اینترنتم ایرانسله ....سرعتش هی از دایال اپ بهتره مثلا دیروز 70 مگ دانلود شد تو حدود یه ساعت ... خوب بد نیست از هیچی که بهتره
ولی ایا اپدیت کردن با ایرانسل میشه ؟؟؟ وسط کار قطع شه چی میشه
راستی میگن دوربین کیفیت عکسش پایین میاد واقعا همینطوره ؟؟؟
اصلا ااپدیت کنم یا نه ؟؟؟؟
جدیدترین آپدیت برای این گوشی Belle Refresh هستش که واقعا سرعت گوشی بالا می ره چون اورکلاک شدهنقل قول:
کیفیت عکس تو این نسخه خیلی خوبه
اگر گوشیت گارانتی اصلی نباشه و بخوای از طریق نوکیا سوئیت و یا خود گوشیت آپدیت کنی زبان فارسی از گوشیت حذف میشه
اگر وسط دانلود فایلها قطع بشه مشکلی پیش نمیاد و بعد از وصل مجدد ادامه دانلود انجام میشه و 100% که شد تازه شروع به آپدیت میکنه
اگر زمان آپدیت اتصال کابل از گوشی قطع بشه ممکنه مشکلی پیش بیاد
برای اطمینان از آپدیت موفق بهتره که فریمور گوشیت رو از لینک زیر با توجه به رنگ گوشیت دانلود کنی و از فینیکس که آموزشش موجوده برای فلش کردن استفاده کنی
بعد از آپدیت هم دوباره نیاز به نصب نقشه داری
موفق باشی
من آپدیت کردم واقعا عالی بود به همه کسایی که c7 دارن پیشنهاد میکنم آپدیت کنن
سلام خدمت مدیران عزیز.. دوستان من میخام گوشی 5220 اکسپرس موزیک فلش کنم. نرم افزار Phoenix_Service_Software_2012.24.000.48366 نصب کردم.فایل فیرم ور هم انتقال دادم به پوشه product. مشکل الان اینجاست که در قسمت Frimware update بعد از زدن product code این پیغام رو میده!!!(در ضمن گوشی الان دیگه بالا نمیاد و صفحه سفید میشه)
ممنون میشم راهنمایی کنید..
سلام دوست عزیز آقای NANA در جواب سوالتون باید عرض کنم که برای آپدیت این گوشی باید اینترنت پر سرعت ADSL داشته باشید و بعد با استفاده از برنامه ی NOKIA suite آپدیتش کنید چون اگر با این برنامه آپدیت کنید یک بک آپ از گوشی میگیره واگردر حین کار قطع شد مشکلی برا گوشی پیش نمیاد و علاوه بر اون ججم آپیدتش به نزدیکای 600 MB میرسه که فکر نکم با ایرانسل بشه آپدیت کرد و نه کیفیت دوربین نه که پایین نمیاد بلکه بهتر هم میشه و رزو لیشن گوشی یکم با لا تر میشه درکل بهتر میشه وتنها عیبی که پیدا می کنه اینکه زبان فارس دیگه نداره و باید sms با انگیلیسی بدی که این پیام دادن انگیلیسی خودش کلاس داره ودیگه هر برنامه ای که روی سیمبین نصب نمیشد رو این نصب میشه از نظره بده بیرون پرات آپدیت کنند که فیکر کنم 20 تومن بیشتر نشه پولش وبعد که آپدیت کردی تفاوت را بیبن و برو حالشو ببر.:11:نقل قول:
دوستان کسی سایت برای برنامه و نرم افزار برای گوشی NOKIA N9 سراغ نداره اگه داره بگه که هم من و هم بقیه استفاده کنند سایت mobile9 بود که این سایتم دیگه باز نمیشه:devil: