آره کوییک جان!
Printable View
آره کوییک جان!
هنوز نرفتم اما شاید برم ببینم چی می شه
دستت درد نکنه
البته شک دارم رات بدن !:27::21:نقل قول:
ولی باشه به سلامت
بردیا جون تو به یکی از افراد kok اسکات فرستادی یا به اون اسرائیلیها
آقا بیخیال من.من آدم مسئولیت پذیری نیستم.از طرفی من تا اول مهر فقط میتونم این جوری بچسبم به بازی.بعدش باید بشینم سر درسم.یکی دیگه رو بزار بعدا ناراحتی نشه.
راستی اون پسره انگلیسیه.دارم باهاش طرح رفاقت میریزم.
خوب داش بردیا حالا اون موقع یکی رو انتخاب میکنیمنقل قول:
به Kok که اسکات نفرستادی؟!؟!
اونا دیگه دشمن نیستن
اگه بخوام از یه tribe بیام بیرون باید چی کار کنم؟
عزیزان بحث های مربوط به11 تو این قسنت لطفا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=162023
من به اسرائیلیا اسکات فرستادم.
راستی من به این پسره انگلیسیه گفتم که دنیا فکر میکنه ایرانیا تروریست هستن و مدرن نیستن ولی خودت میبینی که چقدر ایرانی توی این بازی هستش.و شجاع ترین بازیکنای ایرانی اینجا بازی میکنن ولی نه توی یه ترایب.
گفتش فقط آدمای احمق به حرف جرج بوش گوش میکنن.اینم پیامش:only the idiots that listen to george bush
ای ول.....نقل قول:
من تازه می خوام تو ورد 10 شر بشم
آقا خدایی حال کردیم با این جمله پسر انگلیسیه
میلاد جون تو که می گفتی انگلیسیه بردیا خیلی خوب نیست اینکه الان با یه انگیلیسی داره mail میفرسته
خب یواش یواش باید فک این اسرائیلیها رو پایین بیاریم
نمیدونم والا خودش گفت انگلیسیم دست و پا شکستست ولی خودمم تعجب کردم!نقل قول:
فک اونا رو هم میاریم آدرس ترایبشون رو میشه بدی؟
Um 73.این آدرس ترایبشونه.من اسکات فرستادم به پایین ترین عضو ترایبشون.بچه ها همه باید پشت هم باشیم تا دهن این نامردا رو صاف کنیم.
بابا رضا گیتار چرا رفتی یه ترایب دیگه؟هر کی ما اینوایتش میکنیم میره یه ترایب دیگه.
اینم یه چشمه دیگه درمورد این رفیق با مرام انگلیسی.
your friends safe from attack ive found a better village to farm, and tell him to make some troops walls alone wont help.
yeah george lies about a lot of things, iran may not be the friendliest country but its had a lot of crap from us to put up with
میگه رفیقتون(همون شاه عباس خودمون)از حملات من در امانه.من یه جای بهتر برای فارم پیدا کردم و بهش گفتم چند تا سرباز و دیوار(یه همچین چیزایی هستش)بسازه.بقیش هم درباره دروغ گفتن جرج بوش در مورد همه چیزه.چون من بهش گفتم اون درمورد ایران و مردم ایران دروغ میگه.میگه ایران ممکنه دوست ترین کشور نباشه اما(بقیشو نمیفهمم یکی که میدونه بگه)
بردیا جون اگه میشه من فردا شب بهشون حمله کنم ولی برای بار صدم میگم اونا نزدیک به 50 تا allies داشتن
در کل اگه میشه یه 3 روز صبر کنید که من یه workshop بسازم بتونم یه حرفی برا گفتن داشته باشم
اشکال نداره عزیز.منم نخواستم الان حمله کنم.من اسکات فرستادم چک کنم.وگرنه خودم هم دنبال ساختن ورک شاپ هستم.
یه سوال از تمام کسایی که توی World 10 هنوز دهکده دارن :
1 - آیا حاضرید به یک ترایب که حدو 7 یا 8 نفرشون اسرائیلی هستن حمله کنیم ؟
بردیا چی شد آخر به کی حمله کنیم
به این ترایب اگه خدا بخواد 3 روز دیگه
اسم ترایب : UM 73
به اسرائیلیا حمله میکنیم.ولی بزارید اول با اسکات چکشون کنیم ببینیم چقدر نیرو دارن.2تا عضو بالاشون یه خورده خطری هستن که امتیازشون 6برابر ما هستش.بقیشون هیچی نیستن.اسم ترایبشون اینه: Um 73.
از کمترینشون شروع کنید به چک کردن.من امشب چک میکنم.اگر دیدم مناسبه حمله میکنم.اونا احتمالا به روستای من حمله میکنن.پس اولویت شما ها بهتره ساپورت روستای من باشه.حالا ببینیم تا فردا چی میشه.
زمان حمله بعدا مشخص میشه.از کمترینشون باید شروع کنیم.
چرا که نه من هستم با 300 سرباز که فعلا 200 تا دارمنقل قول:
بچه ها میخواید حمله کنید؟
3 روز دیگه زوده
5 روز به من وقت بدید تا نوبل من بسازم
5 لول ویلیج میخوام 10 لول اسمیتی!!!
زود تموم میشه ها
داش بردیا کدوم انگلیس رو میگی؟
اینم از اعضای همین ترایبی که داریم دربارش بحث می کنیم و می خوایم بهش حمله کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کشکی نیستا دیپلماتمون باید با دیگر متحدان مشورت کنه که همه با هم بریزیم سرشون با نوبل من و منقرضشون کنیم !
بچه ها من یه ایرانی پیدا کردم.امیر تیموری.19 ساله.لیدر ترایب Tsn.میل بهش زدم بیاد توی ترایبمون.با متحدا هم مشورت کنید.فعلا وقت داریم.من فقط دارم با اسکات چکشون میکنم.هر وقت آماده بودید حمله میکنیم.
میلاد جون منو داری میگی ؟
اگه منو میگی پس یه6 روز وقت بدین به خودم که یه خورده ارتش درست کنم بعدش بریم دنبالشون
اشتباه شد
و/.
...
با ترایب Bord صحبت کن الندیل.بگو قصدمون اینه.بگو همراهیمون بکنن.اونا خیلی قوی هستن.با کمک اونا که رنکشون103 هستش میتونیم اون اسرائیلیا رو به درک واصل کنیم.
آقا به نظرتون مودبانه ترین مودبانه ترین حالت درخواست کردن توی انگلیسی با could هست یا اینکه جور دیگه بگم بهشون
مشکل اینه که فاصلمون باهاشون زیاده.یعنی برا من این جوریه.برای من با اسب متوسط 10 ساعت زمان میبره.پیاده نظام باشه احتمالا 15 ساعت.باید ساعتشونو چک کنم ببینم کی شب هست برای اونا اون موقع نیروهامو بفرستم.هر چند بازم میفهمن.ولی من ریسکمو میکنم.ولی به موقعش.بچه ها خودتونو آماده کنید.من تا وقتی اکانت پرمیوم داشته باشم سعی میکنم سریع پیشرفت کنم.
بردیا من رو دعوت نمی کنی
Ali.n
(454|752) K74
البته برعکس
با whould بگو خیلی بهتره.
علی جون تو که توی ترایب هستی.دیگه کجا دعوتت کنم؟ماشالله نفر سوم از نظر امتیاز هم هستی.حالت خوبه عزیز؟
بچه ها برای ساخت نبل من باید چه چیزایی داشت
5نقل قول:
5 روز به من وقت بدید تا نوبل من بسازم
من توي پنجه اسميتي موندم فقط 5 تا اسميتي اپديت كنم حله تو تا 6 روز كار داري تا درست كنينقل قول:
لول ویلیج میخوام 10 لول اسمیتی!!!
وایسا من نوبل من بسازم یه روستا میگیریم میریم بغلشون نیروهامون رو میریزیم تو روستا شب هنگام حمله میکنیمنقل قول:
تو يبخيال شونقل قول:
بچه ها برای ساخت نبل من باید چه چیزایی داشت