میگم که چرا این اخطار من از این کنار نمیره؟ قبلنا کسایی رو که اخطار میگرفتن فکر کنم فقط 24 ساعت این اخطارشون در انظار قرار میگرفت. نه؟ حالا تا کی باید این ننگ رو تحمل کنم؟
میگم که چرا این اخطار من از این کنار نمیره؟ قبلنا کسایی رو که اخطار میگرفتن فکر کنم فقط 24 ساعت این اخطارشون در انظار قرار میگرفت. نه؟ حالا تا کی باید این ننگ رو تحمل کنم؟
کجاش ننگه به قول بچه ها کلاس داره
اي بابا اخطار مثل زخم چاقو تو صورته راي بعضي ها افتخاره براي بعضي ها ننگ!نقل قول:
شما بايد يه مدت دور خلاف رو خيط بكشي و پسر خوفي باشي اونموقع به صلاح ديد مدير هاي انجمن پاك ميشه!
فکر میکنم اخطار ها اوتوماتیک حذف میشن بعضی هاشون ، چون در زمان اخطار دادن گزینه های زمانی هم وجود داره
ولی بعضی هم به دست خود فرد اخطار دهنده و مدیر باید بازگردانی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخطار ها اتوماتیک حذف مشن دوست من
خب مشکل من اینه که این مایه ننگ اتوماتیک خذف نمیشه. البته هنوز تو کنترل پنلم مدتش تموم نشده. یعنی تا وقتی مدت اخطارم تموم نشه این رو باید تحمل کنم؟
یه سوال دیگه. این اخطارها تو پروندم ثبت میشه؟
بله یوسف جان ، مدتش باید تموم بشه
اون که بله احتمال زیاد ثبت میشه
نزنيد اين حرف رو!نقل قول:
◙
سلام چرا من نمیتونم برای امضام عکس بزارم؟؟؟؟؟ Can Upload Images for Signature خير
این پیغام به شما میگه که نمیتونید برای امضاتون، روی سرور پی30ورلد، عکس آپلود کنیدنقل قول:
وگرنه میتونید تو سایتی مث tinypic آپلود کنید و بذارید تو امضاتون
دوست عزیز اصلا اون قسمتی که عکس را آپلود میکنی ( آیکون شبه کوه ) غیر فعاله!!!!! حتی شکلک های کنار صفحه هم غیر فعالند.
سلام دوست من
حتماً صفحه کاملاً لود نشده.
نه کاملا لود شده چند روزه این مشکل را دارم!!!!
سلام
یا مشکل از مرورگر هست یا از ویندوزه.
از یک مرورگر دیگه استفاده کن.
اصلاً بگو سایت های دیگه خوب لود میشن؟
دوست عزیز ممنون مشکل از مرورگر بود
سلام
میگم چرا با اینکه من تنضیمات لازم رو انجام دادم که هر جایی که پست میزنم برام توی لیست اشتراک ها ثبت بشه اما بعضی وقتا که لیست اشتراک هامو چک میکنم بهم اخطار میده که در صورت تکرار عضویتم لغو میشه؟؟؟؟؟؟
من تازه عضو شدم نمی دونم چرا وقتی توی یه تاپیک میرم تو قسمت "اختیارات تاپیک > مشترک شدن در این بحث" این پیغام خطا رو میده :
--------------------------------------------------------------
وضعيت سيستم
Moosa_27, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
1. نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
2. شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.
--------------------------------------------------------------
تو بخش "تماس با ما" هم یه پیغام نوشتم کسی جواب نداد. لطفا یکی اینجا بگه مشکل کجاست؟
(مگه مشترک شدن معنیش این نیست که پستای جدید تاپیک بهم mail زده بشه؟)
سلامنقل قول:
شما تازه عضو شدی و زود هم نمیتونی این کار رو بکنی.
باید وقت بگذره.
باید وقت بگذره یعنی باید پست بدم یا فقط زمان بگذره کافیه؟نقل قول:
(خیلی مسخره س. من فقط می خوام پستهای جدید که تو یه تاپیک میاد بهم mail زده شه. این امکان برای اعضای جدید وجود نداره؟):44:
سلام اقا نمیدونم چرا تعداد پستهام اضافه نمیشه.اخه چرا؟
ممنون که اینقدر به یورزاتون حال میدید !!!!.3 بار امضای منو حذف کردین کجای بازی من با بلاگم تبلیغاته .!!!!!!!!!!
من لینک بازیمو با بلاگم گذاشته بودم
سلامنقل قول:
پست هم بده و هم زمان میخواد.
:10::27:
يعني چي كه اضافه نميشه البته پست هاي اعضا در چند تا از انجمن ها مثل متفرقه و يا خارج از دنياي كامپيوتر شمارش نميشه.نقل قول:
سلام
می خواستم نام کاربریم رو تغییر بدم. آیا امکانش هست ؟
نقل قول:
میتونی با مدیران در میون بگذاری . ولی الان فکر نکنم باشه :20:
سلام من اگه تو یه تاپیک دور افتاده پستی بزارم برای اینکه جوابا رو ببینم چطور میشه به اون تاپیک دسترسی سریعتر داشت؟
شما باید در اون تاپیک مشترک بشیدنقل قول:
من چه زمانی می تونم فایل(صوتی/تصویری) به یک متن پیوست کنم؟؟؟:20:
این امکان فقط مختص به مدیران و همکاران انجمن می باشدنقل قول:
خواهش میکنم جوابم را مدیران یا همکاران دهند:
با سلام بنده کامپیوترم ویروسی شده بود و مجبور شدم دوباره سیستم را راه اندازی کنم پس فایل کوکی ها هم از بین رفت و این وب من را "مهمان" میشناسد در صورتی مه من 1 سال در این وب کار کردم در ضمن من پسورد ایمیل و اکانت ام را گم کردم از شما خواهش می کنم (از مدیران خواهش می کنم) مرا به شناسه Danoosh Pichgahe برگردانید:41:التماس می کنم جوابم را دهید:41:
یعنی تو یکسال هیچی کوکی از کامپیوترت پاک نکردی؟نقل قول:
خواهش میکنم جوابم را مدیران یا همکاران دهند:
با سلام بنده کامپیوترم ویروسی شده بود و مجبور شدم دوباره سیستم را راه اندازی کنم پس فایل کوکی ها هم از بین رفت و این وب من را "مهمان" میشناسد در صورتی مه من 1 سال در این وب کار کردم در ضمن من پسورد ایمیل و اکانت ام را گم کردم از شما خواهش می کنم (از مدیران خواهش می کنم) مرا به شناسه Danoosh Pichgahe برگردانیدالتماس می کنم جوابم را دهید
ویندوز نصب نکردی؟
شوخی می کنی!!!
سلامنقل قول:
هر درخواستی رو باید از مسئول مربوطه اش داشت.
مشکل شما مربوط به ادمین های P30World و از بین اونها مربوط به میثم میشه.
شما باید یک پیغام خصوصی برای میثم بفرستید و مشکلتون رو شرح بدید.
مشخصاتتون رو دقیق بنویسید.
فقط کمی صبور باشید تا میثم جواب شمارو بده.
(کافیه تصور کنید که میثم روزی چند پیغام از اعضا میگیره و باید بهشون رسیدگی کنه. تازه بعضی ها هم که بمباران پیغام خصوصی می کنند.)
...
موفق باشید.
سلام دوست من
شما برو توي ايميلتون اگر پاكش نكرده باشيد اولين ايميل شما
براي عضويت در پسي ورد رو نگاه كنيد اونجا نوشته شود
دوباره تكرار مي كنم در صورتي كه ايميل هاي شما پاك نشوده باشه
مي تونيد اولين ايميل كه از پسي ورد گرفتيد رو نگاه كنيد
وبعد پسوردتون رو نگاه كنيد
------------
دوست من نگران نباشه انشالله كه
مشكلات حل مي شه
در صورتي كه نتونستي
به دستش بياره
بيا ادي خودم رو بهت مي دم
همين كه الان باهش اون لان هستم
:10::11::20:
سلامنقل قول:
ایشون پسورد ایمیلشون رو فراموش کردند.
اگر اینطور نبود با گزینه " فراموش کردن پسورد در پی سی ورد " مشکلشون حل میشد.
...
راستی نمی تونید پسورد ایمیلتون رو بازیابی کنید؟ مشخصاتی که موقع باز کردن ایمیل وارد کردید یادتونه؟
سلام
چطوری میتونم تو یه پست تصویر هم بذارم ؟
سلام دوست مننقل قول:
اره مي تونه
پسورد ايميلشون رو باز يابي كنند
بايد برن تو ياهو اونجا فورگت پسورد رو بزنند بعد مشخصات قبيلشون رو بدن
تا بهش پسوردش رو بده
:10::11:
سلامنقل قول:
اول عکس رو تو یه سایتی آپلود کن بعد وقتی میخوای تاپیکی بنویسی یه شکل کوه در بالا هست بعد اونو انتخاب کن بعد نشانی آدرس عکس آپلود شده رو بنویس.
:10:
چطوری باید عکس رو آپلود کنم ؟نقل قول:
با تشکر
سلام
به آدرس زیر برو و بعد روی Browse کلیک کن بعد هم آدرس عکس رو انتخاب کن.
[HTML]http://www.tinypic.com/[/HTML]
1-میثم کیه؟! آها فهمیدم کیه ولی وب سایت من رو مانند یه عضو جدید میدونه ؛پس من نمی تونم پیغام خصوصی بدم.نقل قول:
2-تمام عابرو و حیثییتم در اون شتاسه هست؛پس سوالاتم را جدی بگیرین.
میلم یرای گوگل هست ؛ حالا چه کنم ؟ درضمن من تمامی پست ها را پاک کردم و فقط در خواستم از مدیرا اینه که پسورد شناسه ام را در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدند.نقل قول:
سلام دوست من
شما برو توي ايميلتون اگر پاكش نكرده باشيد اولين ايميل شما
براي عضويت در پسي ورد رو نگاه كنيد اونجا نوشته شود
دوباره تكرار مي كنم در صورتي كه ايميل هاي شما پاك نشوده باشه
مي تونيد اولين ايميل كه از پسي ورد گرفتيد رو نگاه كنيد
وبعد پسوردتون رو نگاه كنيد