دو خبر از طرف بنده(رائول گنزالز بلانکو)
اولی یه کم ناجور است و میشه اینو استنباط کرد که راموس کم کم داره ساز جدایی میزنه و امیدوارم که خدا بخیر بگذرونه:
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد و به نقل از گل مدافع راست و جوان تيم رئال مادريد اسپانيا از اينكه برخي از بازيكنان اين تيم خودخواه شدهاند و خودشان به تنهايي ميخواند گل بزنند ابراز تاسف كرد.
راموس: من واقعا از اين كار متعجب هستم. من از كسي انتظاري ندارم ولي به نظر من براي جلورفتن يك تيم نياز است همه تلاش و همكاري بكنند ولي در هر صورت من هيچ كاري به كسي ندارم و اگر هيچ يك از بازيكنان همتيمي به من پاس ندهند من كار خود را انجام ميدهم.
سرخيو افزود: البته در تيم ما هيچ كس احمق نيست و ميداند دارد چه كاري انجام ميدهد ولي به من در تيم احساس تنهايي ميكنم.
دومی خطری خطری است و میشه گفت که خیلی بده!!!!(ولی مطمئن باشین که جدی نیست..)
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال باشگاه اينتر ميلان ايتاليا در حال مذاكره با ديگو هافبك برزيلي وردربرمن است و به نظر ميرسد اين تيم بتواند رئال مادريد را در اين رقابت كنار بگذارد.
بعد از مذاكرات ديگو و پدرش (!!!) با دو تيم رئال مادريد و يوونتوس و نرسيدن به نتيجه اين بازيكن ميگويد: بازي در اينترميلان هم لذت بخش است.
ماسيمو موراتي مديرعامل باشگاه اينتر ايتاليا گفت: بعد از اينكه به نظر ميرسد رونالدينيو را در اينتر ببينيم حالا بايد منتظر ديگو باشيد. او مبلغ احتمالي اين بازيكن را ۱۸ ميليون پوند اعلام كرده است.
خوب این اخرین پست من امشب بود و میرم که بخوابم امیدوارم شب خوبی داشته باشید پس تا فردا و فرداها یا حق
اخباری چند از طرف رائول..........