بهتره 4 3 2 1 امتیازی باشه به نظرم بعنی بین کسانی که برنده رادرست حدس میزنندباکسی که مساوی حدس میزنندفرق باشه
بهتره 4 3 2 1 امتیازی باشه به نظرم بعنی بین کسانی که برنده رادرست حدس میزنندباکسی که مساوی حدس میزنندفرق باشه
به نظر شما کدوم یکی از حالت های زیر واسه پیش بینیه بازی ها بهتره ؟
نظر بدید، چون نهایتاً تا ساعت 22:00 باید این بحث بسته بشه..
حالت اول :
هر فرد، هر نتیجه ای که رو دوست داره میگه..
به عنوان مثال :
برای بازی قبلی، بچه ها هر کس هر نتیجه ای رو که خواستن نوشتن و 3 تا برنده هم داشتیم..
مسعود : 2 - 0 (3)
ایمان : 2 - 0 (3)
اونی : 3 - 1 (1)
خودم : 4 - 0 (1)
محمود : 2 - 0 (3)
و ...
(اعداد داخل پرانتز، امتیاز بچه ها تو پیش بینیه قبلی هستن)
حالت دوم :
برد تیم استقلال با اختلاف بیش از 3 گل(3.4.5.... گل)
برد تیم استقلال با اختلاف 2گل
برد تیم استقلال با اختلاف 1گل
تساوی
شکست استقلال (آخه افت داره این گزینه رو بذاریم. چه برسه به اینکه بخوایم گزینه هاش رو هم باز کنیم..)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ
نحوه امتیار دهی :
پیش بینی درست با تعداد گل های درست = 3 امتیاز
پیش بینی درست اما تعداد گل های اشتباه = 1 امتیاز
پیش بینی نادرست = 0 امتیاز
نحوه امتیار دهی :نقل قول:
پیش بینی درست برد با تعداد گل های درست = 4 امتیاز
پیش بینی درست برد اما تعداد گل های اشتباه = 3 امتیاز
پیش بینی درست مساوی با تعداد گل های درست = 2 امتیاز
پیش بینی درست مساوی اما تعداد گل های اشتباه = 1 امتیاز
اونی جان، منظورت اینجوریه ؟
خوب اگه اینه که همه همیشه برد رو انتخاب میکنن چون امتیاز نادرستش از امتیاز درست مساوی هم بیشتره (تازه اگه مساوی رو با تعداد گل های درست پیش بینی کرده باشن)
به نظرم بازار مساوی تعطیل میشه..
یه خبر خیلی بد..
روانخواه 7 ماه از میادین دور شد..
رباط صلیبیش پاره شده..
الآن اخبار اعلام کرد
رباط صلیبی امیدرضا روانخواه پاره شد !!!
هافبک میانی تیم فوتبال استقلال به علت پارگی رباط صلیبی نمی تواند تا ماهها این تیم را در رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند.
به گزارش خبرنگار مهر، امیدرضا روانخواه که در دقایق ابتدایی بازی روز سه شنبه استقلال برابر ابومسلم از ناحیه زانو دچار مصدومیت شدید شد، امروز از پای مصدوم خود عکس ام آر ای گرفت و مشخص شد رباط صلیبی این بازیکن پاره شده است.
با این شرایط روانخواه رقابتهای نیم فصل اول لیگ برتر را از دست خواهد داد و این احتمال وجود دارد که تا پایان سال از میادین فوتبال دور شود.
منم تو اخبار شنیدم که گفت روانخواه رباط صلیبی پاره کرده
بازیکن خوبی بود خیلی حیف شد
خدا رو شکر که تو فصل نقل و انتقالات خوب یارگیری واسه میانه زمین کردیم، وگرنه الآن خیلی به مشکل میخوردیم..نقل قول:
انشاا.. روانخواه زودتر از انتظار به میادین برگرده..
بچه ها، نظرتون راجع به نوع نظر سنجی چی شد ؟
کدوم حالت رو انتخاب میکنین ؟
من این بحث رو نهایتاً تا22:00 باید ببندما !
خودم اونیرو انتخاب میکنم که خودم میخواما !
آخه باید متن قانون های این پیش بینی رو هم بنویسم..
در پایان دیدار استقلال - ابومسلم از چهار بازیکن دو تیم به قید قرعه آزمایش دوپینگ به عمل آمد.
پس از پایان دیدار دو تیم استقلال تهران و ابومسلم مشهد که شب گذشته در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، ماموران ستاد مبارزه با دوپینگ بصورت رندوم چهار بازیکن از دو تیم را انتخاب کردند و از آنها آزمایش دوپینگ به عمل آوردند.
بر این اساس یدالله اکبری و سیاوش اکبرپور از تیم فوتبال استقلال تهران و جواد رزاقی و مهدی ثابتی از تیم ابومسلم مشهد آزمایش دوپینگ دادند.
این برای اولین بار در فصل هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر است که از بازیکنان حاضر در این مسابقات آزمایش دوپینگ به عمل می آید
علی فتح الله زاده خویی" در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر درباره سفر خود به آلمان گفت : اینگونه سفرها لازمه کار است چون هم اکنون جهان دنیای ارتباطات است و اگر ارتباطات نداشته باشی درجا می زنی .
وی افزود : دوستان من آقایان کخ ، رودی فولر و کریستوف دام در آلمان حضور دارند و ضمن بازدید از استادیم 24 هزار نفری بایرلورکوزن و روند تبدیل آن به استادیوم 50 هزار نفری و باید بگویم که این رفت و آمدها به فوتبال ایران کمک می کند.
مدیر عامل باشگاه استقلال تهران گفت : در این سفر به تیم های اروپایی پیشنهاد کردم که برخی از بازیکنان استقلال قابلیت بازی در این تیم ها را دارند به خارج بروند ، تراسفر چند بازیکن به فوتبال آلمان لازمه پیشرفت فوتبال ایران است .
"علی فتح الله زاده خویی" خاطرنشان کرد : اگر فوتبال ایران در مقطعی پیشرفت خوبی داشت علت اصلی آن حضور بازیکنانی همچون دایی ، باقری ، پاشازاده و مهدوی کیا در فوتبال آلمان بوده است.
وی تاکید کرد : حضور این بازیکنان و آموزش آنها در اروپا پیشرفت فوتبال شد و اگر فوتبال ایران بخواهد جهانی باشد باید ارتباط تنگاتنگی با فوتبال اروپا داشته باشد .
نماینده مدیران عامل باشگاهها درهیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت : برای تعیین کردن بازی های دوستانه برای تیم ملی اروپا نرفته بودم و لی اگر این ماموریت را به من بدهند حتماً برای تیم ملی این کار را انجام می دهم.
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران درباره وضع مجتبی جباری و انتقال وی به فوتبال فرانسه هم گفت : من از مجتبی خواستم با تامل بیشتری به انتقال به تیم گرنوبل نگاه کند چون پولی که به وی می دهند نسبت به چیزی که باید بدهند کمتر است و اگر در ایران بماند می تواند در مرحله بعدی پول بهتری را دریافت کند.
"علی فتح الله زاده خویی" تصریح کرد : من از وی خواستم که به فوتبال فرانسه نرود چون از نظر رقمی برای این بازیکن پول خوبی نبود .
وی درباره بازی نخست استقلال در لیگ برتر به آماده نبودن همه تیم ها در هفته نخست اشاره و تاکید کرد : همه فکر می کنند استقلال در نیمه دوم کم می آورد در حالی که همه دیدند که استقلال 90 دقیقه جنگید و علاوه بر اینکه بازی را می پسندم این حس جنگدگی استقلال برای جالب تر بود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران تصریح کرد : با همه وجود از قلعه نوعی حمایت می کنم ولی باشگاه استقلال جایی است که اگر تیم نتیجه خوبی نگیرد حتی مدیر عامل همه در خطر اخراج قرار می گیرد .
فتح الله زاده ابراز امیدواری کرد : با همدلی استقلال را به دوران اوج خود برگردانیم و تا جایی که امکان داشته باشد حتی بیش از ظرفیت خود از قلعه نوعی حمایت کنم .
نماینده مدیران عامل باشگاهها در یئت رئیسه فدراسیون فوتبال درباره بازی های تداکارتی تیم ملی ایران گفت : این موضوع نشان می دهد هر چیزی که به نفع خود اروپایی ها باشد مشکلی ندارد و سیاسی نیست و اگر خلاف میل باشد ایراد پیدا می کند.
فتح الله زاده با ابراز تاسف از سیاسی شدن فوتبال گفت : این دخالت سیاست در فوتبال به دست ما صورت نمی گیرد بلکه کشورهای اروپایی و کسانی که ادعای می کنند سیاست از فوتبال جداست ، سردمدار این موضوع هستند.
نماینده مدیران عامل باشگاهها در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تاکید کرد : تیم ملی ایران باید به فکر صعود به مرحله دوم جهانی باشد اینکه نگران صعود به جام جهانی باشیم اصلاً صحیح نیست
بچه سریع تمامش کنید...
نقل قول:
نحوه امتیار دهی :
این نحوه زیاد خوب نیست چون قراره نتیجه بازی را پیشبینی بکنیم مساوی هم یک نتیجه هست که پیشبینی کردنش اتفاقا سخت تر هست پس بهتره امتیازش با برد یکی باشه...نقل قول:
پیش بینی درست برد با تعداد گل های درست = 4 امتیاز
پیش بینی درست برد اما تعداد گل های اشتباه = 3 امتیاز
پیش بینی درست مساوی با تعداد گل های درست = 2 امتیاز
پیش بینی درست مساوی اما تعداد گل های اشتباه = 1 امتیاز
پیشنهاد من اینه:
پیشبینی درست برد و یامساوی با نتیجه ی درست = 3 امتیاز
پیشبینی درست برد و یا مساوی با نتیجه ی اشتباه=1 امتیاز
پیشبینی نادرست= 0 امتیاز
نظرتون را بگید تا بحث را جمع کنیم.........
من رفتم و پیشنهاداتی را که تائید شده بود جمع کردم و همینطور مسئولین کارها را...
قوانینی که من دیدم و تائیدشده بود:
1- آخرین پیش بینی که کرده ملاک هست...
2- تا 30 دقیقه مانده به پایان بازی حق اعلام نتیجه را دارید...
مسئولین کار:
مسعود [esteghlal 67]، و من [alireza001199]، سی دقیقه قبل بازی، اتمام زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام میکنیم.
بعد هر بازی، مسعود [esteghlal 67] پست ها رو مورد بررسی قرار میده و نتایج رو اعلام میکنه..
عماد [emad64] هم بعد از اعلام نتایج مسعود [esteghlal 67] ، امتیازات کلیه پیش بینی هارو (از اولین پیش بینی تا آخریش) مورد بررسی قرار میده و نتایج را اعلام میکنه...
و بعد عماد مسئول بایگانی کردن نتایج تا اخرین روز لیگ هست همچنین هر 5 هفته کله اطلاعات و امتیازات را در یک فایل pdf ارائه میده...
اگه چیزی جاموند بگید همچنین یکی هم بعد مشخص شدن وضعیت امتیازدهی همه اطلاعات ،قوانین و مسئولین کار را در یک پست جدا بنویسه تا هرموقع خواستیم اطلاعات را به یکی توضیح بدیم راحت بهش بگیم کجا بره و کله قوانین را بخونه...
منم با این حالت موافقم :
پیشبینی درست برد و یامساوی با نتیجه ی درست = 3 امتیاز
پیشبینی درست برد و یا مساوی با نتیجه ی اشتباه=1 امتیاز
پیشبینی نادرست= 0 امتیاز
علیرضا، تو قوانین، یه مورد رو جا انداختی :
3_ پست ویرایش شده در مسابقه پیش بینی وارد نخواهد شد !
اگه میخوای تا دلیلشم بگم که چرا باید این یه مورد هم باشه..
نقل قول:
پس عماد جان باخت انگار توی این فصل استقلال نمیده نه
بالاخره هر تیمی شکست میخوره باید گزینه باخت رو هم به اون اضافه کنیم
آره، اشتب شد..
این درستشه :
پیش بینی درست با تعداد گل های درست = 3 امتیاز (مساوی، برد یا باخت)
پیش بینی درست اما تعداد گل های اشتباه = 1 امتیاز (مساوی، برد یا باخت)
تا حالا هم اینها بازی را پیشبینی کردند
نقل قول:
r4pbr4p
پیشبینی بازی:
پگاه 0 - استقلال 1
نقل قول:
FC Bayern
اس اس 2 - پگاه 1
کسی دیگه ی را ندیدم که پیشبینی کرده باشه...نقل قول:
unartig
استقلال 1 پگاه 0
خبر مصدومیت روانخواه بدترین خبرممکن بود...
واقعا حیف شد...
==================================
اسامی داوران بازی استقلال - پگاه
پگاه گيلان - استقلال تهران * 17:15* عضدي - رشت
رحيم رحيمي مقدم - اسماعيل صفيري- سعيد علي نژاديان- منصور نوري
============================
مشقت فراوان براي صدور کارت بازي اکبرپور
اگر تلاش هاي ايراني مقيم امارات نبود ...؟!
اگرچه کارت بازي سياوش اکبرپور ساعاتي قبل از ديدار استقلال و ابومسلم به فدراسيون فوتبال ارسال شد اما استقلالي ها براي دريافت آن مشقت فراواني را متحمل شدند.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" استقلالي ها بايد از چند روز قبل اين مشکل را برطرف مي کردند اما اين کار را نکردند تا به ديروز بکشد. اما صدور کارت بازي اين بازيکن آنقدر براي استقلالي ها دشوار بود که يکي از مسئولان باشگاه را وادار نمود در اين خصوص توضيحاتي را ارائه دهد.
اين مقام مسئول که علاقه اي نداشت نامش فاش شود در اين خصوص گفت: اگر همکاري يکي ازا ايراني هاي مقيم امارات نبود اکبرپور به هيچ عنوان به بازي ديروز نمي رسيد. اين ايراني براي آنکه کارت بازي سياوش صادر شود مجوز او را از شهر دبي به ابوظبي برد تا به تاييد فدراسيون فوتبال امارات برسد. کارت بازي اکبرپور ديروز ساعت 16 صادر شد تا در بازي با ابومسلم در ترکيب آبي پوشان پايتخت قرار گيرد.
==============================
بازيکنان ما فراتر از حد انتظار عمل کردند
نظري جويباري:اعتصاب در استقلال معنا ندارد
استقلال در اولين ديدار خود در ليگ هشتم و در اوج مشکلات مالي اش توانست سه امتياز را بدست آورد و به صدر جدول صعود کند.علي نظري جويباري معتقد است که آبي پوشان در نمايش اول فراتر از سطح انتظار نشان دادند و اين روند در ادامه ليگ نيز تداوم خواهد داشت.
گفت و گوي سرپرست باشگاه استقلال تهران با خبرنگار ورزشي برنا در زير مي آيد:
*در خصوص بازي با ابومسلم صحبت کنيد،از عملکرد تيم راضي بوديد؟
-بازي بسيار خوبي بود و بازيکنان خواسته هاي کادر فني را در زمين پياده کردند تا سه امتياز شيرين براي استقلال به ارمغان آيد.
* انتظار داشتيد در اولين ديدار بازيکنان به اين شکل عمل کنند؟
- حقيقتش خودمان هم انتظار نداشتيم بازيکنان به اين صورت بازي کنند.آنها از نظر هماهنگي به شکلي عمل کردند که يکي از زيباترين بازيهاي هفته اول را برگزار کرديم.همه مي دانند که در هفته هاي اول به دليل تمرينات سنگين بدنسازي نمي توان انتظار زيادي از تيم ها داشت.
*عملکرد ساير تيم ها را چگونه بررسي مي کنيد؟
- سطح کيفي ليگ بالا رفته است و همه تيم ها در تلاش هستند که بهترين نتايج را بدست آورند.
*و اين اولين صدرنشيني استقلال در يک سال گذشته بود.
- قطعاً شيرين بود اما بايد تلاش کنيم که حفظش کنيم چون اين بازيکنان لياقتش را دارند.
*مشکلات مالي حل شد؟
-مشکلات مالي که هميشه همراه استقلال بوده است اما مديران باشگاه در تلاش هستند که مشکلات مالي را حل کنند.انصافاً بازيکنان هم حوصله فراوان به خرج داده اند.
* اما گفته مي شد که بازيکنان، مسئولان باشگاه را تهديد به اعتصاب کرده اند؟!
-اصلاً اين موضوع صحت ندارد چون اعتصاب در تيم استقلال معنا ندارد.درست است که چک هاي تعدادي از بازيکنان نقد نشده اما آنها تمام مشکلات را درک کرده اند و مي دانند که اين مشکلات به زودي حل مي شود. شما شک نداشته باشيد در تيم هايي که امير قلعه نويي حاضر است نظم حرف اول را مي زند و او اجازه نمي دهد که مسائل حاشيه اي به تيم رخنه کند.
=======================================
ساعت 21:50 هست..
من قوانین و مسئولیت هارو تو یه پست آماده کردم.
بذارم ؟ دیگه نمیخواید اصلاحش کنیم ؟ هیچ قسمت مبهمی نمونده ؟
هفته دوم :
شنبه 87/5/19
پگاه گيلان - استقلال تهران ، 17:45، ورزشگاه عضدى رشت
اسامی داوران :
رحيم رحيمي مقدم - اسماعيل صفيري- سعيد علي نژاديان- منصور نوري
نکته :
بعضی از دوستان زودتر پیش بینی کردن که اونا هم جزء شرکت کنندگان محسوب میشن. البته میتونن بازم پیش بینی کنن، چون آخرین پیش بینی ملاکه.. (البته با هماهنگی با مسعود)
قوانین شرکت در پیش بینی :
1_ تا 30 دقیقه قبل از بازی میتوانید پیش بینی کنید. (مسعود [esteghlal 67]، یا علی رضا [alireza001199]، سی دقیقه قبل بازی، اتمام زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام میکنن).
2_ هر فرد تنها یک بار میتواند پیش بینی کند.
(تبصره : اگه پیش بینی اشتباه کرده بودید، پستی که پیش بینی توش کردید رو ویرایش کنید و اون پیش بینی رو از تو پستش پاک کنید.. بعد نهایتاً تا 5 دقیقه بعد پیش بینیه جدیدتون رو تو یه پست جدید بذارید. اگه پیش بینی توسط مسعود ثبت شد، دیگه نمیتونه پیش بینی کنید. مگر با هماهنگی با مسعود..)
3_ پیش بینی به نحوی انجام شده باشد که در آن نتیجه کاملاً مشخص باشد. (مشخص باشه که استقلال میبره، مساوی میکنه یا..)
4_ در پیش بینی، تعداد گلهای هر دو تیم مشخص باشد.
5_ در پست اعلام پیش بینی، فقط پیش بینی را اعلام کنید. از اظهار نظر در مورد پیش بینی در این پست، خوداری کنید.
(تبصره : در مورد پیش بینی، میتونید تو پست جدید اظهار نظر کنید.)
" بند 5 ، برای راحتیه بررسی پیش بینی هاست "
6_ پست ویرایش شده در مسابقه پیش بینی وارد نخواهد شد !
7_ پیش بینی باید در این تاپیک انجام شود. پیش بینی هایی که در سایر تاپیک ها اعلام شده باشند، در مسابقه ی پیش بینی وارد نخواهد شد !
مثال صحیح : [استقلال 2 - 0 ابومسلم] ، [استقلال 2 هیچ میبره] ، [2 - 0 به سود استقلال]
مثال غلط : [2 - 0] ، [استقلال با اختلاف دو گل میبره]
نحوه امتیار دهی :
پیش بینی درست (برد یامساوی یا باخت) با تعداد گل های درست = 3 امتیاز
پیش بینی درست (برد یامساوی یا باخت) اما تعداد گل های اشتباه = 1 امتیاز
مسئولین کار:
مسعود [esteghlal 67]، و علیرضا [alireza001199]، سی دقیقه قبل بازی، اتمام زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام میکنن..
بعد هر بازی، مسعود [esteghlal 67] پست ها رو مورد بررسی قرار میده و نتایج رو اعلام میکنه..
عماد [emad64] هم بعد از اعلام نتایج مسعود [esteghlal 67] ، امتیازات کلیه پیش بینی هارو (از اولین پیش بینی تا آخریش) مورد بررسی قرار میده و نتایج را اعلام میکنه...
عماد مسئول بایگانی کردن نتایج تا اخرین روز لیگ هست، همچنین هر 5 هفته کلیه ی اطلاعات و امتیازات را در یک فایل pdf ارائه میده...
ببخشید من تو باغ نیستم
برای پیش بینی تاپیک جدید میزند یا همینجا پیشبینیمون را بگیم ؟
استقلال 1- پگاه 0 :31:
همینجا.. تو همین تاپیک.. فقط بازیای استقلال..نقل قول:
نتیجه ی پرطرفداریه امیر جان..نقل قول:
سياوش اكبرپور: ابومسلم تجربهي خوبي بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدعي قهرماني هستيم
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازي مقابل ابومسلم يك تجربهي خوب براي آغاز ليگ بود.
سياوش اكبرپور اظهار كرد: تصور ميكنم استقلال بازي بسيار خوبي را مقابل ابومسلم انجام داد و براي نخستين بازي در ليگ برتر ابومسلم را ميتوان يك تجربهي بسيار خوب دانست.
وي افزود: در نيمهي اول با توجه به آنكه نخستين بازي در ليگ را انجام ميداديم تا اندازهاي ناهماهنگ بوديم. اما، با شناختي كه از ابومسلم پيدا كرديم و صحبتهاي بين دو نيمه، در نيمهي دوم به طور كامل بر بازي مسلط شديم و توانستيم اين تيم را شكست دهيم.
وي افزود: شايد ناهماهنگيهاي وجود داشت اما، تصور ميكنم براي نخستين بازي استقلال بسيار اميدوارانه آغاز كرد و خوشبختانه پس از اينكه گل مجتبي جباري گره بازي را باز كرد، توانستيم يك گل ديگر نيز به ثمر برسانيم و ابومسلم را شكست دهيم.
اكبرپور در پايان گفت: اطمينان دارم كه در اين فصل استقلال هر بازي كه بگذرد بهتر ميشود و بيترديد ما از مدعيان ليگ خواهيم بود.
کد:http://www.parsfootball.com
اميرآبادي: به خاطر گل جام حذفي در استقلال نماندم
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به دليل اينكه در ديدار نهايي جام حذفي گل زدم، در اين تيم ماندني نشدم.
مهدي امير آبادي درباره شرايط استقلال براي فصل جديد اظهار داشت:يارگيري خوبي انجام دادهايم. مثل هر سال، براي هدف قهرماني خود را آماده كردهايم. اگر بدشانسي دوره هاي گذشته به سراغمان نيايد، فصل خوبي خواهيم داشت.
وي در مورد اينكه به دليل گلي كه در ديدار نهايي جام حذفي مقابل پگاه به ثمر رساند نظر قلعه نويي را براي حفظ وي تغيير داده، عنوان كرد: اين موضوع را قبول ندارم. بحثي در باره تيم ملي داشتيم كه تمام شد. اين فهرست فروشي كه ميگوييد، فقط در اختيار خبرنگاران است و بزرگش كردند.
امير آبادي كه براي حضور در تيم ملي اميدوار است، ادامه داد: چرا نبايد به تيم ملي فكر كنم؟ تلاشم را مي كنم كه نظر علي دايي را جلب كنم.
اين بازيكن در پاسخ به اينكه در استقلال براي حضور در تركيب اصلي با رقيبان خود مشكلي دارد، گفت: بازيكنان با يكديگر دوست هستند و مشكلي با هم ندارند. تفاوت فني بازيكنان با يكديگر در ايران فقط پنج درصد است.
هافبك آبي پوشان در باره وضعيت مالي خود اظهار داشت: هنوز باشگاه پولهايمان را ندادهاند؛ اما قرار است فردا با آقاي فتح ا...زاده در اين باره جلسه اي بگذارد. ديگر به اين سيستم استقلال براي گرفتن پول هايما ن عادت كرده ايم.
توضيح "فتح الله زاده" دربارهي استفاده از فناوري پخش بازيهاي استقلال
مديرعامل باشگاه استقلال تهران دربارهي استفاده از فناوري پخش بازيها و مراسمهاي مخصوص اين باشگاه به صورت پخش فيلم از طريق گوشيهاي تلفن همراه توضيحاتي را ارايه كرد.
علي فتحاللهزاده اظهار كرد: در گفتوگوي روز سه شنبه خود درمورد موضوعي صحبت كردم كه به خوبي منظورم برداشت نشده بود و به همين دليل برخي سوء تعبيرها انجام شد.
وي ادامه داد: اصل موضوع دربارهي استفاده از فناوري پخش بازيها و مراسمهاي مخصوص اين باشگاه به صورت فيلم روي گوشيهاي تلفن همراه است. باشگاه مردمي استقلال تهران حدود 20 ميليون هوادار دارد كه هر كدام از اين هواداران اگر بخواهند از اين فناوري استفاده كنند و هزينهي آبونمان پرداخت كنند مبلغي حدود 4 تا 5 ميليارد تومان جمعآوري ميشود كه جنبهي حمايتي خوبي براي باشگاه خواهد بود. مبلغ آبونمان با توجه به بضاعت هر كدام از هواداران استقلال ميتواند رقمي متغير داشته باشد
امير قلعهنويي روز خبرنگار را تبريك گفت
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران اظهار كرد: روز 17 مرداد روز خبرنگار كه مصادف شده با ايام شعبانيه را به اساتيد، روزنامهنگاران و خبرنگاران تبريك ميگويم. به بزرگواراني كه همواره شرافت انساني و وجدان كاري خود را به امور ديگر ترجيح ميدهند.
وي افزود: جا دارد كه ياد و خاطره شهيد صارمي را گرامي داريم.
اینم پیش بینی من :
استقلال 3 - پگاه 0
كابوس رباط صليبي
اميد روانخواه فوتباليست بيحاشيه استقلال فصل گذشته با به ثمررساندن دو گل مقابل پرسپوليس تبديل به يك بازيكن محبوب در نزد تماشاگران آبي شد. او حتي از لحاظ فني مورد تاييد قلعهنويي قرار گرفت و امير در تمرينات استقلال بارها از اين بازيكن تعريف كرده بود.
روانخواه در بازي مقابل ابومسلم هم با اميدهاي زيادي وارد زمين شد ولي قبل از اينكه بازي از دقيقه 15 بگذرد، مصدوميت شديدي گريبانگير روانخواه شد تا او از زمين مسابقه بيرون برود. اميد در يك صحنه درون محوطه جريمه ابومسلم قصد داشت كه توپ را از بازيكن حريف بگيرد ولي به يكباره پايش پيچ خورد تا فرياد او را تمامي بازيكنان در زمين بشنوند.خليلي بعد از اين مصدوميت شديد دقايقي روي نيمكت نشست ولي شدت درد آنقدر زياد بود كه او را به بيمارستان بردند.رباط صليبي پاره كرده باشد و امروز وضعيت اين بازيكن بهطور دقيق مشخص خواهد شد.
سوپرمن شماره هشت می پوشد
شايد كسي فكر نميكرد مجتبي جباري كه هنوز كاملا با بقيه بازيكنان استقلال هماهنگ نشده و به دليل دوري از تمرين از بقيه عقبتر استفرصتي براي بازي پيدا كند، اما مصدوميت تصادفي اميد روانخواه، باعث شد امير قلعهنويي، مجتبي را به زمين بفرستد. بازيكني كه اگر ملاحظات و نارضايتي بازيكنان نبود، احتمالا در تركيب اصلي حضور ميداشت، بههرحال، مجتبي بعد از حضور نهچندان موثر در نيمهاول، در دقيقه 57 در شرايطي كه بهنظر استقلال راهي به دروازه حريف نداشت، پشتمحوطه جريمه صاحب توپ شد و با اعتمادبهنفسي بالا، با يك ضربه دقيق توپ را از شهاب گردان گذراند. مجتبي سپس به ياد آنچه در فينال جامحذفي انجام داده بود، آرام به سمت طرفداران استقلال رفت، دستهايش را به سوي آسمان برد، پيراهنش را به دندان گرفت و رو به دوربينها تصوير پدري را كه زير لباس اصلي آرام گرفته بود، به همه نشان داد. اين يك گل آسماني بود. درست مثل فينال جام حذفي... جباري در اين فصل نقش محوري استقلال را برعهده خواهد داشت. در حاليكه بهنظر وقتي از نظر رواني انگيزه داشته باشد، ميتواند يك تنه نتيجه را عوض كند.
کد:http://www.donyayefootball.com
قسمتهایی از مصاحبه فرهاد مجیدی با دنیای فوتبال
ميثم منيعي شبيه بردپيت است
محمد مايليكهن : مديونشم، چون در 18 سالگي مرا به تيمملي دعوت كرد.
باتوجه به اينكه معمولا فرهاد مجيدي به روز راه ميرود، چقدر براي اين مساله هزينه ميكنيد؟
نميدانم، دقيقا مبلغ خاصي ندارد.
ماركباز هستيد؟
نه، اصلا! بيشتر روي ظاهر اجناس خريد ميكنم
اهل تغيير مداوم ماشين يا موبايل هستيد؟
نه، معمولا از همان ابتدا آن چيزي را كه دوست دارم ميخرم
مثلا چه مدل ماشيني را دوست داريد؟
همهنوع BMW را دوست دارم. اما خب، BMW اتاق هفت را بيشتر دوست داشتم، براي همين هم آن را خريدم.
معمولا در چه مواردي ولخرج هستيد؟
شايد در رستوران رفتن، چون جزو تفريحاتم است.
يعني هميشه دوستان و اقوام ميهمان شما هستند؟
هميشه كه نه، گاهي اوقات من پول را حساب ميكنم. راستي فيلم هم زياد تماشا ميكنم.
آخرين فيلمي كه ديديد، چه بود؟
من عاشق سينما رفتن هستم. براي همين هم زياد به سينما ميروم. آخرين فيلمي هم كه ديدم «زنها فرشتهاند» بود.
اما معمولا آدمهاي مشهور با حضور در مجامععمومي، آن هم سينما مشكل دارند.
چرا مشكل داشته باشم، هوادارها و مردم كه نميخواهند آدم را نيشگون بگيرند. فوقش حرف ميزنند يا عكس و امضا ميخواهند.
اهل مطالعه كتاب هم هستيد؟
نه، اصلا.
ميتوانيد آخرين كتابي را كه خوانديد را نام ببريد؟
اصلا يادم نميايد اسم آخرين كتابي كه خواندم چي بود.
اگر قرار باشد خودتان در مورد كسي يك كلمه بگوييد.
ميثم منيعي را بنويسيد براد پيت استقلال، چون چهرهاش شبيه برادپيت است (ميخندد).
فرهاد مجيدي در تمام اين سالها با وجود دوري از استقلال بازيكن محبوبي براي هواداران استقلال بوده است.بهجز پولي كه بابت قرارداد چندساله او به حساب استقلال ريخته، سيماي خوش فرهاد و همينطور اخلاق خوبش در رويارويي با هواداران، باعث شده او را بهشدت دوست داشته باشند. اگر مجيدي در اين فصل از نظر ورزشي به آرزوهايش برسد، بدون شك، محبوبترين بازيكن استقلال خواهد بود. تيم فعلي هيچكس را در حد و اندازههاي او ندارد.مجيدي بازيكني است كه اگر قرارداد هاي تبليغاتي در ايران آزاد بود ميتوانست درآمد خوبي از اين راه به دست بياورد.
اقا بازی بعدی استقلال تهرانه ؟
سلامنقل قول:
هفته دوم (گراميداشت ولادت حضرت امام سجاد (ع) ، تكريم ياد و خاطره آزادگان و تجليل از خبرنگاران)
شنبه 1378/05/19
پگاه گيلان – استقلال تهران 15/17 عضدي رشت
استقلال 2-- پگاه 0
این نظر سنجی رو سایتداره انجام میده .برو بچ استقلالی برن نظر شون رو اونجا اعلام کننکد:http://www.iransoccer.ir
اینم امار شون تا این لحظه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی بابت مطلبی که از فرهاد گذاشتی دوست عزیز
فرهاد مجیدی هیچوقت به حقش نرسید
متاسفانه همین طوری که شما میگی .بعضی از ما بهترون نذاشتن فرهاد که حقش بازی برای تیم ملی بود رو بدست بیارهنقل قول:
اس اس 2 -- پگاه 0 :دی
بایرن عزیز به خاطر اخبار ممنون کار من را راحت کردی:11:
مصدومیت روان خواه بدترین خبر ممکن بود... واقعا براش ناراحت شدم و جاش تو دربی وقت ترکوندنه لنگی خیلی خالی خواهد بود...
فرهاد مجیدی هم خودش بیشتر مقصر بود وقتی بهترین دوران فوتبالش را به خاطر پول در امارات گذروند نباید از اینکه به حقش در فوتبال ما نرسیده ناراحت بشه!
میگم دیروز تعداد پستهایی که داده شد به 131 پست دریک روز رسید!
اخرین پست دیروز پست EHHASSATNI که شماره ی پستش 2508 بود
و اولین پست دیروز توسط مریم پائیزی بود که شماره ی پست 2377 بود...
مرسی علیرضا بابت آماری که دادی..
کار منم راحت کردی..
131 پست تو یه روز، آمار قابل توجهیه..
استقلال 2-1 برنده میشه.