دیگه لازم نیست براش ثبتنام کنی. فقط باید شماره های کارت اعتباریتو مثل شماره پرونده رمز عبور یا شماره داوطلبیتو داشته باشی.نقل قول:
Printable View
دیگه لازم نیست براش ثبتنام کنی. فقط باید شماره های کارت اعتباریتو مثل شماره پرونده رمز عبور یا شماره داوطلبیتو داشته باشی.نقل قول:
چرا ناراحت میشی شمانقل قول:
منم درست بلد نبودم که اومدم سوال کردم
نظر شخصیم هم نبود و بقیه هم حرف منو زدن
بازم اگه کسی میدونه حتما بیاد بگه ( چون من هنوزم شک دارم )
:11:
سلام کسی ثبت نام کرده؟؟؟ ما فعلا نه
راستی دفترچه شماره2 رو از کجا گیر بیاریم
فکر کنم مدرسان شریف برای کنکور چندین دوره رو برگزار میکنه.نقل قول:
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
دفترچه شماره ۲ رو که بعد از اینکه نتایج اولیه اومد و رتبتون مشخص شد برای تعیین رشته شهر توزیع میکنند.نقل قول:
برای پارسال رو ندارید؟؟ ما می خوایم برنامه ریزی دقیق انجام بدیمنقل قول:
اگه دفترچه رو منظورتون هست نه متاسفانه.:41:
اما احتمالا سایر دوستان داشته باشن.
بفرما دوست عزیز از اینجا بگیرش :نقل قول:
------------------------------------کد:http://www.4shared.com/document/WoXlfT3l/kardani_be_karshenasi_dolati_8.html
البته ظرفیتا هر سال تغییر میکنه و معمولا بیشتر میشه
در مورد مدرسان شریف یه سوال:
کتابایی که به عنوان نمونه سوالات کنکور میده واقعا سوالات کنکوره یا نه؟
لينكي كه واسه دانلود دفترچه گذاشتين خرابه
اگه امكان داره يه جايه ي ديگه آپلود كنيد
ممنون
بفرما :نقل قول:
کد:http://www.up.--------.com/images/y977gfd7x7eqy4dg5g86.zip
من یک سوال دارم:
کسی که رشته کاردانی رشته نرم افزار رو داره و بخواد برای کارشناسی IT بزنه و یا اون رشته مهندسی صفحه 14 که زده کارشناسی ناپیوسته الکترونیک هواپیمایی بخواد بزنه محدودیت داره و یا نه میشه زد؟
در کل کسی که کاردانی نرم افزار داره میتونه رشته ای دیگه رو انتخاب کنه و یا نه؟ اگر میتونه با چه شرایطی و چگونه
اول دفترچه نوشته که میشهنقل قول:
اما موقع قبلو شدن کلی واحد پیش باید بگذرونی
بمن یه لحظه رفتم توی فکر همین الکترونیک هواپیمایی اما بیخیالش شدم چون رشته واقعا سختیه بدرد بچه های الکترونیک و مخابرات میخوره
کتابهاش رو من ندیدم اما حدس میزنم که سوالات کنکور سالهای قبل رو جمع آوری کرده باشن و به عنوان نمونه سوال بیرون میدن.نقل قول:
مطمئن هستید که تعداد واحدهای پیش نیازش خیلی هست؟نقل قول:
حیف که فقط میشه یک رشته رو انتخاب کرد و الا اول نرم افزار و بعد این موارد رو میزدیم
من از یکی از دوستان شنیدم که 17 اسفند دفترچه کاردانی به کارشناسی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی میاد آیا کسی این خبر رو شنیده؟
از دوستان کسی میدونه درصدا چطوری حساب میشه تو کنکور؟
مثلا برای یه درس با ضریب4 و تعداد سوال15 تا باید چنتا جواب درست بزنیم تا به 50 درصد برسه؟
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
بله درستهنقل قول:
ثبتنام دورههاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي 17 اسفند آغاز مي شود
بتنام دورههاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي از 17 اسفندماه آغاز مي شود. به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر رجبعلي برزويي ، معاون آموزشي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود : با توجه به فشردگي برنامه هاي سازمان سنجش آموزش كشور در ماه پاياني سال و بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده ، ثبتنام دورههاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي از 17 اسفند آغاز و تا 22 اسفندماه ادامه خواهد داشت. وي در ادامه اظهار داشت : آزمون دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي 29 ارديبهشتماه سال 90 برگزار ميشود.
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي افزود : ثبت نام دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي در 91 كد رشته ، 720 كد رشته محل در 31 استان كشور با ظرفيت پذيرش 45 هزار نفر انجام مي شود.
دكتر برزويي تصريح كرد: از اين ميزان پذيرش ، 54 درصد در حوزه صنعت ، 25 درصد در حوزه مديريت و خدمات اجتماعي ، 18 درصد در حوزه فرهنگ و هنر و 3 درصد به حوزه كشاورزي اختصاص دارد.
وي افزود : تمام دورههاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي ، مهارتي است و دوره هاي عمومي حذف شدهاند.
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي تصريح كرد : در دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني علمي كاربردي ، روش اجرا به صورت پودماني مي باشد و تنها تفاوت آن با دوره هاي كارداني پودماني اين است آزمون آن ابتدا برگزار مي شود.
دكتر برزويي در خاتمه اظهار داشت : در رويكرد جديد فعاليت دانشگاه جامع علمي كاربردي بر اساس نياز سنجي براي هر شغل ، يك دوره آموزشي تعريف شده است .
سلام
من کاردانی فناوری اطلاعات در علمی کاربردی خوندم از انجایی که ظرفیت نرم افزار فقط برای تربیت معلمه -سخت افزار هم تهران نداره
می خواستم ict را انتخاب کنم اما درباره رشته اش چیزی نمی دانم علیرغم اسم اش ظاهرا زیر شاخه برقه ،دوستان کسی درباره این رشته چند خط اطلاعات مفید داره بهم بده
اصلا به نظر شما این رشته را انتخاب کنم؟
ممنون می شوم اگه دوستان اطلاعاتی در این زمینه داشتن منو هم راهنمایی کنند
من کاردانی ict دارم . الانم کارشناسیشو دارم میخونم. کاردانیش که مخلوطی از الکترونیک ، مخابرات و کامپیوتر بود. ولی با واحدای مخابرات بیشتر. الانم چارت کارشناسیش تقریبا مثل کاردانیه یعنی مخابراتش بیشتره. ولی میگن آینده مال رشته ICT یه.:46:نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اسم درسهایی که در کاردانی داشتید را میشه بگید ؟همین چارت کارشناسیش
دوست عزیز تعدادش خیلی زیاد بود. حدود 80 واحد. تکنولوژی مخابرات ، اصول رادیوماکس ، مدارهای الکتریکی ، الکترونیک ، مدار منطقی ، سیستم عامل شبکه،ارتباط داده ها و چند واحد آزمایشگاه و... . کارشناسیشم اگه تو اینترنت سرچ کنی پیدا میکنی. (69 واحده)نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم در آزمون کاردانی به کارشناسی نا پیوسته سراسری آیا دانشگاه هایی مثل دانشگاه تهران و یا دیگر دانشگاه های فنی بزرگ دولتی دانشجو پذیرش میکنن . یا به نوعی جز دانشگاه های تربیت معلم و غیر انتفاعی چه دانشگاه هایی پذیرش دارن.
سلامنقل قول:
نه اون دانشگاها برا کارشناسی ناپیوسته پذیرش ندارن
همون غیرانتفاعی و تربیت معلم پذیرش می کنن البته هر سال یه ادایی در میارن !!!
تو تهران شریعتی و شمسی پور و رجایی و غیرانتفاعی ها پذیرش داشتن ( اینام یه سال میگیرن...یه سال فقط شبانه می گیرن...کلا معلوم نیست)
سلام
بچه ها من بره کارشناسی ناپیوسته رشته امتحانی رو هنرهای تجسمی زدم . رشته کاردانی هم گرافیک بود . من میخوام گرافیک رایانه بزنم ولی نمیدونم چیکار کنم تو دفترچه شماره 1 همچین رشته ای نبود . به نظرتون تو بخش زیرشاخه های هنرهای تجسمی هست یا یه رشته جداگانست ؟
راستی منابع کنکور کاردانی به کارشناسی رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
چه کتابهایی میخواد که بخونم ؟
یه منبع خوب بهم معرفی کنید ممنون میشم .
منظور از بند 20 گروه آموزشی چیه ؟
من رشته کاردانیم هنر بوده الان علوم انسانی می خوام انتخاب کنم . کدوم مورد رو باید تیک بزنم .
در ضمن کاردانیم تدوین فیلم بوده ولی توی گزینه ها نداره . فیلمسازی ( کلیه رشته ها ) بزنم ؟
اگه زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم . نمیخوام به فردا بیوفته که سایت جواب نده .
ثبت نام کی هست؟
تا امروز یعنی 9 اسفند آخرین مهلتشه . ( شاید تمدید هم بشه )نقل قول:
با سلام. لطفا راهنمایی کنید. الان میخوام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنم. اصلا فرق پیوسته با ناپیوسته چیه؟ بعد اینکه نمونه سوالات کنکور کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر نرم افزار رو میفروشن؟ لیست تراز و شانس قبولی اون در تهران و شهرستان رو کسی داره؟ این شهید شمسی پور که در تهران هست برای کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر نرم افزار چه ترازی میخواد؟ چه درصدی در هر درس باید بزنیم؟ چرا در دفترچه کارشناسی ناپیوسته اسم دانشگاه رودهن نیست؟ بعد غیر از این کنکور کاردانی به کارشناسی پیوسته در چه تاریخی ثبت نامش هست؟ کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری چطور,اون کی هست؟ کلا غیر از این سه مورد یعنی کاردانی به کارشناسی پیوسته,ناپیوسته و سراری حالت دیگه ای که نداره؟ البته غیر از پیام نور و پودمانی و علمی کاربردی. با تشکر از شما
کاردانی پیوسته برای کسانی هست که قبلا دوره پیش دانشگاهی رو رفتن اما در دوره کاردانی دانشگاه قبول شدند یعنی نتونستند که برای لیسانس قبول بشن.
کاردانی ناپیوسته اونایی هستند که قبلا دیپلم فنی حرفهای گرفتند و بعد هم دوره کاردانی رو به اتمام رسوندن.
کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته برای هر دو گروه یکسانه.
نمونه سوالات سالهای قبل رو هم اگه سراغ بگیری هست و حتی روی اینترنت هم میتونی پیداشون کنی.
در مورد تراز و درصد فکر کنم دوستان دیگه بتونن راهنماییتون کنن.
دانشگاه رودهن دانشگاه آزاد هست اما این دفترچه ای که شما داری دانشگاههای روزانه،شبانه و غیرانتفاعی رو باید داشته باشه.
کاردانی به کارشناسی امشب مهلتش تموم میشه مگه اینکه تمدیدش کنن.کاردانی به کارشناسی دو سری برگزار میشه یکی دانشگاه آزاد و دیگری آزمونی که برای دانشگاههای روزانه،شبانه و غیرانتفاعی و ... هست و سال آینده حدودای تیر و مرداد برگزار میشه.
برای دوره کاردانی به کارشناسی همونطور که قبلا هم گفتم سراسریش با پیوسته و ناپیوسته یکیه و کنکور مجزایی نداره.
تا پس فردا تمدید شدنقل قول:
آخرين مهلت ثبتنام در آزمون ورودي كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1390
1389/12/09 - 12:32
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون پذيرش دانشجو از دوره كارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته سال 1390 ميرساند، به منظور فراهم آوردن تسهيلات لازم براي آن دسته از داوطلباني كه تاكنون براي ثبتنام در آزمون فوق اقدام ننمودهاند با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
1- روزهاي سهشنبه 10/12/89 و چهارشنبه 11/12/89 منحصراً در باجههاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (به جز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7 بعد از ظهر) روزهاي مذكور، نسبت به توزيع مدارك ثبتنام اقدام گردد.
2- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح تا ساعت 19 (7 بعد از ظهر) روزهاي مذكور (سهشنبه 10/12/89 و چهارشنبه 11/12/89) منحصراً در مناطق پستي 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع مدارك ثبتنام داوطلبان متقاضي ثبتنام، اقدام شود.
ضمناً به اطلاع ميرساند داوطلبان متقاضي ثبتنام در آزمون مذكور كه كارت اعتباري ثبتنام را تا تاريخ 11/12/89 دريافت ميدارند، ميتوانند تا ساعت 24 روز چهارشنبه 11/12/89 با مراجعه به نشاني پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبتنام اينترنتي در آزمون مذكور اقدام نمايند.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
سلام. کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تابستان سال آینده برگزار میشه. میخواستم ببینم منابع دقیق رشته کامیپوتر نرم افزار رو کسی داره؟ همچنین لیستی از تراز ها و درصدهایی که باهاش در دانشگاه های مختلف میشه قبول شد؟ کتاب و جزوه و نمونه سوالات این کنکور به راحتی گیر میاد؟ کلا توضیحاتی درباره کارشناسی ناپیوسته اگر بدید ممنون میشم.
سلام
رشته های فنی دانشگاه سراسری ندارن؟
فقط غیر انتفاعی و آزاد دارن؟
من الکتروتکنیک خوندم میگن که فقط غیر انتفاعی و آزاد داره(من کلا بی اطلاعم یه مدت زیادی از درس و کنکور و دانشگاه و ... دور بودم)
بعد من می تونم تغییر رشته بدم؟
می خوام واسه کارشناسی الکترونیک بخونم
یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه یکی میگه فقط آزاد میشه
بلخره میشه یا نمیشه؟:دی
آره دوست عزیز هیچ مشکلی نداری و شما میتونی برای کارشناسی الکترونیک بخونینقل قول:
اگه میخوای ثبت نام کنی تا 11 اسفند تمدید شده
جابه جا گفتین جاهاشونو:20:نقل قول:
شما به سایتنقل قول:
karshenasi.com
سر بزن
سلام
من یک سری سوال کلی داشتم راجع به کنکور 90
- منابع و دروس دقیق رشته مهندسی نرم افزار رو از کجا میتونم بگیرم؟
- نمونه سوالات کنکور کارشناسی ناپیوسته رشته کامپیوتر نرم افزار در سالهای پیش رو از کجا میتونم بگیرم؟
- لیستی از ترازها و درصدهای مورد نیاز برای قبولی در دانشگاه های مختلف رو از کجا میتونم بگیرم؟
- از کجا بدونم در هر دانشگاهی با چه ترازی میتونم قبول بشم؟
- دانشگاه شهید شمسی پور شرایط قبولیش چطوریاست؟ خیلی باید درس خون باشه آدم یا نه؟
با تشکر از شما
سایتنقل قول:قسمت ناپیوسته.کد:http://www.karshenasi.com/
خرید کتاب های سوالات سال های پیش کنکور مثل مدرسان شریف.
شمسی پور رتبه دو قمی حداکثر سه رقمی میخواد.
سوال دیگه ای هم داشتم. سیستم این کنکور کارشناسی ناپیوسته برای انتخاب دانشگاه به چه صورت هست؟ اول کنکور میدیم و بعد که رتبه اومد به دلخواه میبینیم که کجاها میتونیم بریم,یعنی کدوم دانشگاه ها در کدوم شهرها و بعد جایی که میخوایم رو انتخاب میکنیم یا اینکه قبل از کنکور باید لیستی از دانشگاه هایی که میخوایم بریم رو به اولویت بنویسیم و بعد صبر کنیم و کنکور بدیم و ببینیم که اونجاها قبول شدیم یا نه؟ با تشکر از شما.
بله درست میگین.:20:نقل قول:
پیریه و هزار دردسر دیگه.:31:
از دوستان عزیز عذرخواهی میکنم.:11:
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
نقل قول:
شما اول کنکور میدین بعدا نتایج اولیه که شامل درصدها و رتبتون میشه رو اعلام میکنند و همچنین دفترچه شماره ۲ که شامل رشته/شهرها و تعداد دانشجویی که هر دانشگاه میخواد رو توزیع میکنند و شما از بین اونا رشته/شهرهای مورد علاقتون رو انتخاب میکنین.
سلام دوستان خسته نباشید
من یه یکی از رفیقام کاردانی به کارشناسی ثبت نام کرده خودش مدرکش از علمی کاربردی کاردانی مونتاژ خودرو داره ولی الان رفته آزمون رو برای کارشناسی زبان انگیلیسی ثبت نام کرده
من بهش گفتم احتمالا به مشکل بربخوره
حالا گفتم از دوستان هم بپرسم بهتر بلدید
الان چجوریاس براش
مثلا درساش چجوری میشه
الان این دوستم حتی نیمدونه منابع رشته زبان چیه
:11:
نقل قول:
سلام محمود جان :31:
من تا اونجایی که اطلاع دارم باید رشته کاردانی همخونی با رشته کارشناسی ناپیوسته داشته باشه
اگر هم بتونه شرکت کنه کلی واحد پیش نیاز باید بگذرونه