جاوید جان و ارشیا ازت ممنونم،واقعا خیلی کمکم کردین.....
میشه یه لیست از بهترین بازی هایی که رو ps3 کردید،بذارید.....
Printable View
جاوید جان و ارشیا ازت ممنونم،واقعا خیلی کمکم کردین.....
میشه یه لیست از بهترین بازی هایی که رو ps3 کردید،بذارید.....
عزیزان, اینجا کسی از اصفهان هست که PS3 داشته باشه؟؟؟
من اين بازيا رو دارم :نقل قول:
Ridge Racer 7
Motor Storm
Motor Storm : Pacifix Rift
Gran Turismo 5 Prologue
Siren : New Translation
Uncharted : Drake`s Fortune
Heavenly Sword
HAZE
L.A.I.R
inFamous
Metal Gear Solid 4
Resistance : Fall of Man
Ratchet & Clank : Tool of Destruction
Ratchet & Clank : Qust for Booty
Resistance 2
Littlr Big Planet
Untold Legends : Dark Kingdom
Kill Zone 2
Ninga Gaiden : Sigma
ببين بازي سليقه ايه ، ولي مثلا متال گير و كيل زون دو رو هر كي پلي استيشن سه داره احتمالا داره يا بازي كرده ! ليتل بيگ هم من خيلي خوشم اومد حالا يه سري مي گن بچه گانستو اينا بازي نمي كنن ، Heavenly Sword از مرحله دوم سومش تازه جالب مي شه ! نينجا گايدن سيگما دقيقا همون نسخه ايكس باكس يكشه كه گرافيك چند صد برابر شده و حركات جديد بهش اضافه شده محيط و مراحل همونه ، از Resistance خيلي خوشم نيومد ولي چون انحصاري بود خريدم !! L.A.I.R هم دايناسور بازي كه فقط مي شه گفت كنترل جالبي داره بيشتر كنترلش با حسگرهاست . HAZE هم اومدن مثلا هالو بسازن گند زدن ! گرافيكشم در حد سيب زميني بود !البته من زياد بازي نكردم بعضي بازي مي ري جلو به گرافيك عادت مي كني ! inFamous هم خيلي طرفدار پيدا كرد ولي من بازي هاي اوپن ورلد دوست ندارم ، Siren بازي ترسناكه تقريبا تو مايه هاي سايلنت هيله يكم هم سخته ! Uncharted هم بازي كه به نظرم ارزش يه بار تموم كردن داره ! Ratchet & Clank هم فقط چون انحصاري بود خريدم ! بازي كودكانه اي كه بعضي وقتا حال مي ده بازي كني ! Untold Legends : Dark Kingdom بازيش خيلي قديمي و جزو اولين بازي هاي معروفه ! يكم هم تو ايران سخت پيدا مي شه نمي تونم بگم خيلي فوق العاده بود ولي بدك نبود ! بقيشم ماشين سواريه كه من عشق ماشين سواريم و اينا هم تنها ماشين سواري هاي انحصاري موجود بودن كه خريدم !:20: من چون به نظر خودم بهترين بازي ها رو فقط خريدم اسم همه بازي هام روگذاشتم !!!:31:
تا حالا جمع نزده بودم ولي الان جمع زدم يعني من تا حالا 636 تومن پول بازي پلي سه دادم ! چشمم روشن :46:
به نظر من:
1.Metal Gear Solid 4
2.Kill Zone 2
3.Resistance 2
بهترین بازیایی هستن که با پلی 3 بازی کردم.
جاوید؟اینا که 19 تاست؟!چه طوری فقط 636 تومن پول دادی؟من بابت 10 تایی که الآن دارم 624 تومن پول دادم!!!
خوب من پلي سه تازه خريدم ( خرداد ماه بود) يه سري بازيا قديمي ارزون خريدم مثلا ريج ريسر رو من 20 تومن خريدم يا آنچارتد رو 25 اون لير رو 18 خريدم و غيره ... مطمئني واسه ده تا بازي اينقدر پول دادي يعني ميانگين هر كدوم رو 62 خريدي !! نكنه قيمت دستگاهم با بازيا حساب كردي !!! : ))) من فقط بازيام اينقدر شده با دستگا هم 435 خريدم كه سر جمع مي شه يك ميليون و هفتاد و يك هزار تومن !
میگم بازی آنلاین حال میده؟
به مقدار بسیار زیاد ! مخصوصا KillZone 2 و LBP !نقل قول:
می خواستم بدونم که میشه دسته ps3 رو به pc وصل کرد . اگه میشه توضیح کاملی در مورد وصل و اجرای دسته به pc بدهید.
همين چهارشنبه اينو گذاشتم :نقل قول:
کد:http://gamez.ir/comment.php?comment.news.466
مغازه دوستم بازي پلي سه فابريك نداشت ولي پلي دو داشت مال پلي سه هم بسته بندي همين جوريه فقط اون نخي كه روش نوشته پلي استيشن دو واسه پلي سه نوشته پلي استيشن سه .... اون نخ بالاي اون بيضي كه توش توشته پلاتنيوم رو مي گم !نقل قول:
میشه یه عکس از جلد نایلونیش آپ کنید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی ازتون نخواستیم.لطفا پاک شود.
چیزی ازتون نخواستیم.لطفا پاک شود.
من دستگاهو گرفتم ششصد.همون اولا.بازی ها رو اکثرا نو و جدید(فرق دارن،نو برعکس دست دو،جدید برعکس قدیمی!) گرفتم.بالای متال گیر هم 89 تومن پول دادم...:41:نقل قول:
همون گفتم من متال گير رو خريدم 50 تومن گرون ترين بازيم كه تا حالا خريدم 59 تومن inFamouse بوده ...نقل قول:
دوستان گلم من ps3 دارم یا بار قاطی کرد هی خاموش می شد چراغ زرد روشن می شد بجای آبی یا قرمز دادم تعمیر گفتش یه قطعه هست تو دستگاه پلیمریه کارخونه ای خوب جا نزده بودند.عوض کرد 2 هفته خوب بود الان دوباره قاطی کرده چندین بار وسط بازی قطع میشه یا اینکه هنوز بالا نیومده خاموش می شه چراغش خاموش رو شن می شه.البته بعد از بار ها تلاش به کار میوفته .دوستان به نظرتون ویروس نیست؟
نه عزیزم.اگه تونسته بودن برای پلی 3 ویروس بنویسن که اول هکش میکردن مجبور نباشیم هر بار 60 تومن پول بازی بدیم!
دوست عزیز پس چرا اینطور میشه.بعد از چند بار روشن شدن و قفل شدن خوب می شه.؟؟
راستی من تو رشتم بازیا اینجا 75 تا 85 تومن مثلا من پرو رو 75 خریدم اویل 80 تومان.آندر کاور 85 تومان شما چند می خرین؟.ممنون میشم سوالای قبلیمو جواب بدین.ممنون
پرو 09 الان تو تهران خيلي گرون باشه 35 تومنه ! اويلم بين 40 تا 50 تومن دوست منم خودش بازي بالاي 68 تومن نمي ده مثلا ولفنشتاين كه جديد اومده بود رو مي داد 65 بت من گخ جديدترين عنوانشه داشت 68 !!!!
ایول فقط یه سوال به نظرت این اگه تو ایران بیاد قیمتش از ps3 80 گیگ بیشتر یا کمتر؟
دوستان من adsl 128 دارم وقتی تازه میخوام لایو ps3 رو را بندازم اما وقتی میرم واسه تنظیمات گزینه ی easy رو انتخاب میکنم بعد به مرحله آخر که میرسه test conection که میاد ip رو چک میکنه success اما سره اینترنت fail dnsمیده!!!! باید چیکار کرد؟ هر روشی رو رفتم اما نمیشه از شرکت هم شماره dns گرفت فقط یه دونه داد نمیدونم کدوم را توی اون دوتا بدم
من فکر می کنم در بهترین حالت از یکی دو ماه دیگه اسلیم رو تو بازار ببینید, خوشبختانه بازار از وجود PS3 خالی هست و این نوید ورود اسلیم و فت ارزون رو میده :31:نقل قول:
ولی اینطور که من جویا شدم بار PS3 چهارشنبه یا پنجشنبه بارش به تهران میرسه که با یک سری محاسبات سر انگشتی متوجه میشیم که ظاهرا از اسلیم خبری نیست, اگه خیلی هنر کرده باشن FAT ارزون بیارن :18:
البته من به شخصه اگه اسلیم هم بیاد میرم همون FAT رو میخرم :27:
خداییش هم خیلی خشگل هستش هم با ابهت:11:
دوستان گلم کسی جواب من رو نمی ده؟یه جا خوندم چراغ دستگا چشمک بزنه واسه اینه که دستگاه زیاد گرم شده؟این درسته؟مال منم اینجوری میشه؟نقل قول:
چراغ زرد یعنی دستگاه خفن داغ کرده بلایای ماورا الطبیعه سرش اومده.خیلی احتمالش کمه.دستگاهو نو گرفتی یا دست دو؟
نو خریدم تو پاییز پارسال 3. 4 ماه هم خوب بود الانم سر بازی ها تصویر گیر می کنه؟چرا اینطوری می شه بعد از چند بار خاموش روشن شدن خوب میشه
مدلش cechh12- 40 gig یکی از دوستان می گفت 40gig خوبه 80.60خراب می شه.فکر نکی کنم توجیه علمی داشته باشه این حرفا.بازم ممنون که به فگر من هستید.
الان مشکلم اینه که تصویر گیر کی کنه سر بازی الان کولر رو گذاشتم مستقیم بهش باد بزنه خاموش نشده هنوز.دیروز کولرم گذاشته بودم بعد یه مدت گیر کرد بازم
فن اضافه بزارم خوبه.الان تا کولر قطع شد بازی گیر کرد رو تصویر
من یه جا خوندم که کنسولا رو نباید در مجاوره باده مستقیم کولر یا پنکه قرار بدیم چون بهش آسیب میرسه فکر کنم براش فن بزاری بهتر باشه ولی عجیبه من تاحالا نشنیده بودم ps3مشکل حرارتی داشته باشه!نقل قول:
فن اضافه بزارم خوبه.الان تا کولر قطع شد بازی گیر کرد رو تصویر
باورتون نمیشه الان 20 دقیقه است روشن گیرم نمی کنه؟ بادم مستقیم روشه.ممنون از جواب سریعت دوست گلم
شرکت سونی Firmware 3.0 را برای PS3 منتشر کرد. در این آپدیت لوگوی جدید PS3 Slim نیز قرار داده شده است. تم های متحرک، دسترسی آسان به PS Store و بسیاری امکانات دیگر از ویژگی های این آپدیت جدید است. شکل جدید ساعت و تاریخ و چند مورد دیگر نیز به زیبایی فضای صفحه اصلی کنسول کمک کرده است. برای مشاهده جزئیات بیشتر و فیلم مربوط به این آپدیت جدید به این لينك زير مراجعه كنيد:
کد:http://blog.us.playstation.com/2009/08/18/playstation-3-firmware-v3-00-update/
PlayStation®3 system software update version 3.00
3.002009-09-01
An update to the PS3™ system software was released on September 1, 2009. You can use this update to upgrade your system software to version 3.00.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ■ New design for the XMB™(XrossMediaBar) screen
The XMB™ screen has been redesigned.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ■ What’s New
[Information Board] has been replaced by [What's New] and contains a new design and new features.
Gran Turismo 5 Prologue ©2008 Sony Computer Entertainment Inc. Manufacturers, cars, names, brands and associated imagery featured in this game in some cases include trademarks and/or copyrighted materials of their respective owners. All rights reserved.
Other new or revised features in version 3.00
Overall
- You can now access the latest content available from PlayStation®Store directly under [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Game) and
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Video).- When using storage media that contains folders, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that can be displayed under
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Photo), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Music) and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Video) has been increased.- You can now copy text using the on-screen keyboard. You can use this feature to copy text on a screen from which
the on-screen keyboard is displayed, such as the screen for creating a message under [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Friends).
Settings
- [Audio Multi-Output] has been added as an option under [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Sound Settings].
- [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] and [HDD Content Subtitle Language] have been added as options under [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [VideoSettings].
Video
- You can now use the right stick of the wireless controller to perform [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] operations during
video content playback.
Network
- [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] has been added as an option in the browse mode menu of the Internet browser.
- [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] has been added as an option in the browse mode menu of the Internet browser.
Friends
- A list of messages that you have exchanged with a Friend can be now accessed from the Friend’s profile screen.
سلام
فک کنم جایه این پست تو این تاپیک نباشه ولی در مورد Ps3 بود گفتم بپرسم ....
اقا من خونه دوستم رفتیم killzon 2 بازی کنیم .ایشون با یه تبدیل کنسولو به یه TV 21 اینچ معمولی وصل کرده بودند
ولی من اون گرافیکی که انتظار داشتمو ندیدم یه جوری مثل Ps2 بود ولی
یه جایه دیگه که با TV 42 اینچ 1080 بازیه Resistanc2 رو بازی کردم بسیار تفاوتی بود که من متحیر شدم
به دوستم گفتم ولی قبول ندارند ...به نظر شما در TV ها تفاوتی وجود داشت یا نه...روند بسیار عادی بود
و من اشتباه می کنم.؟؟؟
تلویزیون ها مسلما با هم فرق دارن.البته اون "در حد پلی 2" یه کم خالی بندیه دیگه...!ولی خیلی فرق میکنه از تلویزیون معمولی تا تلویزیون اچ دی.
شما دو تا بازی مختلف رو تو دو تا تلویزیون مختلف مقایسه کردید که نمی تونه مقایسه ی مناسبی باشه و اطلاعات دقیقی هم نمی ده.نقل قول:
سلام
فک کنم جایه این پست تو این تاپیک نباشه ولی در مورد Ps3 بود گفتم بپرسم ....
اقا من خونه دوستم رفتیم killzon 2 بازی کنیم .ایشون با یه تبدیل کنسولو به یه TV 21 اینچ معمولی وصل کرده بودند
ولی من اون گرافیکی که انتظار داشتمو ندیدم یه جوری مثل Ps2 بود ولی
یه جایه دیگه که با TV 42 اینچ 1080 بازیه Resistanc2 رو بازی کردم بسیار تفاوتی بود که من متحیر شدم
به دوستم گفتم ولی قبول ندارند ...به نظر شما در TV ها تفاوتی وجود داشت یا نه...روند بسیار عادی بود
و من اشتباه می کنم.؟؟؟
سلام دوستان ... اگه جای اشتباهی سؤالم رو پرسیدم ببخشید ...
من ایکس باکس دارم ... اما به خاطر آنچارتد 2 ( درست نوشتم ؟؟؟) و وصل شدن به اینترنت و بازی های آنلاین می خوام پی اس 3 هم بگیرم ... می خواستم بپرسم به نظر شما بگیرم ؟؟؟... چه مدلی بگیرم ... قیمتش اینا چه جوریه ... ؟؟؟
خیلی ممنون ...
به نظر بنده اگر کسی بدجه لازم رو داشته باشه خیلی هم خوبه. از بازی های انحصاری هر دو کنسول می تونه استفاده کنه.نقل قول:
شما اگه برای آنچارتد 2 میخوای PS3 بگیری من برای GOD Of WAR III که حدودا 8ماه دیگه میاد میخوام PS3 بگیرم:40:
واسه همین میگم چون گرافیک Killzon2 از Resistance2 بیشتره ...نقل قول:
در کل می خواستم بدونم ایا تاثیری در TV بود که باعث بشه من Resistanc2 رو بیشتر از Killzon ببینم؟؟
ببین من از در جلسه ی کنکور که در اومدم،یه راست رفتم توپخونه هر دوتای اینا رو گرفتم.وقتی اومدم خونه،اول Resistance رو گذاشتم کلی کف کردم،بعد کیلزون رو گذاشتم مطمئنا کف تر(!) کردم.گرافیک کیلزون رو تو هیچ بازی ای ندیدم.
این که شما گرافیکا رو این طوری مقایسه کردی،به خاطر اینه که:
1.تلویزیون خیلی مهمه.رو کیفیت تاثیر اساسی داره.
2.کیلزون محیط تاریکی داره،ولی Resistance بیشتر توی دشت و دمنه،خوشگل تر میزنه.در حالی که گرافیک و افکت های کیلزون خفن تره وحشتناک!(انصافا این وضع حرف زدنه ما نسل جدید داریم؟!)
البته توی Resistance وقتی توی آب میری واقعا روش موج میفته که توی بازی های دیگه ندیدم...
سلام...قیمت ps3 الان چنده ؟؟؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
سلام دوستان ... اگه جای اشتباهی سؤالم رو پرسیدم ببخشید ...
من ایکس باکس دارم ... اما به خاطر آنچارتد 2 ( درست نوشتم ؟؟؟) و وصل شدن به اینترنت و بازی های آنلاین می خوام پی اس 3 هم بگیرم ... می خواستم بپرسم به نظر شما بگیرم ؟؟؟... چه مدلی بگیرم ... قیمتش اینا چه جوریه ... ؟؟؟
خیلی ممنون ...
با xbox هم میشه آنلاین بازی کرد. البته اگر بخاطر بازی ها میخوای بگیری و بودجه شم داری .بگیری بد نیست من که خودم از خرید ps3 در کنار xbox واقعا راضیم.
چند گیگ میخوای؟نقل قول:
سلام...قیمت ps3 الان چنده ؟؟؟
به نظر من بهترین انتخاب 80 گیگ که الان با یک بازی 450 تومن.بدون بازی 420 تومن.