ممنون از كمكت ولي قبلا اين كار و كردم فايده اي نداشت و بازم نميفرستهنقل قول:
ناچارآ بايد با كد #7370#*فرمتش كني(از اطلاعات گوشي پشتيبان بگر مموري رو هم همينطور)
Printable View
ممنون از كمكت ولي قبلا اين كار و كردم فايده اي نداشت و بازم نميفرستهنقل قول:
ناچارآ بايد با كد #7370#*فرمتش كني(از اطلاعات گوشي پشتيبان بگر مموري رو هم همينطور)
دیگه مشکوک به سخت افزاری میزنه ها!!!نقل قول:
پرتاب نشده از جایی؟؟
نه اتفاقا من ادم محتاطيم و امكان اينجور اتفاقات خيلي كمه...نقل قول:
دیگه مشکوک به سخت افزاری میزنه ها!!!
پرتاب نشده از جایی؟؟
سلام میشه فایلهای آپدیت آخرین ورژن این گوشی را برام بزارین ممنون میشم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231665
سلام من میخوام n73 رو بفروشم n82 بخرم نظرتون چیه پشیمون نمیشم؟
به هیچ عنواننقل قول:
بستگی داره از گوشی چی بخوای.....نقل قول:
به نظر من نوکیا هر کاری هم بکنه نمی تونه گوشی به خوبی n73 بزنه ولی شما n73 نخر چون اصل فنلاندش پیدا نمی شه و اکثر ا آلمانی هستن.نقل قول:
سلام من میخوام n73 رو بفروشم n82 بخرم نظرتون چیه پشیمون نمیشم؟
من می گم n73 نخر چون اکثرا آلمانی هستن.
البته اگه ادم حوصله ی گشتن داشته باشه فنلاندیشم پیدا میشه.....نقل قول:
چرا؟ مگه n82 چه عیبی دارهنقل قول:
منظورشون این بود به هیچ عنوان پشیمون نمیشید :دی :31:نقل قول:
چطور میشه تم های نصب شده رو از گوشی حذف کرد؟
یه مقدار بگردید تو انجمن جوابو پیدا میکنیدنقل قول:
از پوشه ی پرایویت فایل مربوط به اون تمو حذف کنید و...
من گیج شدم:19:نقل قول:
من آلمانیش رو دارم خیلی هم ازش راضی هستم بهتر از فنلاندی جواب داده ضمن اینکه اینروزا اکثر مارکهای فنلاندی در اصل آشغالهای چینی هستننقل قول:
من هم ان73 فنلاندی خریدم!ازکجا بفهمم اصله؟نقل قول:
اینکارو کردم ولی بازم تو تم ها هست!!!:41:نقل قول:
معمولا رقم های هفتم و هشتم سریال نامبرشون 00 یا 01 باشه هر چند دیگه نمیشه اطمینانی کرد
بارکدش با 64 شروع میشهنقل قول:
رنگ برد هم سبز پررنگ
سوالت رو اينجا مطرح كن.....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=226813
در كل دوستان حواستون باشه هر گوشي خريديد باطري تقلبي بهتون ندازن......مخصوصآ n73 ؟؟؟؟؟
باطری اصلی چندساعت دوام داره؟واینکه باطری اصلی چه مشخصاتی داره؟نقل قول:
با تشکر....
درسته..عین مال منه!:11::31:نقل قول:
چطوری میتونم note توی کامپیوتر بنویسم و توی گوشی سیو بکنم؟
معمولا ایراد میگیره و میگه نمیتونه سیو بکنه.
حتی اس ام اس رو هم نمیتونم بریزم توی گوشی
ببين باطري اصلي اگر دست به گوشي نزني تا 4-5 روز بهت شارژ ميده يا بيشتر(باطري n73 1200 آمپر و زمان شارژدهي بالايي داره)....زمان شارژشم بايد بين 45 دقيقه تا 1 ساعت باشه.....:10:نقل قول:
note رو نمي دونم(امتحان نكردم) ...ولي اگر با pc suite گوشيت رو به pc وصل كني ديگه واسه مسيج مشكلي نيست راحت مي توني تو پوشه درفت بريزي مسيجها رو.....:5:نقل قول:
اتفاقا برای منم تقلبی بودش :41:نقل قول:
از کجا فهمیدی تقلبیه؟؟نقل قول:
مگه N73 فایلهای با پسوند sis رو ساپورت نمیکنه؟!!پس چرا اکثر این فایلهارو اجرا نمیکنه؟شاید مال من ساپورت نمیکنه!!!
بعضی سیسها مال ورژن 1و2 هستندو در ورژن 3 مورد استفاده قرار نمیگیرند -شاید این از اونا بوده....:دی:11:نقل قول:
سلام دوستان میون بحثتون.
من یه ساله n73me گرفتم یه مدته که وقتی پوشش دوربین رو باز میکنم camera هی میاد و میره. میشه درستش کرد؟
راهی وجود نداره N73 رو فارسی کرد مثل n81?
منظورتون از فارسی -فارسی نوشتنه یا فارسی سازی کل گوشی؟نقل قول:
البته هردوش هم امکان پذیره...
احتمالا عمر در پشتش تموم شده که میتونید عوضش کنید..........نقل قول:
مشكل از اون فلزه(گيره),هموني كه سيمكارت زيرش قرار ميگيره ...اون بالا و پاينيش يك تنظيم خاصي داره كه اگر بهم بخوره اون دو تا قلز مسي كه بايد با در كشويي در ارتباط باشن هي اتصالشون جدا ميشه و دوباره وصل ميشه كه عامل اصليه اين مشكله(خودت ميتونب با امبر دست اون گيره رو كه حالت فنري داره بازو بسته كني ببيني كجا درست ميشه).......نقل قول:
منظورم فارسی سازی نوشته ها و کل گوشی است. ممنون میشم راهنمایی کنید
زمان شارژ اولیه n73 چند ساعته؟حالا اگه این رعایت نشه و بعداز خرید سریعآ از گوشی استفاده بشه چی میشه؟!
ببين زمان شارژ براي تمام گوشيها اينطوره:نقل قول:
گوشي رو كه خريدي و هنوزم نزدي شارژ باطريشو....باطريش رو بزار رو گوشي و با گوشي ور برو تا اون شارژ كارخونه تمام بشه و گوشي خاموش شه اونوقت به مدت 6-8ساعت نه كمتر و نه بيشتر از اين زمان بزن شارژ و بعد درش بيار و ديگه استفاده كن......ولي يادت باشه وقتي زدي شارژ و فول شد و استفاده كرديو دوباره شارژش خواست تمام شه تا زماني كه پيام باطري لو نداده دوباره نزني شارژ كه عمر باطريو كم مي كنه(زمان شارژ استاندارد پس از شارژ اوليه بين 45دقيقه تا 1 ساعته)