دوستان من تو اون مرحله که المعلم رو می کشم گیر کردم المعلم فرار کردو رفت من الان تو محوطه گیر کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده هیج راهیم واسه در رفتن ندارم.چی کار کنم لطفا کمکم کنید!!:41:
Printable View
دوستان من تو اون مرحله که المعلم رو می کشم گیر کردم المعلم فرار کردو رفت من الان تو محوطه گیر کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده هیج راهیم واسه در رفتن ندارم.چی کار کنم لطفا کمکم کنید!!:41:
باید یکمی صبر کنی . بعد که مرده راه افتاد آروم بری پشتش و یکمی که نزدیک شدی دکمه ی SHift رو نگه داری . بعد آروم آروم نزدیک بشو و خودش یه چیزی بر میداره و یارو نمیفهمه .نقل قول:
Thanks A lot my dear friend.نقل قول:
باید یکمی صبر کنی . بعد که مرده راه افتاد آروم بری پشتش و یکمی که نزدیک شدی دکمه ی SHift رو نگه داری . بعد آروم آروم نزدیک بشو و خودش یه چیزی بر میداره و یارو نمیفهمه .
i appreciate your help.
از پله ها برو پاییننقل قول:
دوستان من تو اون مرحله که المعلم رو می کشم گیر کردم المعلم فرار کردو رفت من الان تو محوطه گیر کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده هیج راهیم واسه در رفتن ندارم.چی کار کنم لطفا کمکم کنید!!
باید پیداش کنی و بزنی تا بمیره
مگه پیدا کردنیه؟؟؟
آخه رفته رو تراسو داره منو تماشا می کنه. رنگشم زرده که فک کنم اگه دشمن بود باید قرمز میشد.
بعدشم من کل اون محوطه ی مسخره و گز کردم المعلم که سهله دیگه کم کم داشتم خودمم گم
میکردم....
بابا مرحله آخر مگه تو اون باغه نیست باید بری دنبالش بزنی دیگه اینم کاری داره
رو تراس چیه پایینه باهات مبارزه میکنه آخرشم میکشی اون تیکه بهشتی کشف میشه والسلام ...
دوستان می شه بگید با کدوم دکمه کیف قاپی می کرد ؟ من فراموش کردم .
باید F رو بزنیم ، نزدیکشون بشیم و بعد کدوم دکمه رو بزنیم ؟
بستگی به تنظیمات کیبوردت داره....
حالت دیفالت برا همه یکیه دیگه این از اون حرفا بودنقل قول:
بستگی به تنظیمات کیبوردت داره....
دوستان خواهشا قبلاز سوال سرچ کنین بد نیست یه دونه کیف زنی سرچ کنی 50 مورد کمک پیدا میکنی اینجانقل قول:
دوستان می شه بگید با کدوم دکمه کیف قاپی می کرد ؟ من فراموش کردم .
باید F رو بزنیم ، نزدیکشون بشیم و بعد کدوم دکمه رو بزنیم ؟
f رو بزن روش قفل کنه شیفت رو بگیر از عقب بهش نزدیک شو
بچه ها یه سوال :
هدفهایی که در بازی باید کشته بشن رو نمیشه یه جوری کشت که کسی نفهمه ( خیلی بی سروصدا ) ..؟(مثه هیتمن)
یه سواله دیگه اینکه ( فیلمای وسط بازی رو اصلا نمیشه قطع کرد ؟ )
راستی پچی چیزی نیومده ؟
آقا جان من از کجا باید بفهمم نسخه ای که دارم نسخه نهاییه؟
همچی افت فریم دارم موقع دویدن مربوط به سیستمم هم نیست چون تنظیماتو کاهش می دم هم همینه
نمی شه از رو دیوار پرید رو سر یه نفر تیغه مخفی رو فرو کرد تو گردنش همونطور که تو دموی اول نشون می ده؟
زیر نویس نداشت داستانو نفهمیدیم تو این تاپیک کسی داستانو توضیح مفصل نداده؟
دوست عزیز ممنوننقل قول:
دیگه چوبکاریمون نکن دیگه . من دیگه بعد از 2 - 3 سال عضویت در پی سی ورد می دونم باید سرچ کنم . متاسفانه یه مقدار وقتم کم بود و مجبور شدم که دوباره سوال بپرسم .
باز هم ممنون از پاسخت .
- بی صر و صدا کشتن در بعضی از مراحل برای اهداف اصلی وجود داره ولی بعد از کشتن اونها, همه اطرافیان میفهمند.نقل قول:
- خیر ... امکان رد کردن صحنه های سینمایی بازی وجود نداره.
- بله ... دریافت پچ رسمی ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس: (فقط نسخه نهایی)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2408762&postcount=1759
- حجم DVD های نسخه ناقص با نسخه نهایی یکیه و تفاوتی ندارند. (2 DVD)نقل قول:
نسخه های 3 DVD هم همون نسخه های ناقص بعلاوه پچ غیر رسمی بازی محسوب میشن که گرفتنشون به هیچ وجه توصیه نمیشه.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
همچنین تفاوت های دیگر این دو نسخه به این صورت هستند:
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه ناقص هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه ناقص هست.
- نسخه ناقص نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که ویندوز کاملا آپدیت شده باشه و آخرین ورژن درایور کارت گرافیک هم نصب شده باشه. این موراد به روون تر شدن بازی کمک شایانی میکنه.
همچنین دریافت پچ رسمی ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرکش از این آدرس توصیه میشه: (فقط نسخه نهایی)
- خیر ... امکان کشتن به این صورت در بازی وجود نداره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2408762&postcount=1759
- برای فهمیدن داستان, به پست اول تاپیک مراجعه کنید.
سلام ... من پچ و کراک رو گرفتم و نصب کردم ( از کجا بفهمم که کاملا نصب شده )
یه سوال دیگه در رابطه با تنظیمات گرافیکیه بازی :
اگه میشه بگید که با این سیستم میتونم رو آخرین تنظیمات ولی با رزولوشن 480*640 بازی کنم ؟
cpu : 3.1
vga : 8500 gt
ram : 1gb
اگه میشه یه تنظیمات خوب مناسب این سیستم بگید ...
راستی این Vertical SYNC و multi sampling و post FX و level of detail و level of Quality چیه ؟ اگه یه توضیحی بدید در رابطه با اینکه چه تغییراتی در بازی میدن ...
راستی نسخه تقلبیه subtitle داشت ولی چرا این نداره ؟
ممنون میشم
اگه اشتباه نکرده باشم وقتی که در زمان حال بر روی دستگاه هستید گوشه بالا سمت چپ, ورژن دستگاه Animus باید 1.28 باشه. (اشاره به ورژن بازی)نقل قول:
Vertical Sync ... برای همگام سازی تغییرات فریم به کار میره طوری که خطوط افقی در حین بازی دیده نشه. بودنش همیشه تایید میشه.
Multisampling ... با نام کامل Multisample Anti-Aliasing که یک نو جدید از Anti-Aliasing به حساب میاد. برای اصلاح زوایای چند ضلعی ها به کار میره طوری که تیزی زوایا رو شاهد نباشیم. برای کارت شما رو Level 1 پیشنهاد میشه.
Post FX ... متاسفانه کاربرد این گزینه رو متوجه نشدم...
Level of Detail ... برای تغییرات جزییات تصویر (تعداد چند ضلعی ها) به کار میره. تغییرات در ظاهر مردم بهترین نمونه ست. در Level 4 توصیه میشه.
Level of Quality ... برای تغییرات کیفیت تصویر به کار میره. حداقل در Level 2 توصیه میشه.
امکان زیر نویس در بازی وجود نداره ولی گفته شده (من خودم تجربه نکردم) در صورت رجیستر کردن, اضافه شدن زیر نویس به بازی رو شاهد هستیم.
سیو من تو اون آدرسه اینجوریه!نقل قول:
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
1219148078.sav
پس من نسخه کاملو دارم
این مربوط به نور پردازی و این چیزا می شهنقل قول:
Post FX ... متاسفانه کاربرد این گزینه رو متوجه نشدم...
نور خورشیدو قشنگ می شه حس کرد با این افکت
تکسچرنقل قول:
Level of Quality ... برای تغییرات کیفیت تصویر به کار میره. حداقل در Level 2 توصیه میشه.
shadows
و افکت سایه ها که حتما اگه سیستم مناسب دارید بذارید رو لول دو
به کمک این افکت می شه از پشت بام ها یک منظره حسابی مشاهده کرد
من وقتی این بازی را اجرا می کنم full screen نیست در تنظیماتش هر کاری کردم درست نشد چی کار کنم تا بشهfull screen
منم دقیقا همین مشکلو دارم لطفا یکی کمک کنهنقل قول:
CPU : Nvidia Gforce 7300 (256)v
RAM : 1 GIG
CPU : 3.8 Mhz intel
روی این بازی اجرا میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا میل بزنید :40::40::40::40::11::11::11::11::10::10::10:
سلام دوستان
من که اون یارو (المعلم) رو تو اون باغه پیدا نکردم اگه کسی سیو عددیشو (منظورم سیو آخر بازی) داره بذاره (سیو سادشو میخوام که برم ماموریتهای نیمه کارشو تموم کنم) ممنون میشم که بذارین.:10:
دوست من اولا رم شما پایین هست در اجرای بازی فکر کنم با مشکل مواجه بشین پیشنهاد من رم 2 گیگ هست.نقل قول:
CPU : Nvidia Gforce 7300 (256)v
RAM : 1 GIG
CPU : 3.8 Mhz intel
روی این بازی اجرا میشه؟
سی پی یو ی شما اگر دو هسته ای باشه که چه بهتر چون که سی پی یوی یک هسته ای روی این بازی فکر نکنم به خوبی جواب بده.
کلا اگر سی پی یو و رم شما بالا باشه با این گرافیک راحت اجرا میشه.
اجرا میشه ولی کند :46:نقل قول:
نمیدونم چرا نتونستی بکشی ولی بعد اونم خبری نیست یه دمو درمورد اون قطعه بهشتی داریم و تمام این سیو منهنقل قول:
سلام دوستان
من که اون یارو (المعلم) رو تو اون باغه پیدا نکردم اگه کسی سیو عددیشو (منظورم سیو آخر بازی) داره بذاره (سیو سادشو میخوام که برم ماموریتهای نیمه کارشو تموم کنم) ممنون میشم که بذارین.
تو الان میتونی ماموریتهای نیمه کاره منو بری چون این سیو منه حالا خود دانی
موفق باشی
کد:http://www.zshare.net/download/175645115fe4d460/
اقایون با این سیستم اجرا میشه
cpu pentiom 200mhz
ram 32 mb
vga savege 16 mb
hard 10 gig
داری مسخره میکنی ؟!!! :31::31::31:نقل قول:
پیشنهاد میکنم اگه نون خشکی سر راهت دیدی سیستمت رو بهش بدی
کم کم داره اینجا جوک میشه از راهنمایی و بازی گذشت یکی یه فکر به حالش بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقایون با این سیستم اجرا میشه
cpu pentiom 200mhz
ram 32 mb
vga savege 16 mb
hard 10 gig
وارد بازی که میشم اونجا که باید روی چوبا بپری(اوله اول)تا میپری کامپیوتر ریستارت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان رم 1g چنده؟ میشه بندازم کنار اون یکی؟ چه مارکی؟
:11::11::11:ممنون فکر نمی کردم کسی جوابمو بده:11::11::11::11:
:40::40::40::40::40::40::40:
مشکل ریست سیستم از کم اوردن رم هست.باید رم رو به دو گیگ ارتفا بدی.
یه رم یک گیگ دیگه درست از همون رم خودت بخر و بذار کنارش.
نه ایشون کلا مزاح میکنند !!!نقل قول:
قبلا در تاپیک Crysis هم سابقه داشتند ...
من نسخه ی پردیسو دارم کامله؟:41:
راستی اگه 2گیگ بگیرم که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
بازم دم شما گرم اون بازی سنتریا که اصلا جواب ادمو نمیدن !!! :10::10::10:
دی وی دیه من هم برای شرکت پردیش بود مطمئن باش اصلیهنقل قول:
من با دو گیگ هم تموم کردم جواب داد
سلام من بالاخره اصلش را پیدا کردم اما از شانس من نصب اصلی نیست
و وقتی میخوام پچ 1.02 را نصب کنم ارور میده!
حالا باید چیکار کنم؟
راهی هست که با کلید های رجستری درستش کنم
یا اینکه پچ را دستی نصب کنم؟
ممنون.
من نفهمیدم نصب اصلش نیست یعنی چینقل قول:
سلام من بالاخره اصلش را پیدا کردم اما از شانس من نصب اصلی نیست
و وقتی میخوام پچ 1.02 را نصب کنم ارور میده!
اگه کارت گرافیکیت هم خوب باشه شما به سلامت برو تو بازی از رم کم نمیا رینقل قول:
راستی اگه 2گیگ بگیرم که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
با اینکه ایشون نسخه نهایی رو بدست آوردند ولی Setup بازی, متاسفانه ارجینال نیست و دستکاری شده...نقل قول:
به همین دلیل پچ نمیتونه محل نصب بازی رو بشناسه و نصب نمیشه.
ببخشيد ميشه يكي يه توضيح بده اين مرحله آخر بازي assassins creed را چجوري بايد رد كنيم .
ممنون
ببخشيد ميشه يكي يه توضيح بده اين مرحله آخر بازي assassins creed را چجوري بايد رد كنيم .
ممنون
باید بری و بری و کلی دشمن بکشی تا برسی به اونجایی که کلی تمپلار سرت خراب می شن
اونا رو که کشتی ادوارد میاد جلو(یا رابرت بود؟)همون کچله که اون زنه خودشو جای اون جا زده بود
اون رو هم باید بکشی
خیلی خوب شمشیر می زنه فقط هر وقت خفتت کرد پشت سر هم شیفتو بزن اگرم خواست حمله کنه راست ماوسو که نگه داشتی بلافاصله چپ ماوس رو هم بزن اینو که همه بلدن پس مشکلی اینجا نباید داشته باشی
بعدش برمیگردی به مصیاف و مجبور می شی با کلی از اساسیون مسخ شده (هیپنوتیز شده!!!) مبارزه کنی
بهترین کار اینه که بری پشت بوم اون ساختمونی که بهش نزدیکی هر کی اومد بالا پرتش کن پایین:27:
بعد با اون 9 نفر که ترور کردی مبارزه می کنی(در اصل اونا توهمن و داری با هوا می جنگی اما نمی دونم چرا جونت کم می شه!) بعد با اموالم باید بجنگی که اینجاش سخته
وقتی 5 تا از شبه های الموالم رو کشتی همه شون غیبشون می زنه و می رن گوشه کنار باغ
در این زمان نباید ازش ضربه بخوری چون با یه ضربه کشته می شی
اجازه بده حمله کنه و سریع دفع کن
4 تا از شبه های باقی مونده الموالم کشته می شن و خودش آشکار می شه باید باهاش مثل همیشه مبارزه کنی و وقتی افتاد زمین بری بالاسرش خلاصش کنی
همین تمام!
یه سوال.وقتی که با زدن کلید 1 خنجر کوچیکه میاره بیرون چطوری باید چاقو پرتاب کنم؟؟!!!!!
راستی یادم رفت بگم.بعد از یه مدت هم که بازی میکنم یهو از بازی میپره بیرون و ارور the program has stop working میده تو ویستا.مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1
نقل قول:
حالا بازم مشکل محل نصب را با کدهای رجیستری حل کردم:27:
اما مشکل جدید پیدا کردم!:41:
این بار ارور میده و میگه ورژن نا آشناس!
حالا موندم اونا چیکارش کنم!
اگه کسی بتونه کل کلید Ubisoft را از رجستری ویندوزش بده به من خیلی ممنونش میشم
یا حالا هر راه دیگه ای که مشکل منو حل کنه.
حالا اصلا یه سوال دیگه:
همراه این پچ چه فایل هایی آپدیت میشن؟
اگه فقط دو تا فایل اصلی بازی هست خودم جایگزین کنم.
ممنون
باید f رو بزرنی تا رو هدف قفل کنهنقل قول:
یه سوال.وقتی که با زدن کلید 1 خنجر کوچیکه میاره بیرون چطوری باید چاقو پرتاب کنم؟؟!!!!!
این دیگه باید از خود ویندوز باشه واسه منتم موقع استفاده از ریل پلیر همچین چیزی میاد!نقل قول:
راستی یادم رفت بگم.بعد از یه مدت هم که بازی میکنم یهو از بازی میپره بیرون و ارور the program has stop working میده تو ویستا.مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1
شما از ترینر استفاده میکنی؟نقل قول:
سرویس پک 1 هست؟
درایور گرافیکت اپدیت شده هست؟