نیاز به راهنمایی:19:نقل قول:
Printable View
نیاز به راهنمایی:19:نقل قول:
سلام.نقل قول:
فکر نکنم اکسل، ترتیب زمانی هالیش بشه. مثلا منظورم اینه که وقتی عدد اول رو تو سلول اول نوشتیم و بعد میخوایم دومین عدد رو بنویسیم، اکسل نمیتونه متوجه بشه که کدوم عدد زودتر از اون یکی نوشته شده بوده. (تو visual C و دلفی و ... میشه از این کارا کرد ولی تو اکسل فکر نکنم)
البته برای حل این معضل میشه به جای در نظر گرفتن یک سلول برای وارد کردن داده ها، یک ستون از سلول ها رو در نظر گرفت که به ترتیب از بالا به پایین داده ها توش وارد میشن. اینطوری میشه ترتیب وارد شدن داده ها رو هم فهمید.( مثلا فرض کن که در ستون A از شماره ی 1 به بعد، داده ها رو وارد میکنیم.)
حالا باید یه ستون دیگه رو (مثلا ستون B) در نظر بگیریم و در سلول B1 بنویسیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در بقیه ی سلولهای ستون B باید قاعده ی زیر رو رعایت کنیم. مثلا در سلول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که i بزرگتر از یک هستش باید بنویسیم:
البته لازم نیست که شما برای هر کدوم از سلولهای ستون B این فرمولها رو یکی یکی شروع کنین به نوشتن. میتونین تنها برای سلول B2 اینکار رو بکنین و سپس علامت + گوشه ی پایین سلول رو با موس بگیرین و بکشین پایین.
خودم یه نمونه ی ساده و کوچیک براتون با اکسل 2007 درست کردم که در ستون A داده های متغیر نوشته میشه و در ستون B مجموع درایه های نوشته شده تا اون سطر رو با هم جمع میکنه. شما میتونین با عوض کردن اعداد ستون A درستی عملکرد فرمولی که گفتم رو چک کنین:
موفق باشین.کد:http://rapidshare.com/files/438179900/p30world.xlsx
89/9/28
ممنونم از اینکه وقت گذاشتیننقل قول:
ولی من نمی تونم حداکثر از سه یا چهار سلول بیشتر استفاده کنم با توجه به اینکه همانطور در پست قبلی گفتم سلول اول تقریبا روزانه یک یا دو بار تغییر میکند
اگه راه دیگه ای هست بی زحمت کمک کنید
متاسفانه ضروری هم لازم دارم:41:
من نمیدونم درست ولی با توجه به مساله ای که من قبلا برام پیش اومده احساس میکنم شما بیشتر به یه دیتا بیس نیاز داشته باشید
البته یه نمونه خیلی سادش
اگر خواستید از دیتابیس برای این مساله استفاده کنید شاید بتونم کمکتون کنم
من یه چندتا سوال دارم، میشه بهم جواب بدین ؟
1- زماني که بخواهيم مقداري از يک خانه را از يک کاربرک به کاربرک ديکر انتقال دهيم از چه فرمولي استفاده مي کنيم و نوع آدرس آن را مشخص کنيد ؟
2- جهت انتقال يک داده از يک کاربرگ به کابرگ ديگر از چه ادرسي استفاده مي شود و اين ادرس از چه نوعي است ؟
3- ايا تبديل داده ها به جدول الزامي است ، چرا؟
4- چگونه مي توان يک جدول را به حالت ميدان عادي بازگرداند ؟
5- جهت نمايش آيکن form از چه گزينه يا دستوري استفاده مي کنيم ؟
6- چگونه مي توان از طريق form ميان رکورد ها را جا به جا کرد ؟
7- چگونه ميتوان يک رکورد را حذف کرد ؟
8- دکمه form در restore چه عملياتي انجام ميدهد و جهت ويرايش رکورد چگونه عمل مي کنيم ؟
9- امکان حذف فيلد از پايگاه داده وجود دارد يا نه ؟
10- زبانه input massage چه کاري انجام مي دهد ؟
11- يک پايگاه داده از موجودي انبار يک شرکت و يا ليست حقوق و دستمزد کارکنان شرکت با حداقل 10 فيلد و 20 رکورد ايجاد نموده و از فيلدهاي ايجاد شده 5 فيلد ان به دلخواه اعتبار سنجي کنيد و سپس ان را بر اساس نام ----- نموده و سورت کنيد ؟
12- ايا مي توان داده هاي درون يک سطر را مرتب کرد ( به صورت افقي)؟
13- نحوه نمايش page breake چه مشخصاتي دارد ؟
14- چاپ صفحات به صورت عمودي بهتر است يا افقي ؟
15- ايا ميتوان در پيش نمايش ميزان بزرگنمايي را معين کرد ؟
16- ايا مي توان همه اطلاعات موجود در کاربرگ را دريک صفحه چاپ و جاساري کرد ؟
منظورتون از کاربرگ همون sheet هستش؟نقل قول:
بنظر شما اینکار امکان پذیر نیست ؟نقل قول:
اگه سایتی باشه که در این مورد اطلاعات بیشتری داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم
از نظر من این امکان پذیر نیست. همونطور که یکی دیگه از دوستان هم اشاره کردند، این چیزی که شما میخواین احتیاج به بعریف کردن دیتا بیس داره و تا اونجایی که من میدونم تو اکسل نمیشه از این کارا کرد. شما میتونین برای مطالعه ی بیشتر در این زمینه به help خود اکسل مراجعه کنین.نقل قول:
موفق باشین.
89/10/1
ببینم، یعنی یک نفر نیست اینجا کامل بر Pivot Table تسلط داشته باشه و بتونه جواب من رو بده؟
محتوای مخفی: سوال اصلی
منظورتون اینه که اگه با اکسس انجام بدم به نتیجه میرسم ؟نقل قول:
آره
من قبلا یه برنامه انبار با اکسس نوشتم اینم یه چیزی شبیه اونه تقریبا
ولی خب خیلی ساده تره
سلام
میخوام یه برنامه با اکسل بنویسم که مثلا اگه جواب نهایی از یه عددی کمتر باشه یه پیغام در کنار جواب ظاهر شه ، چجوری باید اینکارو بکنم؟
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
شاید اینا بتونن کمکتون کنن (تا صفحه 13 برو شاید مشکلت حل شه، مولتی مدیا هم هستش)نقل قول:
کد:http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/pivottable-i-get-started-with-pivottable-reports-in-excel-2007-RZ010205886.aspx
کد:http://www.wikihow.com/Create-Pivot-Tables-in-Excel
میخوام از دوستانی که لطف کردن وراهنمایی ام کردند تشکر کنمنقل قول:
خوشبختانه یکی از دوستان جوابشو بهم داد و حل شد
و همچنین میخوام با اجازه اساتید جوابشو برای دوستانی که شاید درآینده نیازشون بشه(مخصوصا رشته حسابداری) بذارم :11::10::46:
اگر سلول اول A1 و دوم B1 باشد، فرمول سلول دوم را A1+B1 وارد کنید
نکته: قبل ازاین کار باید به Excel Options رفته و در قسمت Formulas گزینه Enable iterative calculation را فعال کنید و مقدار Maximum Iterations را 1 قرار دهید
سلام.نقل قول:
از دستور IF استفاده کنین. طرز کارش هم اینطوریه (جمله ی خط دوم مثال هستش که از خودم زدم) :
IF(logical_test,value_ir_true,value_if_false)
= IF(A1>=B1,C1=0,d1=0)
a
موفق باشین.
89/10/3
نقل قول:
جایی برنامه نویسی با اکسلو توضیح داده (از پایه...)
اینی که دوستمون اشاره کردن برنامه نویسی نیست یک تابع ساده از اکسله اگر از این روش استفاده کنید سلول در صورت تجاوز از عدد تعیین شده صفر میشه (قابل تغییر هست) البته از متن هم میتونین استفاده کنین
اگر خواستید مقدار همون مقدار باشه فقط یه alarm وجود داشته باشه میتونین از تولبار data ، data validation استفاده کنید که 3 حالت داره
یا انتخاب میکنین که دور عدد مشکل دار دایره قرمز بکشه
یا میگید اگر بیشتر شد ارور بده این دومی فقط در حالتی کار میکنه که فرمول محاسبه بعد از وارد شدن داده های ورودی نوشته بشه در غیر اینصورت اروری نمیبینید:11:
سلام ببخشید یه سوال خدمتون داشتم من یه فایل wordدارم که یه ستون داره که تارخ تولده شمسی وقتی کپی میکن میرم تویه excel پیست میکنم برعکس مینویسشون مثلا اگه1383/5/1 باشه مینویسه 1/5/1383 میتونید کمکم کنید خیلی مهمه زود باید اینو تحویل بدم ممنون
راستی excel و word من 2010
همونطور که دوستمون گفتن، اینا توابع پایه و تعریف شده ی اکسل هستش و نمیشه اسمشو برنامه نویسی گذاشت. برای آشنایی با این توابع به help اکسل مراجعه کنین.نقل قول:
سلام.نقل قول:
فکر کنم مشکلتون با استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حل بشه.
موفق باشین.
89/10/3
نقل قول:
مرسی:11:
آها! اینجوری گرفتم خیلی خطا داشت مث اینکه باید برم تو خط میپل و متلب اونم من تنبل:27::31:نقل قول:
تنکس:11:
با سلام
در اکسل 2007 این قابلیت هست که برای روز های هفته یا ماه های سال در صورت وارد کردن روز شنبه یا ژانویه وقتی به پایین مستطیل + رو بکشیم اکسل روز های هفته یا ماه های بعدی را تو خونه های بعدی اضافه کنه ؟
ممنون از شما
آره به شرطی که مثلا سه چهار تای اول رو دستی خودت بنویسی و بعد هر 4 تا سلولی رو که نوشتی باهم انتخاب کنی و بعد علامت + رو بگیری و بکشی تا اکسل متوجه ربط منطقی چیزی که منظور شماست بشه. اگه فقط یه خونه رو مثلا بنویسیم شنبه و بعد علامت + رو بکیریم بکشیم احتمالا در همه ی سلولها مینویسه شنبه.نقل قول:
متوجه منظورم شدین؟
موفق باشین.
89/10/5
نقل قول:
ممنون از شما ، از شنبخ تا چهارشنبه وارد کردم بعد انتخابشون کردم و با + کشیدم ولی همون محتویات و کپی کرد
:41:
نقل قول:
بله ، ولی بازم نشد ، شما خودتون امتحان کردین ؟ :41:
نقل قول:نقل قول:
سلام.
خودمم که همین الان امتحان کردم دیدم نشد :31: ولی وقتی که در سلول اول کلمه ی شنبه رو نوشتم و همون رو با استفاده از علامت + گوشه ی سلول کشیدم دیدم درست شد و بقیه ی روزهای هفته رو به ترتیب خودش نوشت. البته باید دقت کنین که تنظیماتش مطابق عکس زیر که براتون از صفحه ی برنامه گرفتم، روی حالت fill series و یا روی حالت fill weekdays باشه.
البته برای حالت روز و ماه (مثل اول ژانویه و ...) فکر کنم باید این تنظیمات رو روی حالت fill days قرار بدین.
محتوای مخفی: عکس!
موفق باشین.
89/10/5
ببخشید اکسل شما 2007 ؟
تو اکسل من این گزینه نداره ، اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره. اکسل من هم 2007 هستش. نمیدونم چرا این تفاوت وجود داره. شاید مال آپدیتهای اخیر این نرم افزار باشه. :23:نقل قول:
موفق باشین.
89/10/5
نقل قول:
:20:
ممنون دوست عزیز .:11:
الان ویندوز و آپدیت میکنم ، 2 تا بسته مخصوص آفیس هستش ، خدا کنه خوب بشه :20:
دوست عزیز مشکلم حل شد تقریبا
تو تنظیمات EDIT CUSTOM LISTS اضافه کردم روز های هفته و ماه ها و دیگه شناسایی میشه به این شکل.
ممنون ازتون.
میشه مفهوم سری داده در نمودار ها رو کاملبگید..یعنی خیلی توضیح خوب بدید و جامع نه در حد یک خط و دو خط
بعد این پرزنت استایل( درصد) که توی نوار ابزار فرمتینگ هست به چه درد میخوره که عدد رو ضربدر صدمیکنه..مگه درصد این نیست که تقسیم بر 100 میکنه؟
سلام.نقل قول:
به زبون خیلی ساده عنی اینکه وقتی میخوایم نموداری بکشیم باید داده هایی که قراره تو نمودار نشون داده بشن، هر کدوم با 2 مولفه مشخص بشن که یکی از اونها مولفه ی افقی (x) نمودار میشه و دیگری مولفه ی عمودی (y)
حالا تو اکسل میان و 2 سری متفاوت از داده ها رو هر کدوم پشت سر هم مینویسن و خود اکسل میاد و اونها رو یکیشون رو به عنوان سری مولفه های افقی و دیگری رو سری مولفه های عمودی در نظر میگیره و نمودار رو میکشه به این صورت که نقطه ی اول رو معادل اولین مختصات افقی و اولین مختصات عمودی هر کدوم از سری ها در نظر میگیره.
مثلا در عکس زیر که خودم درستش کردم اومدم و در ستون B چند تا داده نوشتم که منظورم از اونها اعداد روی محور x بوده و در ستون D اومدم و مقدار سینوس هر کدوم از درایه های متناظر در ستون B رو بر حسب رادیان محاسبه کردم و نوشتم. (البته برای اینکار هم از خود توابع تعریف شده ی اکسل استفاده کردم)
محتوای مخفی: تصویر داده ها:
حالا میخوایم نمودارش رو بکشیم. به این قسمت میریم:
محتوای مخفی: انتخاب نمودار:
البته من این مدل از نمودار رو همینطوری انتخاب کردم و شما میتونین سایر مدلها و نمودارها رو انتخاب کنین. بعد از اینکه روی یکی از این نمودارها کلیک کنیم خود اکسل میاد و نمودار رو برای ما میکشه:
محتوای مخفی: نمودار:
حالا فرضا ما میخوایم که تنظیمات محورهای نمودار رو عوض کنیم. (به هر دلیلی، مثلا درست نیستند) میایم و روی هر کدوم از محور ها right click میکنیم و گزینه ی select data رو انتخاب میکنیم:
محتوای مخفی: تغییر تنظیمات محور نمودار:
همونطور که تو عکس هم دیدین میشه اینطوری اعداد مد نظر خودمون رو به صورت سری اعداد وارد محور نمودار اکسل کرد. برای محور افقی هم همینطور.
نه دوست عزیز! درصد گیری معمولا از حاصل تقسیمهایی صورت میگیره که نسبت یک چیزی و یا احتمال وقوع واقعه ای رو به صورت کسری بیان میکنند که مقدار این کسرها همواره بین صفر و یک هستند. حالا با ضرب کردن عدد 100 در این کسر، درصد اون نسبت و یا احتمال رو برای فهم بهتر و راحت تر، بین صفر تا عدد 100 قرار میدیم.نقل قول:
بعد این پرزنت استایل( درصد) که توی نوار ابزار فرمتینگ هست به چه درد میخوره که عدد رو ضربدر صدمیکنه..مگه درصد این نیست که تقسیم بر 100 میکنه؟
موفق باشین.
89/10/6
با سلامبسیار متشکر می شوم اگر راهنماییم کنید
یکسری فایل دارم با نامهای متفاوت می خواهم همه آنها را یکجا (و نه تک تک چون تعداد فایلها زیاد است) تغییر نام بدهم و تاریخ یکسان در ابتدای نام فایل وارد شود مثلا نام فایل اینگونه است
پزشکی
حقوق
ادبیات
که می خواهم تغییر نام داده بشود و اینگونه باشد
پزشکی 89
حقوق 89
ادبیات 89
ولی وقتی تغییر نام می دهم اینگونه می شود
89)1(
و الی آخر
می دانم که در تاپیک نامناسبی سئوالم را پرسیدم :18::18::18:
بسیار سپاسگذارم
فکر میکنم اگر روی سل مورد نظرتون راست کلیک و فرمت آن را تغییر بدین ، مشکلتون حل بشه.نقل قول:
ممنون..از سری داده ها..ولی درصد رو خوب متوجه نشدم..کاربرد این قضیه چیه..توی درصد اینها کلا..ممنوننقل قول:
با سلام میخواهم عکس های یک فایل به صورت اتوماتیک یا با فرمول در چند سل با هایپرلینک قرار بگیرند
راهی دارد یا نه
با تشکر
خوبی درصد گیری اینه که چون بازه اش نسبتا بزرگتر از بازه ی بین صفر تا یک هستش، درک بهتر و راحت تری به مخاطب دست میده. مثلا به عنوان مثال شما به جای اینکه بگی نسبت مردان به زنان در یک جامعه برابر با 0.48 است میای و به طور خلاصه میگی که درصد مردان در یک جامعه 48 درصد هستش. در عبارت اول در حقیقت شما اومدی و گفتی که از هر یک نفر، 0.48 نفر اونها (!) مرد هستند و بقیه ی اون یه نفر زن هستند (!) درسته که از لحاظ ریاضی این جمله معنی میده ولی درکش برای مخاطب خیلی آسون نیست. ولی در بیان همین شاخص به درصد شما در حقیقت میای و میگی که از هر 100 نفر در جامعه 48 تاشون مرد و بقیه زن هستند. این جمله عینا همون معنای جمله ی قبل رو میده با این تفاوت که از لحاظ شهودی درک راحت تری داره. خب حالا شاید سوال پیش بیاد که چرا 100؟؟ چرا مثلا در هر 10 نمونه بیان نمیشه؟ چرا در هر 50 و یا 1000 و یا هر عدد دیگه ای حساب نمیکنن؟ پاسخ اینه که میشه در هر عددی بیان کرد ولی درصد گیری رواج بیشتری پیدا کرده و عموم اذهان تونسته با این روش ارتباط ذهنی خوبی برقرار کنه.نقل قول:
موفق باشین.
89/10/8
با سلام
یکسری فایل دارم با نامهای متفاوت می خواهم همه آنها را یکجا (و نه تک تک چون تعداد فایلها زیاد است) تغییر نام بدهم و تاریخ یکسان در ابتدای نام فایل وارد شود مثلا نام فایل اینگونه است
پزشکی
حقوق
ادبیات
که می خواهم تغییر نام داده بشود و اینگونه باشد
پزشکی 89
حقوق 89
ادبیات 89
ولی وقتی تغییر نام می دهم اینگونه می شود
89)1(
و الی آخر
بسیار متشکر می شوم اگر راهنماییم کنید
می دانم که در تاپیک نامناسبی سئوالم را پرسیدم :18::18::18:
و سئوالم ربطی به موضوع اکسل ندارد :11::11::11:لطفا راهنماییم کنید که از کجا به جواب سئوالاتی اینچنینی می توانم برسم
نیازم ضروری و فوری است:19::19::19:
بسیار سپاسگذارم
سلام...خسته نباشید..ببخشید من یه مشکلی داشتم این که صفحه اول اکسل رو که باز می کنم از منوی پایین که 3تا sheet خودش داره وقتی میخوام یه sheet دیگه اضافه کنم صفحه میره سمت راست یعنی همه سطرها و ستون ها از سمت راست شروع میشه...اگه میشه بگید چطوری sheet اضافه کنم که همون سمت چپ باقی بمونه و تغییری نکنه...
نقل قول:سلام
فکر میکنم پیش فرض جهت متن رو باید تغییر بدین:
اگه اکسل 2007 استفاده می کنین:
office button >> excel options >> advanced >> display >> left - to - right >> ok
اگه اکسل 2003 استفاده می کنین :
tools >> options >> international >> left-to-right >> ok
موفق باشین
با اکسل میخواهم یک sheetاز یک فایل اکسل دیگر را hayperlink کنم به فایل اکسل اول
راهی داره؟
باتشکر