نمیدونم چرا هر جا عکسادم فضایی هست بدنش کپک زده ! تا حالا یه ادم فضایی کپک نزده کشف نشده ؟ البته بگم من خودم به وجودشون ایمان دارم .
Printable View
نمیدونم چرا هر جا عکسادم فضایی هست بدنش کپک زده ! تا حالا یه ادم فضایی کپک نزده کشف نشده ؟ البته بگم من خودم به وجودشون ایمان دارم .
کپک که نیست زخم و عفونت ه.نقل قول:
چون توی این عکسها معمولا ادعا بر اینه که اونا سقوط کردن و زخمی شدن یا مردن و دانشمندا روشون آزمایش انجام میدن.
آخه حداقل بیان یه چیزی بسازن که باورش راحت باشه ! رسمآ یدونه هندونه رو رنگ آمیزی میکنن به جای کله طرف میذارن و میگن اینم فضایی ما ! (عکس اول)نقل قول:
خیلی وقت بود گند تقلبی بودن این عکسها دراومده ... مثل خیلی مورد دیگه از فیلم ها و عکسها و داستان های دروغین.
دوستان دست از سر این موارد بر نمیدارن.
موجود فضایی اگه وجود داشته باشه (که به نظر من توی همچین جهانی که ما 1%ـش رو هم نمیشناسیم حتمآ وجود داره حالا شاید هوشمند باشه شاید ابتدایی) مطمئنآ باید بدنش جوری باشه که بتونه زندگی کنه نه اینکه چون شنیدیم فضایی ها باهوش هستن پس کله ـشون باید 5 برابر بدنشون باشه :دی
یکی نگفت این آدم فضایی های فوق هوشمند که اینهمه قدرت دارن که تا اینجا رو بیان ، اینقدر قدرت رو ندارن که خودشون رو کنترل کنن و سقوط نکن ؟! :31:نقل قول:
آمار گزارش هایی که گفتن یوفو ها فلان جا سقوط کردن از امار سقوط هواپیما های خودمون بیشتره مثل اینکه.
اون عکس های بالا هم ساخته یه سری اراذل هست که میخواستن مدم رو بزارن سر کار.
و جالب تر اینه که اینا با این همه امکانات میتونن از چند میلیون (میلیارد) کیلومتر اون طرف تر بیان کره زمین ولی وقتی یکیشون توسط دانشمندها اسیر میشه , پدر مادرش یا همکارهاش نمیرن نجاتش بدن :دینقل قول:
اولا از كجا ميدوني كه شبيه شما راه ميره ؟!!!:20:نقل قول:
عکس اولی زیادی تخیلیه ! این موجود بنده خدا با اون کله عظیم و بدن لاغرش اگه بخواد دو قدم راه بره کمردرد و صد تا مرض دیگه میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر حال توی ملت فضایی هم باید یه تناسب اندامی باشه !
دوما هم اون عكس دومي رو هم من خودم يه نوع ديگش رو هم دارم كه همين دكتر و همين تخته ولي موجوده برعكس اين خوابيده و يكم هم تخيلي تر است !
عكسا رو گذاشتم صرفا جهت دونستن نظر دوستان :27:!
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
خوب پيش مياد ديگه !نقل قول:
یکی نگفت این آدم فضایی های فوق هوشمند که اینهمه قدرت دارن که تا اینجا رو بیان ، اینقدر قدرت رو ندارن که خودشون رو کنترل کنن و سقوط نکن ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار گزارش هایی که گفتن یوفو ها فلان جا سقوط کردن از امار سقوط هواپیما های خودمون بیشتره مثل اینکه.
اون عکس های بالا هم ساخته یه سری اراذل هست که میخواستن مدم رو بزارن سر کار.
شايد دقتشون از ما كمتره !:31:
بله آدمهاي خرافه پخش كن هم زياده !:20:
نمیدونم چرا فقط هر عکس ، فیلم هالیوودی و...از موجودات فضایی ، چشم همشون بزرگ و کشیده (بادامی) تصور میشه. معمولا هم قدشون کوتاهتر از انسان تصور میشه. یه دلیلی باید داشته باشه.
چون تخليلاتشون اون طوري است !
بهتره مستند" ظهور "رو يه نگاهي بكنيد چون گمانم توضيحاتش جالب باشه !
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
در ضمن آمار سايت هم نشون ميده كه رسانه ها خوب عمل كردن چون اكثريت وجود داشتم اين موجودات رو تاييد ميكنند!
به افرادي كه ميخواستند اين اتفاق بيافته تبريك ميگم !
عمليات با موفقيت انجام شد !
بر اساس یکسری گزارش و گفته هستشنقل قول:
بیشتر شبیه حشره تصور میشن تا چشم بادامی
آخه همه یه جور تخیلات داشته باشند؟نقل قول:
دیدم جالبه.
درسته. البته حشره که... شبیه آدم که یه جوری...یه جور خاصیه. مثل پوستی شبیه تمساح.نقل قول:
مثل فیلم War Of The Worlds. یا سریال V.
بچه ها لطفا در مورد این ویدئو نظرتون و بگید. به نظرتون اون موجوده چیه؟
حجمش کمه. 5 مگابایت.
بسیار جالب
کد:http://www.4shared.com/video/pAENNx7Z/Down__1_.html
باتوجه به تناسب اندام و ساختار بدنی ; لزوما فقط نمیتونه برونزمینی باشه , (البته با در نظر گرفتن موردی که در پست شماره 2357 به عرض رسوندم).
با سپاس از ارائه این فیلم.
تا اونجا که من شنیدم براساس گفته های مردم تبت(اگه املاش رو درست نوشته باشم)و بعضی مشاهدات و... هستشنقل قول:
عمدتا هم این قیافه و... رو نسبت میدن به گری ها که نوعی از نژاد این موجودات خونده میشن
ببینید من عمدا گفتم حشره!
لطفآ برید دنبالش تا برسید به حقیقت!
بهتون قول میدم میرسید!
دنباله فیلم REC هست ؟! :دینقل قول:
خوب جالب هم اينجاست كه به همه يه جور القا ميكنند!نقل قول:
آخه همه یه جور تخیلات داشته باشند؟
دیدم جالبه.
اما بعضي موارد هست كه قابل تامله چون متفاوت با اين تخيلات هست ! مثلا همه بشقاب ها رو به يك شكل خاص ميبينند !
من یه فیلمی چند سال پیش دیدم به اسم دروازه ستاره ها ( اگر اشتباه نکنم)
تو این فیلم یک شیئ بزرگ رو از زیر اهرام مصر بیرون میکشن در همون زمان یک دانشمند وارد رو میارن و اون دانشمند میتونه جملات نوشته شده روی شی رو بخونه بعد از راه اندازیه اون شی یک گروه خبره کماندو رو وارد اون شی میکنن و سفر در زمان آغاز میشه
شی اون گروه رو وارد یک سیاره دیگر میکند که تو اونجا هم اهرامی مانند اهرام مصر درست شده بود . یک نژاد هم مانند زمینی ها در اونجا بودند
بعد از چند روز گروه توانایی بر قراری ارتباط با این نژاد رو به دست میاره و متوجه میشن که این نژاد از یک خدا صحبت میکنن که تا چند روز آینده وارد سیاره اونها میشه و دوباره میره
حالا نمیخوام زیاد فیلم رو تعریف کنم شاید هم شما اون فیلم رو دیدیهخ باشید ولی مضمون اون این گونه بود که یک نژاد برتر از انسان ها از فضا میومده و از بدن انسانها برای خودش انرژی درست میکرده. مردم زمین هم با ید اون رو به عنوان خئا پرستش میکردن.
برای من خیلی جالب بود .
راستی چه ارتباطی بین سرخ پوستان قاره آمریکا ( اینکا ها ) و مصریان بوده؟
تو چین هم اهرامی رو پیدا کردن در مورد اون چی فکر می کنید؟
همین اسلام خودمون هم خیلی مشکوک هست مثلا میگن حضرت علی (ع) با یک ارابه میاد و جسد خودش رو بر میداره و میره فضا!
با سلام از کدوم منبع این رو ذکر میکونید؟نقل قول:
میدونید، بین اهرام مصر و اهرام مایاها و اینکاها، شباهت های عجیبی وجود دارد. با اینکه تمدن مصر بسیار قدیمی و پیشرفته بوده اما از تمدن پیشرفته ی مایاها اطلاعی نداشتند. اونا هم همین طور.نقل قول:
دلیل شباهت های عجیب تمدن مایا با تمدن مصر هنوز کشف نشده است. البته در کتاب ارابه خدایان نوشته اریک فون دنیکن اشاره هایی شده است. ولی من اون حرف ها رو قبول ندارم.
همه اهرام ساخته شده در این تمدن ها مثلثی شکل و با پله هایی رو به بالا شاخته شده اند و به طرز عجیبی به یکدیگر شبیه هستند.(با وجود بی اطلاعی از وجود همدیگر).
نیگاه کنید.
محدوده تمدن اینکاها (قسمتی از مایاها)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهرام مصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معبد مایاها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معبد ماچو پیچو (اینکاها) Machu Picchu
دوستاني كه مستند ظهور رو نگاه كرده باشن اين دروازه ي ستاره ها براشون يكم آشناست:21: و جواب سوالات پاييني رو هم ميدونن:27: ! حتي دليل اون نمادي كه با هيتلر در آواتارتون گذاشتين رو هم ميدونن !:21:نقل قول:
اين جملات آخرتون رو هم براي اولين بار است كه ميشنوم:20:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
اگه روي اديان بدون تعصب بررسي انجام داده باشيد ميبينيد كه اين مثلث هاي مصر و دجال و مسيح و سابقه ي تاريخي دينها همگي به يك نوع داستان ميرسند و جداكردن اين پيچيدگي كار خيلي سختي است !
ولي جالب اين كه من هيچ نشاني از يوفو در تحقيقاتم پيدا نكردم !چون اصولا اين موارد براي مشغول كردن ذهن به كار ميره تا از افكار اصلي دور بشيم !البته اين نتيجه گيريه منه !:20:
ببینید بحثهای مستند ظهور رو به نظرم باید باز کرد.نمیشه همینطوری آنها را یک اصل درست فرض کنیمنقل قول:
اگر دوست داشتید در مورد مطالب مختلف مطرح شده در مستند ظهور مانند معماری و انرژی و stargate و vertex point و solar maximum و ... در اینجا بیشتر بحث کنیم:
کد:http://forum.---------------.ir
همینطوری دارید میگید به خودتون دیگه آره؟؟ نه مدرکی نه دلیلی نه استنباطی نه قانون فیزیکی نه منبعی .... هر چی هم که میگید از منابع $@#$$ هست:27: آبروی انسان و آدم فضایی رو بردید
واقعا وقتی من این صحنه ها رو می بینیم یه دو سه روزی بیمار میشم ... اصلا قاطی میکنم :18:نقل قول:
حتما درک می کنید دیگه ... :31:
بچه هایی که در زمینه ی رصد اجرام آسمانی و ماهواره ها اطلاعات دارند بیان نظر بدند. (بابک نظر بده به اطلاعاتت در مورد رصد با چشم مسلح نیاز دارم).
من داشتم از پنجره توی کوچه رو نیگاه میکردم. ساعت حدود 2 شب.
اتفاقی چشمم به یه چیزی توی آسمون افتاد. یه ستاره. منتها ستاره نبود.
خیلی عجیب بود. فاصلش بسیار نزدیکتر از ستاره ها بود. ستاره چیه شاید نزدیکی های اتمسفر زمین شایدم نزدیکتر بود.
بیشتر دقت کردم بهش دیدم وایساده. بسیار پرنور و درخشنده بود و رنگاش آبی و قرمز و در مواقعی زرد مایل به نارنجی بود. به نسبت فاصیه ای که داشت بسیار پرنور بود و نورش خیره کننده. اولش فکر کردم ماهواره است. ولی بعد نظرم عوض شد. ستاره ها رو معمولا ما چه جوری نگاه میکنیم؟ سرمون و معمولا 45 درجه میکنیم و بالا، آسمونو نیگاه میکنیم. درسته؟ اما این با زاویه 10 درجه شایدم کمتر دیده میشد. یعنی از افق آسمون هم پایینتر بود. اون یه 5 دقیقه ای در یک جا ساکن مونده بود بعد از 5 دقیقه شروع کرد به حرکت کردن. حرکتش به صورت کمانی با شیب ملایم بود. به نظرتون چی میتونه باشه بچه ها؟
توی نظراتتون این موارد و لحاظ کنید.
بسیار پرنور
نورش به قرمز آبی زرد نارنجی تغییر میکرد. بیشتر مواقع قرمز و آبی بود.
ساکن - بعد شروع به حرکت کرد.
فاصله ی نزدیک
بازم میگم نورش خیلی خیره کننده بود.
این سوالا رو هم جواب بدین لطفا:
فاصله ماهواره ها باعث میشه ما اونا رو چه جوری ببینیم؟ سرمون و 45 بگیریم رو به آسمون؟ یا توی افق هم میشه دید؟
رنگ متصاد شده از ماهواره ها معمولا چه جوریه؟
آیا ماهواره ها میتونن ساکن بمونن و بعد شروع به حرکت کنن؟
در آخر اینم بگم که امکان نداشت هواپیمای جاسوسی باشه.
منتظر نظرات تک تک بچه ها هستم.
سلامنقل قول:
بخش هایی که ابی کردم تنها بخشی بود که میشد بر مبنای اون نظر داد. مثلا شما به فاصله جسم اشاره کردید. تشخیص فاصله ستاره و ماهواره و یک لامپ کوچیک تو فاصله بالای تقریبا یک کیلومتر غیر ممکنه.
من الان نگاه کردم در ساعت دو نیمه شب افق غربی ( شما اشاره به جهت نکردید) سیاره مشتری در ارتفاع حدود 10 درجه از افق و در حال غروب قرار گرفته. سیاره مشتری در حال حاضر پر نور ترین جرم سماویه. تقریبا 2.5 بار پر نور تر از پر نور ترین ستاره. اشاره به تغییر رنگ کردید. تمام اجرام سماوی ( ماه خورشید ستارگان و سیارات ) در افق بدلیل اینکه نورشون از ظخامت بیتری از جو عبور میکنه دچار شکست بالایی میشن و تغییرات بالایی رو در شکلشون ( خورشید و ماه بیضی میشن لهیده میشن تکه تکه میشن و ... ) و در رنگشون ( تقریبا تمام رنگ های یک رنگین کمان) میبینیم. فصل پاییز بیشتر امکان دیدن بازی های جو زمینه.
ماهواره ها مثل ستاره های معمولی ( به رنگ تقریبا سفید) دیده میشن که با سرعت تقریبی 1 درجه در 1 تا 2 ثانیه در زمینه ستارگان حرکت میکنن. ( سرعت مشابه هواپیماهای دور پرواز) تفواتشون هم با این هواپیما ها نداشتن چراغ چشمک زنه) درخشندگیشون مشابه کمنور ترین ستارگان شروع میشه. ایستگاه بین المللی درخشش مشابه پر نرور ترین ستاره ها داره و ماهواره های مخابراتی ایریدیوم میتونن سایه بندازن.
ماهواره ها رو هرگز نمیشه ثابت دید. در همه جای آسمان دیده میشن. لب افق ( به شرط پر نور بودن ) تا در ارتفاع 90 درجه.
دو ماهواره ایریدیوم در کنار هم. به درخششون در مقایسه با ستارگان اطراف دقت کنید:
دو تا دیگه:
تنها نکته ای که در گزارش شما میمونه حرکت این جسم در یک کمانه ( جهت و اندازه کمان اشاره نشده) من باز هم با حدس خطای چشم سیاره مشتری رو همچنان کاندید میدونم. زمانی که اجرام به نزدیکی افق میرسن به نظر میرسه که با سرعت خیلی بیشتری حرکت میکنن. و شما هم این جرم رو در ارتفاع پایین دیدین.
یک نکته دیگه:
بار ها در شبهای رصدی از من پرسیدن که اون چه ستاره ای که همیشه نزدیکه ماهه؟ و خب اگر کمی با نجوم فلکی آشنا باشید میدونید که همچین ستاره ای نیست . پس اونها به چه جرمی اشاره میکنن؟ من اینو برسی کردم. عموم مردم به دلیل اینکه با اشکال صور فلکی آشنا نیست قادر به تفکیک ستارگان از هم نیستن. و شدیدا مستعد اشتباه گرفتن یک ستاره با ستاره دیگه هستن درخشش مشابه بسیاری ستارگان رو با حرکت آسمان ( خلاف حرکت وضعی زمین) و آشنا نبودن به چهره آسمان شب رو با هم جمع کنید میشه همین اشتباه.
من این اشتباه رو خودم وقتی کوچک بودم بار ها تجربه کردم. یک ستاره پر نور ثابت . که ناگهان شروع به حرکت میکرد و آروم اروم نورش کم میشد تا ناپدید بشه. من یک ستاره رو ( با بستن و باز کردن چشم یا پایین انداخت سرم برای چند لحظه) با یک ماهواره اشتباه میگرفتم.
مرسی بابک جان.
منم اولش فکر کردم شاید مشتری باشه. ولی بعد نظرم عوض شد.
آخه اون 5 دیقه وای میستاد بعدش حرکت می کرد. نمیتونه که مشتری باشه. در ضمن افق غربی شرقی شمالی جنوبی چه جوری حساب میشه؟ مثل محاسبه 4 جهت اصلیه؟ یعنی شمال رو پیدا کنم بعد ببینم اون شی چه موقعیتی نسبت به شمال داره؟
آقا اون شی ه بازم اومده. الان 12:05 شب. دقیقا در همون موقعیت دیروزی. به نظر میاد مشتری باشه به قول بابک. آخه بعضی چیزا درست از آب در نمیاد.
به ما حمله شده:18:.
خیلی ذهنم و مشغول کرده.
آخه تو گفتی افق غربی؟ این به نظر میاد افق شرقی ه. نمیدونم شاید من اشتباه محاسبه میکنم.
بابک ببین این تصویر کمکی میکنه؟
دیگه موقعیتش و خودت حساب کن.
اون شی بازم اومده. بازم اومده. ساعت 11:48 شب ه. همچنان در همون موقعیت قبلی. ایستاده و بعد از مدتی شروع به حرکت خواهد کرد.
چرا عکسی فیلمی چیزی ازش نمیگذاری
نمیتونم. هیچی ازش نمیوفته. با اینکه پرنوره ولی فاصله زیادی داره. هر فیلم یا عکسی که گرفته میشه هیچی معلوم نیست. دوربین حرفه ای میخواد.
متاسفانه من با صور فلکی آشنا نیستم و مکان مشتری رو نمیتونم تشخیص بدم. بابک باید کمک کنه.
شما بگو کدوم شهر زندگی میکنی .... من با نرم افزار های نجومی چک کنم ببینم اون ساعت موقعیت اشیای پرنور چیه ...نقل قول:
اردبیل
محمد حسین.
من 2-3 روزی رفتم مسافرت.
میدونم که بعد از برگشتنم اون شی، بازم خواهد اومد.
تنها شئی پرنور موجود مشتری بوده ... تا اونجا که توجه کردم ماهواره ای نبوده در اون لحظات.نقل قول:
مشتری هم در افق جنوب غربی در حال غروب کردنه. جرکتش هم بخاطر اینکه در حال غروبه کمی قوسی هست که نزدیکتر میشه به سمت غرب. قدر بالایی الان داره (2.7-) و باید پرنور باشه.
سلام
کسی مستند Ancient Aliens رو دیده. پیشنهاد میکنم روی این سری از مستند ها صحبت کنیم.
لینک دانلود فصل اول که 6 قسمت هست در صفحه ی:
لینک رپیدباز با حجم 700 مگ برای قسمت اول از فصل اول:کد:http://www.downarchive.com/movies/documentary/174143-history-channel-ancient-aliens-season-1-2010-hdtv.html
کد:http://yashar26.dl.rapidbaz.com/iJ8z/History.Channel.Ancient.Aliens.S01E00.Chariots.Gods.and.Beyond.HDTV.XviD-FQM.part2.rar
کد:http://yashar26.dl.rapidbaz.com/iJ8F/History.Channel.Ancient.Aliens.S01E00.Chariots.Gods.and.Beyond.HDTV.XviD-FQM.part1.rar
کد:http://yashar26.dl.rapidbaz.com/iJ8W/History.Channel.Ancient.Aliens.S01E00.Chariots.Gods.and.Beyond.HDTV.XviD-FQM.part3.rar
کد:http://yashar26.dl.rapidbaz.com/iJ82/History.Channel.Ancient.Aliens.S01E00.Chariots.Gods.and.Beyond.HDTV.XviD-FQM.part4.rar
قسمت 2 از فصل 1 700 مگ. هر قسمت 90 دقیقه
کد:http://yashar26.dl.rapidbaz.com/mM4x/History.Channel.Ancient.Aliens.S01E01.The.Evidence.HDTV.XviD-FQM.part1.rar
کد:http://yashar26.dl.rapidbaz.com/mM4l/History.Channel.Ancient.Aliens.S01E01.The.Evidence.HDTV.XviD-FQM.part2.rar
کد:http://yashar26.dl.rapidbaz.com/mM4E/History.Channel.Ancient.Aliens.S01E01.The.Evidence.HDTV.XviD-FQM.part3.rar
کد:http://yashar26.dl.rapidbaz.com/mM4O/History.Channel.Ancient.Aliens.S01E01.The.Evidence.HDTV.XviD-FQM.part4.rar
من مدتها پیش دو اپیزود اولش رو دیدم. مستند خیلی جالب و کاملی هست ولی بعضی وقتا زیادی دچار توهم توطئه میشه !نقل قول:
کسی مستند Ancient Aliens رو دیده. پیشنهاد میکنم روی این سری از مستند ها صحبت کنیم.
خوبه حداقل يك نفر اينجا اون چيزي رو كه ما ديديم ديد !
من از دوماه پيش دارم ميگم ولي كو گوش شنوا!
خيلي از شب ساكت جان متشكرم :11::11::11:كه حداقل اينقدر به طبيعت دورو بر خودشون ارزش ميدن كه يه نگاهي هم به آسمون بكنن!چون بقيه هم فقط براي ديدن اين اشياء فقط كافيه به آسمون نگاه كنن چون رنگ اونا هم كمي متمايز با ستاره ها است !
البته به نظر من موجودي غير زميني در اين اشياء پرنده وجود نداره بلكه اينا امكانات جاسوسيه !خودتون رو هم خسته نكنيد چون با كشور هم هماهنگ شده هستند !
میشه بگی همسایه روبریی دارین یا نه؟ :31:نقل قول:
منم دیدم و قول میدم ماهیت فرا زمینی نداره!نقل قول:
جزوی از یک برنامه جاسوسیه:46: