سلام
نرم افزار آپدیت در ویستا اجرا نمیشد، پدرم در اومد تا نکته فنی اش را فهمیدم:31:. اگر سرچی بکنید تعداد بسیاری کاربر با این مشکل روبرو هستند. خلاصه آپدیت شد.
Printable View
سلام
نرم افزار آپدیت در ویستا اجرا نمیشد، پدرم در اومد تا نکته فنی اش را فهمیدم:31:. اگر سرچی بکنید تعداد بسیاری کاربر با این مشکل روبرو هستند. خلاصه آپدیت شد.
آره سریعتر شدهنقل قول:
خسته نباشی. وقت زیادی گذاشتی.:31:نقل قول:
حالا چرا اینطوری با سیستم آپگرید کن.نقل قول:
دوستان یک خبر خوش و با حال..به لینک زیر بروید تا ببینید!!!من حسابی منتظر هستم ببینم کی نسخه کرک شده میاد!!!
http://www.allaboutsymbian.com/software/item/NTorch_Pro_for_Nokia_5700.php
اوکی !
پس نرم افزار فلش برای روشن ماندن چراغ 5700 هم اومد.
هنوز بر صندلی انتظار به خاطر نرم افزارهای سیمبین 9.2 نشسته ایم.
Dj جان ممنون از راهنمایی آپگرید !
همچنین تشکر از عکسهایی که
RapB0y]
از مراحل آپدیت گذاشتین.
ما هم منتظریمنقل قول:
قابلی نداشتنقل قول:
ذکات علم آموختن آن است
میخوام شفاف سازی کنم!!برید کنار شفاف نشید!!!
من فریم ویر جدید رو اپدیت کردم!!!
نتایج این اپدیت رو یه سمع و نظر شما عزیزانم میرسانم!!!
1.وجود نرم افزار organizer!!من نمیدونم کسانی که دینشون اسلام نیست این نرم افزار چه بدردشون میخوره!من اپدیتم رو از بخش اروپای سایت نوکیا گرفتم پس با این حساب این نرم افزار برای همه حتی اروپاییهای غیر مسلمان هم هست!!!!2.نویز دوربین رو به مقدار اندکی ماهش دادن!!البته یادتون نره برای ان70 که مال 3 سال پیش هنوز فریم ویر جدید میاد پس برای 5700 هم ممکنه 10 فریم ویر دیگه بیاد!!!3.باگهای ورژن قبلی از جمله کند بودن مسیجینگ و اشکال در گالری برای ایجاد یک نیوفولدر حل شده اند!!سرعت گوشی در صورتی که رم پر باشه و گوشی رو خاموش کنی و سپس روشن کنی بیشتر شده!!مشکل ریست معلوم نیست حل شده یا نه!!من اخرین ریستم مربوط به 1 ماه پیش هست!!!!!!اصلا به نظر من نیازی به رفع مشکل ریست نیست!!به نظر من اون اصلا مشکل نبود که بخواد حل بشه!!!!!!!به طور کلی با این فریم ویر جدید گوشی 5700 مطمئنا لقب بی عیب ترین گوشی بازار رو که سیمبین هم داره به خودش اختصاص میده!!!!باز هم میگم درور بر دیال اپ!!!!!!
بچه ها من امشب میخوام با ایرانسل 5700 ام رو آپدیت کنم ، میخوام بدونم میشه با خود 5700 که کانکت میشم
آپدیتش کنم یا اینکه باید یه گوشیه دیگه هم داشته باشم ؟
البته گوشی رو به pc وصل میکنم که سرعتم هم 10 تا 11 کیلوبایت بر ثانیه است . نظر شما چیه ؟ آیا میشه ؟
به نظر خودم که نمیشه چون یه بار دایال آپ امتحان کردم ، موقعی که شروع میکنه به دانلود کردن اتوماتیک از حالت
PC suite دیس کانکت میشه ! آیا روشی هست که با خود گوشیم آپدیت کنم ؟
آره برو تو سایتی که بچه ها لینکشو برای دانلود نوکیا آپدیتر داده بودند اونجا یه لینک هست update over-the-airبعد خود سایت نوکیا راهنمایی میکنه تا مرحله آخر دانلود
چه شفاف سازی ما نمی دونستیم کیا قبل از تو اینا رو گفته بود؟:6:نقل قول:
خیلی خوب شد تو هم آپ کردی ما که 2 بار با شکست مواجه شدیم رنگمون پری:2:د
آخه با این سرعت و لینک مستقیم کاری نمیشه کرد و دوستان عزیز هر کی برنامه آپدیتر را نصب کرد تازه باید 70(حدودآ) مگ دیگه انتظار بکشه.:19:
عجب :18:
خفه شدم
دوستان اونیی که آپدیت کردن بگن که باید تا آخرین مراحل آپدیت باید به اینترنت کانکت موند یا فقط تا دانلود کردن 70 مگا بایت؟نقل قول:
در جواب دوستمون برای برنامه ی اذان این احتمال میره چون در گوشی شما ایران رو انتخاب کردید گوشی این برنامه رو برای ایران در آپدیت در نظر گرفته.
بازم میخوام بدونم تا خیلم راحت بشه اگه وسط 70 مگابایت دیسکانکت شدیم به هر علتی گوشیمون به فنا نمیره؟
چون من زیاد به اینترنتم اعتماد ندارم ولی تونستم نرم افزار آپدیتر را دانلود کنم ولی اون هفتاد مگابیات هستش شوخیبردار نیست:41::5:
برنامه اذان کلا برای این فیرم ور هست و ربطی به منطقه ندارهنقل قول:
تا آخرین قسمت آپگرید وصل باشی بهتره
اعتماد کن مشکلی نیست
درضمن گوشی به فنا نمیره...میتونی بدی بیرون برات فلش کنن..
5700 من اخرین ورژن بود خودش و از زبان فارسی خبری نبود من فارسی نمی خام ولی چرا رو همه گوشی ها فارسی هست تو ماله من بجای فارسی عربی داره.
راستی ممل خان با آپدیت فریمور گوشی زبان فارسیش درست نمیشه ؟؟نقل قول:
وسط 73 مگابایت چیزی نمیشه ولی مرحله ی بعدیش اگه دیسکانکت بشی یا برق بره باید ببری بیرون فلشش کنن.نقل قول:
چیش باید درست بشه..؟نقل قول:
من آپگرید کردم هنوز هم فارسی داره..
دوستانی که آپدیت کردن ببینن حالا میشه صدای شات دوربینو قطع کرد؟
دوست من نسخه آپدیت شما به سایتی که ازش نرم افزار Nokia Software Updater رو میگیری مربوط نمیشه بلکه به Product Code گوشی مربوطهنقل قول:
بنابراین گوشی شما که مخصوص خاورمیانه ست و همه هم مسلمون هستن! در نتیجه این نرم افزار روش هست...
آقا یکی باس توی هدفونا رو چک کنه ببینه بهتر شده تو این ورژن یا نه؟؟؟
یکی دیگه هم اشکال رفتن ساعت در حالت استند بای بعد یه مدت کم رو بگه حل شده یا نه؟؟؟
دوستان صداها زیاد فرق نمیکنه درسته
میگن بلندتر شده ولی فکر کنم فرقی نکرده
من از یکی از دوستان پرسیدم گفت نه.نقل قول:
من خودمم امروز دارم میرم آپدیت کنم.
سلامنقل قول:
آقا من آپدیت کردم ولی برنامه اذان داخلش نیست.:18:
مگه میشه؟نقل قول:
برو Applications بعد My Own اونجا یه برنامه اضافه شده به اسم Organiser.
آقا یکی بگه برا آپدیت adslچقدر زمان لازم است؟
اهان یعنی فارسی داشت ؟نقل قول:
دوستان کسی نیست بگه از طریق adsl چقدر طول میکشه آپگرید ؟من ا.مدم از خونه آپگرید کنم 10 مگ دانلود کرد دیسی شد:41: :37:
هه هه هه!!!خیلی خنده دار شدید!!یه نگاهی به وضعیت تاپیک بندازید!!!بابا خدا برای اپدیت با دیال اپ هم میتونید این کار رو کنید!!شما لازمه امشب ساعت حول و حوش 3یا 3.30 گوشی رو بزارید برای اپدیت!تا ساعت 9 اپدیت میشه!مثل من!!!در ضمن اگه اینترنت روی اخرین لحظه یعنی 73 مگابایت قطع شد هیچ مشکلی نیست ولی اگه در اون 5 دقیقه ی بعد از 73 مگابایت قطع شد باید گوشی فلش بشه!!!!مطمئن باشید اینترنت اگه توی دانلود 73 مگابایت قطع نشد پس توی اون 5 دقیقه ی حیاتی هم قطع نمیشه!من با یک کارت اینترنت 15 ساعته کارم رو راه بردم!!فراموش نکنید شب ساعت 3 تا 9 صبح .....خل ها هم توی اینترنت نمیرن پس سرعت فول هست و عالی!!!
دوست عزیز من هم میدونم ولی اکانتی که داشتم نامردی کرد سر 10 مگ دیسی شد حالا میخوام بدونم adsl چقدر طول میکشه آخه رفتم کافی نت adsl دیدم سرعتش خیلی پایین بیاد 2 ساعتی منتظر میموندم مال شما هم اینقدر طول کشید
به به امبن خان دستت درد ....نقل قول:
من خودم از اون شب نشینهای آخرش هستک....منم دیوونه هستم !!:31::31:
آقا حق باشماست:20:نقل قول:
15تا 17 دقیقه طول کشیدنقل قول:
mr k2 جان شما به دل نگیر!پیش میاد دیگه!!
دوستان هرکی با adsl آپگرید کرده بگه چقدر طول کشیده میخوام بدون adsl اینجا بندرعباس خراب یا نه یه دوستمون گفته 15 دقیقه اگه 15 دقیقه باشه پس با این حساب اونجایی که من رفتم دیال آپ بوده.
بستگی به ADSL ت دارهنقل قول:
من تایم نگرفتم ولی کمتر از نیم ساعت طول کشید
سلام دوستان فقط سريع جواب بديد لطفا
من خودم قبلا يه 5700 خريدم كه زبونه عربي داشت ولي فارسي نداشت...بعد حالا دوستم هم مي خواد يكي بگيره ...توش زبون فارسي هم داره؟ايا تقلبي هست؟
سلام بچه ها
ببخشید چند روز نبودم آخه pc ام خرابه
مال شما رو نمیدونم ولی 5700 زبان فارسی داره:46:نقل قول:
نه داداش بگیر خیالت راحت باشهنقل قول:
مال منم فارسی داره ...هیچ مشکلی هم نداره
من رفتم کافی نت با ای دی اس ال سرعت 256!!!!باور کنید نرم افزار 23 مگابایتی مورد نیاز برای اپدیت رو نتونستم دانلود کنم!!بعد از یک ساعت و نیم تازه 60 درصد از دانلود رفته بود که قطعش کردم و اومدم خونه وقت افطار که اینترنت خلوته نرم افزار رو دانلود کردم!سپس گوشی رو ساعت 12 شب گذاشتم روی شارژ و سیمکارت ایرانسل اعتباری رو گذاشتم توی گوشی تا کسی به من زنگ نزنه سپس پروفایل رو روی جنرال گذاشتم و موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم و خوابیدم!صبح ساعت 9 بیدار شدم دیدم روی مانیتور نوشته فینیش!!کیف کردم!!
ببینید تو ایران سرعت بالای 128 ممنوع شده و به کسی نمیدن!!!جالبه....حالا دلیلش رو هم نمیدونمنقل قول:
حالا اونایی که میگن 256 داریم خالی بندیه
بر فرض یه کافی نت که 5 تا سیستم داره شما سرعت 128 رو بطور مساوی بین اینا تقسیم کنی دیگه سرعتی نمیمونه
مگر اینکه همه سیستم ها بغیر از یکی روشن باشه و شما با اون سیستم کار کنی