بازم به شما كه جواب من رو داديد دستت درد نكنه يه سوال دگه هم دارم وقتي ميخوام جواب اين بحث هارو بدم مثل حالا شكلكها نيست چه كار كنم (نه توگوشي يا )نقل قول:
Printable View
بازم به شما كه جواب من رو داديد دستت درد نكنه يه سوال دگه هم دارم وقتي ميخوام جواب اين بحث هارو بدم مثل حالا شكلكها نيست چه كار كنم (نه توگوشي يا )نقل قول:
خيلي ممنون از اينكه يكي به فكر ما هم افتاد . از شما خيلي ممنونم :10:Mahyar 25
یعنی کنار قسمت پیغام قسمت شکلک ها وجود نداره یا خود شکلک ها نمیان؟نقل قول:
خواهش میکنم کاری نکردم که:46:نقل قول:
15 سئوال در مورد سونی اریکسون p990
1-ایا چگونه میتوان محتویات پوشه messaging و پوشه contacts را در کارت مموری ذخیره کرد 2-چکار میتوانیم بکنیم که گوشیمان اینقدر هنگ نکند 3-ایا در اینترنت ادرسی برای دسترسی به کتاب راهنمای فارسی و یا حتی
انگلیسی آن سراغ دارد
---------------
4-ما برنامه هایی را که میتوانیم روی گوشی اریکسون p990 نصب کنیم باید دارای چه فرمت یا پسوندی باشند آیا فقط باید دارای پسوند sis باشند یا اینکه اگر دارای پسوند jar یا چیز دیگری هم باشند میتوانند روی گوشی p990 نصب
شوند 5-ما در هنگام نصب بعضی از برنامه ها روی گوشی سونی اریکسون p990 با این پیامها رو برو میشویم مفهوم هر کدام چیست و ما با روبرو شدن با هر کدام چه باید بکنیم و اگر به نصب برنامه ادامه دهیم چه اشکالی ممکن است پیش آید
الف :component failed security check cannot install
ب: the identity of the software supplier cannot be garanteed.
do you want to proceed
ج :is untrusted. do you want to continue ...
د:a runtime error has occured .unspecified error
ه : a MIDlet the untrusted MIDlet suite... is attempting to real the files on the phone or memory
stick. do you want to allow? 0 this time 0 no this time 0 never
5-آیا با این نوع گوشی میتوان برنامه های تلویزیون را تماشا کرد
6-تعدادی sms در پوشه drafts ذخیره کرده ام ولی الان به محض اینکه به بعضی از آنها میرسم فورا پیام میدهد که this folder not found و جالب اینکه هیچ اقدامی نمیتوانم روی آنها انجام دهم نه میتوانم
بازشان کنم ونه حذفشان کنم حال چکار باید بکنم
7-چند کلیپ کوتاه تصویری در کارت مموری ام ذخیره کرده ام الان میتوانم آنها را در گوشیم تماشا کنم ولی هنگامی که از طریق کامپیوتر میخواهم به آنها دسترسی پیدا کنم اصلا هیچ فایلی در آن پوشه مشاهده نمیشود
8-چگونه میتوان گوشی را بر روی آیفون قرار داد که دیگران هم صدای آن را بشنوند
9-آیا دقیقا چه تنظیماتی را باید روی گوشی انجام داد که بتوانیم به اینترنت وصل شویم
10-چگونه گوشی را تنظیم کنیم که گوشی بصورت خودکار جواب تماس گیرنده را بدهد و پیام او را ضبط کند
11-علی رغم اینکه ساعت وتاریخ را در گوشی تنظیم میکنم ولی چون نام کشور ایران در لیست آن قرار ندارد من مجبورم به همان نام پیشفرض آن که کشور لندن است اکتفا کنم لذا دوباره پس از یک تماس یا خاموش وروشن کردن آن همه چیز به حلت
اولیه خودش باز میگردد حال من چه باید بکنم
------------
12-راستی این گوشیها منو فارسی هم میشوند
13-معمولا این گوشیها برنامه ای رویشان نصب میشود که 28 حرف عربی را در اختیار ما میگذارد ولی حروف پ-چ-گ-ژ را ندارد آیا برنامه فارسی برای آنها وجود ندارد
------------
14-اخیرا گوشی من (p990) هنگام فیامبرداری به درستی عمل نمیکند یعنی لحظه ای سرعت آن کم در حد توقف پیدا میکند و لحظه ای هم به حالت عادی برمی گردد چه باید بکنم
15-برنامه soundrecording مربوط به گوشی من وقتی میخواهد صدایی را که ضبط کرده پخش کند آن را خیلی بد یعنی همراه با خر خر پخش میکند چه باید بکنم
البته دوستان بزرگتر ببخشن . چون بعضي هاشون به سرم آمده به همين دليل گفتم بگم بد نيست . حالا شما هم كاملش كنين .
1. فكر نكنم بشه تو مموري كارد ذخيره كرد .
2. فكر كنم بشه با آپديت اين مشكل رو حل كرد . تازه اگه زياد به گوشي گير ندي هم حل مي شه .
3.اينم يك سايت كه مي توني ازش اطلاعاتي رو بگيري :4. فرمت هاي sis , jar , jad ,کد:www.asheghi.ir/showthread.php?tid=1322
5.الف . نصب نمي شه
ب . برنامه نصب مي شه .
ج. نصب مي شه .
د . نصب نمي شه .
8. وقتي كه شما تماس مي گيريد مي تونيد گزينه ي Speaker رو بزنيد تا فعال بشه . اگه هم باشما تماس مي گيرن بالا phon فشار بديد و بعد speaker on رو انتخاب كنين .
9.اين مشكل من هم هست ولي مثل اينكه با بلوتوث راحت تر مي شه . يا با wlan .
10 . واسه اينم بهتره يك منشي تلفني به گوشي نصب كنين .
12. توي يك سايت خوندم كه منو فارسي براي P990 هم بود ولي امتحانش نكردم .يادم هم نمي ياد كدوم سايت بود كه به شما معرفي كنم .
15 . وقتي دارين ضبط مي كنين گوشي رو كمي دورتر از صدايي كه دارين ضبط مي كنين نگه دارين . درضمن بهتره صداي اون هم كم باشه . ( نه تا اون حدي كه شنيده نشه )
فكر كنم تا اينجا براي من هم اتفاق افتاده بود از اين به بعد بهتره بقيه دوستان راهنمايي كنن .
شكلكها وجود ندارهنقل قول:
سلام
من قبلا Sony Ericsson k750 داشتم و الان گوشیو عوض کردم با Sony Ericsson P910
حالا اینجا یه مشکل وجود داره و اینکه من کلی sms روی k750 دارم و اینکه چطور میشه همشو
انتقال بدم به p910 خیلی واجبه لطفا کمککککککک
دوستان من یه سوالی داشتم اونم اینه که آیا کسی برای صدای تق تق فلیپ 990 راه حلی سراغ داره یا نه
سلام ورودتون رو تبريك ميگمنقل قول:
با اجازه بزرگترا برو مسيج هاتو تو سيو مسيج بريز ميره روئ سيم كارت بعد بفرست رو گوشيت من كردم شد
دوستان این کامل ترین اطلاعات درباره p990i که من دیدم امیدوارم خوشتون بیاد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] بررسی گوشی Sony Ericsson P990 :
سونی اریکسون P990، پرچمدار محصولات سونی اریکسون است و بالاخره پس از انتظارات زیاد وارد بازارمی شود. این گوشی مجهز به یک دوربین دو مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک، دوربین دوم برای مکالمه تصویریی، صفحه کلید QWERTY، اسلات کارت حافظه، رادیو FM همراه با RDS، سیمبیان 9.1 OS و صفحه نمایش بزرگ ("76/2) لمسی TFT با درجه وضوح QVGA 240×320 می باشد.
قابلیتهای اصلی<FONT class=text>
ویژگی ها : دوربین دو مگاپیکسلی به همراه فوکوس اتوماتیک، روش ماکرو و فلاش LED - اسلات کارت حافظه از نوع Duo/PRO Duo - واکمن پخش کننده Mp3 و رادیو FM استریو به همراه RDS - پشتیبانی 3G به همراه مکالمه تصویری، GPRS و HSCSD - پشتیبانی Wi-Fi 812.11b - صفحه نمایش لمسی TFT با درجه وضوح QVGA (240×320 پیکسل) - بلوتوث استریو 2.0، پورت مادون قرمز و پشتیبانی USB 2.0 - صفحه کلید QWERTY - 128 مگابایت حافظه Flash و 64 مگابایت حافظه RAM - سیمبیان 9.1 OS
معایب : ناسازگاری با با کاربردهای سیمبیان UIQ قدیمی تر - فقدان پشتیبانی EDGE - ضبط کننده ویدیویی با درجه وضوح QVGA 320×240 - ناخوانا بودن صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رقبای اصلی گوشی های هوشمند سری P سونی اریکسون، نوکیا 9300 و 9500 می باشند. ویندوز موبایل ها بواسطه کاربردهای بیشماری که دارند جای ویژه ای را در قلب دوستاران گوشی های هوشمند باز کرده اند. اخیراً گوشی های هوشمند Symbian S60 نوکیا مانند E70 نیز از رقبای قوی گوشی های سونی اریکسون شده اند.
مشخصات گوشی Sony Ericsson P990:
Generalمشاهده قیمتشبکهUMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900سال ارایه2005, 4Qسایزابعاد114 x 57 x 26 mmوزن150 gنمایشگرنوعTFT touchscreen, 256K colorsسایز240 x 320 pixels, 41 x 56 mmRingtonesنوعPolyphonic (40 channels), MP3, AACلرزانندهبلهحافظهدفترچه تلفنIn memory, 12 fields, Photo callضبط مکالمهبلهکارت حافظهMemory Stick Duo Pro, 64 MB card includedحافظه داخلی128 MB Flash, 64 MB RAMاطلاعاتGPRSClass 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbpsHSCSDبلهEDGEخیر3G384 kbps بلهWLANWi-Fi 802.11bبلوتوثبلهInfrared portبلهUSBYes, v2.0دوربیندوربین2 مگاپیکسلسایز عکس1600x1200اتو فکوسبلهفلاشبلهویژگیسیستم عاملSymbian OS v9.1, UIQ 3.0ارسال پیامSMS, EMS, MMS, EMailمرورگر وبWAP 2.0/xHTML, HTML (Opera 8.0), RSS readerبازیVijay Singh Pro Golf, Quadrapop + downloadableباتری
باتریStandard battery, Li-IonStand-byحداکثر400 ساعتTalk timeحداکثر9 ساعت
منبع :
جاستین آنلاین
نقل قول:
با سلام و تشکر
من همین کار رو انجام دادم ولی وقتی وارد inbox p910 میشم مسیج های save شده داخل سیم کارت نشون نمیده
که move کنم داخل inbox (فقط بار اول جواب داد)
آقا یکی به داد من برسه
آقا کسی برای سوال من جواب نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه ممکنه لینک این درایور رو بهم بدین. تا من براتون تو اون دنیا یه کاری کنم.نقل قول:
سلام
قیمت p910 الان چنده
قیمتش الان حدود 250نقل قول:
سلام به دوستان.
من نوکیا ان93آی دارم. حالم داره ازش به هم میخوره بس که این گوشی نازک نارنجیه. کافیه یه چیکه آب بندازی روش تا به سروصدا بیفته یا یه دست بش بگیری تا زرتی خش بیفته. میخوام سونی اریکسون بگیرم. مدلهای p990 و p1 نظرم رو جلب کرده. شما کدوم رو توصیه میکنید؟ من خودم نظرم اینه که تراژدی ان93آی رو که فروختم با پولش یه p990 بخرو و 130 تمن بذارم رو بقیش و علاوه بر گوشی یه دوربین کانن 7 مگاپیکسل (ساخت ژاپن) که لنزش اندازه یه لیوان بزرگه و 12 ایکس زوم اپتیکال داره بخرم. نظرتون چیه؟ دوربین ان93آی کانونش اتوماتیک بود ولی دوربین ان95 خیلی بهتر از اون بود. ان95 هم کانونش اتوماتیکه. ولی باز هم یه دوربینی به عظمت کانن نمیتونه تو هیچ گوشی ای جا بگیره. حالا میگین دوربینو بیخیال شم و با سه و دوی p1 با کانون اتوماتیکش بسازم یا p990 بگیرم با دوربی کاننن؟ حتی ان95 هم که میگن بهترین دوربینو تو موبایلها داره، تنظیمات دوربین کانن مثل فوکوس دستی و اتوماتیک، تنظیم زمان شاترینگ (و خیلی تنظیمات دیگه که من سر در نمیارم) و از همه مهمتر فلش قوی رو نداره. به نظر من 2 مگاپیکسل هم خوبه. من که شخصا هیچ عکسی رو که با گوشی گرفته باشم چاپ نکردم و فقط رو کامپیوتر میبینم و بعید میدونم عکسی رو که با گوشی بگیرم چاپ کنم. p990 جالبه به خاطر امکاناتش نه دوربینش. اصلا به نظر من دوربین گوشی باید تا حدی باشه که فقط یه تصویر بزرگ و با کیفیت قابل قبول ارائه کنه اونم برا شرایط اضطراری نه عکاسی حرفه ای. ولی دوربین نداشتن هم خوب نیست (مثل اون دو مدل سونی اریکسون). به نظر شما چیکار کنم؟ خودم از طراحی و شکل p990 بیشتر خوشم میاد. باز اگه p1 شانزده ملیون پیکسلی بود صفحش میشد یه کاریش کرد ولی ظاهرا LCD هاشون مثل همه.
سه تا سوال مختصر دیگه:
1) پردازنده p990 چه قدره؟ 300 مگاهرتز میشه یا کمتره؟ کسی میدونه؟
2) ظاهرا روشنایی شماره ها در سری P سونی اریکسون یک نواخت نیست و مقداری تاریک و روشنه. درسته؟
3) میگن p990 تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه درسته؟ (ان95 رو گذاشت تو جیبش).
4) دقیقا چه لوازم جانبی روی این گوشی قرار داره؟ یعنی چی تو جعبشه؟
مخلصیم. ما رو بی جواب نگذارید.
توضیح این که ان93آی رو میتونم 450 بفروشم و دوربین قیمتش 330 هست. p990 هم ظاهرا 250 هست. راستی چرا قیمت p990 و خیلی سونی اریکسونهای دیگه یکدفعه نصف شد؟ (البته به جز w900).
راستی یکی از این کاره های این تاپیک بگه که ارزش داره من 240 صفحه رو بخونم یا نه؟ چیز دندونگیری پیدا میشه تو این تاپیک؟ تو رو خدا مباحث رو تقسیم کنید که صفحات اینقدر زیاد نشه.
1-پی 990 پردازنده(cpu) نداره اما سرعتش خوبه.نقل قول:
2-مال من که اینجوری نیست .
3-منم شنیدم ولی ندیدم.
لوازم داخل جعبه P990i:
1-گوشی.
2-شارژر.
3-هدست استریو
4-CD مخصوص.
5-شارژر رو میزی
6-کابل اتصال به کامپیوتر(USB)
7-باتری
8-مموری 64 مگ.
9- قطعه کوچک جایگزین صفحه کلید تاشو(روش نوشته P990i)
10-پیچ گوشتی مخصوص.
11-بند مچی .
12-آداپتور مموری.(ارتباط مموری و رم ریدر)
13-قلم نوری(که البته اونم پشت گوشی هست).
14- یه جعبه مخصوص راهنما و از این حرفا.
الان این گوشی منه.. به نظر خودم اینجوری قشنگتره نظر شما چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مگه میشه یه گوشی CPU نداشته باشه؟:eh:نقل قول:
P990 پردازنده داره، سرعتش هم 208 مگاهرتز هست.
منم نمیگم پردازنده نداره. من میگم پردازنده ای مثل پردازنده های واقعی نداره.نقل قول:
بله میشه گوشی CPU نداشته باشه به شرطی که بدونی CPU در گوشی به چه معناست.
پس چرا کسی نمیگه ان73 CPU داره .چرا نمیگن دبلیو 810 CPU داره. چرا میگن 5700 پردازنده داره. چون میدونن CPU در گوشی چیه.
هر گوشی پردازنده داره ولی هر گوشی CPU نداره.
من نمیدونم منظور شما از پردازنده واقعی چیه، ولی اگه با کامپیوتر مقایسه میکنی، خوب بله یه تفاوتهایی داره که اونم به دلیل عملکرد و کاربری متفاوت کامپیوتر و موبایل هست.نقل قول:
مطلب بعدی اینکه CPU مخفف کلمات Central Processing Unit یا واحد پردازش مرکزی هست که به اختصار بهش پردازنده گفته میشه. بنابراین CPU و پردازنده دو واژه معادل هستند.
مورد دیگه اینکه تمام گوشی های موبایل دارای پردازنده هستند، حتی ماشین لباسشویی و یا پرینتر هم پردازنده دارند. هر وسیله الکترونیکی که اعمال مختلف انجام میده و از کاربر فرمان میگیره و نیاز به تجزیه و تحلیل داره، دارای پردازنده هست.
اما درباره موبایل: در مورد گوشیهای با سیستم عامل جاوا مثل w810, به دلیل اینکه سیستم عامل سبک هست و همچنین کارهایی که با گوشی انجام میشه، مقدماتی هست، نیازی به پردازنده قوی نیست و به عبارت دیگه قدرت و سرعت پردازش CPU مورد توجه قرار نمیگیره و دارای اهمیت نیست. ولی پردازنده داره.
در مورد smart phone ها قضیه کمی متفاوته. سیستم عاملی که برای این گوشیها استفاده میشه، نسبت به جاوا پیچیده تر و سنگین تر هست و یکی از دو معیار اصلی در عملکرد این گوشی ها پردازنده به کار رفته در اونهاست. معیار دیگه هم میزان رم آزاد هست که فعلا کاری باهاش نداریم.
بنابراین تمام اون گوشیهایی که نام بردی دارای پردازنده هستن. پردازنده N73 حدود 220 مگاهرتز هست، پردازنده 5700 هم 369 مگاهرتز. در ضمن منظورم از smart phone، گوشی هست که سیستم عاملش یکی از اینها باشه:
Windows Mobile
Black Berry
Palm OS
Symbian OS
Linux
Mac OS
ایی گوشیهایی هم که نام بردم بعلاوه خیلی دیگه، پردازندشون ساخت شرکت ARM هست و شرکتهایی مثل Qualcomm, Samsung, Texas Instruments, Intel هم برای مویایل، پردازنده تولید میکنن.
اگه N73 یا w810 پردازنده نداشت، نمیتونست مثلا اون فایل mp3 رو decode کنه و به صوت تبدیل کنه.
البته اینجا کلوپ p990 هست ولی حالا که بحث پردازنده ها شد metapex جان لطف میکنی بگی پردازنده p1 چقدره ؟
ممنون
در چه صورتی میشه از video call استفاده کرد؟ ایا با ایرانسل میشود؟
مثل P990، یعنی 208 مگاهرتز.نقل قول:
مکالمه تصویری نیاز به پهنای باند بالایی داره که GPRS جوابگو نیست. برای مکالمه تصویری به شبکه 3G یا نسل سوم نیاز هست که بتونه پهنای باند لازم رو تامین کنه.نقل قول:
پردازنده p1 هم 208است که این جای ضعف داره برای سونی چون 990 توی بعضی از بازیهای جاوا کم میاره
نقل قول:
من خودم هم میدونم CPU یعنی واحد پردازنده مرکزی. باید توجه کنی که "واحد پردازنده مرکزی" با "پردازنده" فرق داره.اونم فرق سخت افزاری. باور نداری از یه متخصص حرفه ای بپرس.
سلاممن p990میخوام بخرم از کجا اصلی بودنش معلومه؟
ظاهرا مشکل به واژه شناسی و ادبیات مربوطه تا سخت افزار. به هر حال ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم. من حرفامو زدم. خواننده ها باید تشخیص بدن و اطلاعات درست کسب کنن. بهتره بیشتر از این موضوع رو ادامه ندیم تا تاپیک منحرف نشه. ممنون از شما.نقل قول:
ای بابا دعوا نداره. من تو خیلی سایتها گشتم. پردازنده یه گوشی میتونه یه مدار باشه که شامل چند تا چیپ و یک سری قطعات دیگست که معمولا ساخت همون برند هستند و فقط سرعتشون مورد توجه قرار میگیره مثل اغلب گوشی های نوکیا. یا میتونه فقط یه چیپ باشه که یه شرکت معتبر ساخته مثل پردازنده اینتل 400 مگاهرتزی گوشی A1200 از موتورولا. البته تصور سوکت زیف در A1200 نداشته باشید. پردازنده اینتلش یه چیپ کوچولوهه با مارک اینتل که کنار چیپهای دیگه و خیلی معمولی وصله به برد اصلی. این دو جور پردازنده در واقع هیچ فرقی با هم ندارن و مدل دوم بیشتر جنبه تبلیغات و بازارگرمی داره. مهم سرعت پردازندست. چه یه چیپ مجزا باشه و چه یه مدار.
موبایل سازها بعضی وقتها برا جلب توجه و بالا بردن فروش کارهای عجیب و قریبی میکنن. یادش بخیر. ان90 که اومد همه تصور یه معجزه از لنز کارل زیس داشتن. ولی معلوم شد که کارل زیس هم معجزه نمیکنه و اون هم مثل بقیه یک لنز شیشه ای معمولی میسازه. در دوربین گوشیها شیشه ای بودن لنز مهمه نه مارکش. بعدا معلوم شد که استفاده از لنز کارل زیس بیشتر از این که تو کیفیت عکس تاثیر بگذاره تو بازاریابی و فروش تاثیر گذاشته. اصلا این بحث ربطی به این تاپیک نداشت. برگردیم سر عزیز دل من یعنی p990.
Farshadd جان ممنون از این که محتویات p990i رو گفتی. میترسیدم موقع خرید کلاه سرم بره. گوشی هم اون جوری جالب تره. قشنگ ترم هست. من ندیده بودم. واقعا این جوری هم میشه؟ اما خب یه مشکلی هم داره. پشت فرمون شماره گیری یه مقدار مشکل میشه. یه دوستام Jam داره (i-mate) پدرش در اومده. یه شماره پشت فرمون نمیتونه بگیره. ولی برا ما که ماشین نداریم اون مدلی هم بد نیست. ولی من دوست دارم با کلید 4 جهته هم کار کنم.
یه سوالی ازت دارم. تو هم جزء همون کسایی هستی که با این گوشی کلی ضرر کردن؟ منظورم اینه که کی خریدی؟ چند خریدی؟
یه سوال دیگه. با هیچ نوکیایی کار کردی؟ مثلا سری n7x یا n9x مثل n91 یا n93 یا n70؟ میتونی تخمین بزنی سرعت باز شدن عکسها در گالری نوکیا سریع تره یا p990؟ من با بیشتر نوکیاها کار کردم. n70 و n90 که افتضاحن. 5 دقیقه باید هندل بزنی تا دو تا عکس نشونت بده. ان93 بد نیست ولی بازم یه ذره کنده. ان93آی خوبه و ان95 تقریبا عالیه. پردازنده P990 نزدیک به n70 و N90 هست و میترسم گالریش به همون کندی باز بشه. اما ظاهرا میگن سیمبیون هایی که برای سونی اریکسون نوشته شده با نوکیاها فرق داره و پردازنده رو بهتر به کار میگیره و سریعتره. نظر تو چیه؟ یه بار یه K750 دیدم (اون وقت که ان70داشتم) سرعت گالریش خیلی بیشتر از ان70 بود. من اول فکر کردم که پردازندش بهتره ولی بعد فهمیدم پردازندش اتفاقا کمتر هم هست. خلاصه کنم. ان70 رو بدی دست یه بچه میفهمه گالریش خیلی کنده. حالا به نظر تو سرعت باز شدن گالری p990 چه طوریه؟
و سوال آخر. این پلمپ فرانسه جریانش چیه؟ چرا فروشنده ها اینقدر تبلیغ میکنند P990 با پلمپ فرانسه؟ مگه چیزیشو عوض میکنن؟ همه گوشیا دیگه دراشون بازه و همه متعلقاتشون هم روشونه و کسی در این باره مشکلی نداره. من فکر میکنم شاید این مدل گوشی مشکلی چیزی داره. مثلا ممکنه چیزیشو عوض کنن یا تقلبیش هم اومده باشه که اینقدر تبلیغ میکنن با پلمپ فرانسه. واقعا این جوریه؟ خب وقتی ما لیست متعلقاتش رو بدونیم دیگه پلمپ بودن یا نبودن فرقی نمیکنه. یا ممکنه یه چیزش رو عوض کنن؟ (مثل هندزفری یا باتری). اصلا تو خودت چه طوری خریدی؟ با پلمپ یا بدون پلمپ؟
---------------------------------------------------------------------
metapex جان ممنون. اطلاعات خوبی درباره پردازنده گوشی ها دادی. من شنیدم نوکیا چیپهای اصلی گوشیهاش رو که شامل پردازنده هم باشه خودش تولید میکنه. درسته؟
راستی مگه شبکه های مخابرات ایران GSM نیست؟ میگن GSM همه سرویسهای تلفن همراه رو پشتیبانی میکنه مثل GPRS یا ویدوکال یا ویژوال رادیو یا مکان یاب و... و تا جایی که من شنیدم GPRS یه سرویسه زیر مجموعه سیستم اصلی مخابرات مثل GSM و گوشیهایی که GPRS ساپورت میکنن میتونن از خدمات GPRS مثل MMS یا اینترنت یا فکس استفاده کنن. مگه ایرانسل هم GSM نیست؟ پس اگه بخواد میتونه همه این سرویسها رو منجمله GPRS فعال کنه. شاید من اشتباه فهمیدم. میشه یه مقدار در باره GPRS بیشتر برا من توضیح بدی؟
.
از ظاهرش که نمیشه تشخیص داد چون همه میگن که فرانسه هست ولی باید شماره های CDA چک بشه تا بشه فهمید مال کجاستنقل قول:
تروخدا !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165038
دعوا چیه ؟؟ ما داریم بحث میکنیم.نقل قول:
قربونت منم همینو میگم که پردازنده از لحاظ سخت افزار با سی پی یو فرق سخت افزاری داره. سی پی یو یه چیپ کوچولوهه در صورتی که پردازنده شامل چند تا چیپ و یک سری قطعات دیگست .
آره منم موافقم.نقل قول:
خواهش. وظیفه بود. آره واقع این جوری هم میشه. شماره هم هم میتونی با کمه های ردیف اول بگیری.هم با لمس صفحه(حتما که نباید با قلم باشه که بگی دو تا دستت رو کار میگیره)نقل قول:
از لحاظ کلید چهر جهته هم درسته حالت اول یه کم راحت تره.البته بدونه اون زیاد مشکلی نداره چون وقتی میخوای با گوشی کامل کار کنی و تمام چیزاش رو ببینی باید درش رو باز کنی و وقتی هم در باز شد دیگه کلید چهار جهته تاثیری نداره.
نه من جز اونا نیستم. من خودم این گوشی رو 1 هفته نمیشه خریدم ولی پدرشو درآوردم. و در واقع جز کاربران عادی هستم نه حرفه ای.
تقریبا با تمام نوکیا ها هم کار کردم. حتی موقعی ان 95 به طور قاچاق میومد و 1.5 میلیون قیمت داشت من باهاش کار کرده بودم.نقل قول:
از لحاظ سرعت p900 از ان70 و ان 90 که کار کردی خیلی بهتره. درسته پردازندشون تقریبا مساویه ولی p990 با استفاده از سیستم عاملی که داره (UIQ3) به راحتی از اینا که گفتی پیشی میگیره. با اینکه مال من رم یه گیگ روشه و 500 تا عکس ماشین هم روشه.(فقط عکس ماشین بقیه چیزا بمونه) واسه عکسی با اندازه 1600*1800 چیزی حدود یه ثانیه میره عکس بعدی.(شایدم کمتر از یه ثانیه) منم قبل از خرید از سرعتش میترسیدم ولی وقتی خریدم دیدم که نه خیلی خوبه. بعدش وقتی یه DEFRAGMENT ازش کردم خیلی خیلی بهتر شد.
شما خودت که K750 با چه سرعتی باز میکنه ولی p900 سرعتش خیلی از K750 بهتره.
راستش اینو نمیدونم. در واقع تا حالا اینجور چیزی ندیدم وگرنه میرفتم و زیرو بمش رو در میووردم.ولی میدونم این هم چیزی نیست جز یه تبلیغ. شاید بعضی از وسایلشون رو عوض میکنن چون مثلا حتی اونایی که میگن اصلیه هدست و شارژر و بعضی چیزای دیگشون چینیه.نقل قول:
حالا اگه اونا که پلمپ فرانسه هستن همه قطعاتشون فرانسه باشه خوبه. اگه از لحاظ قیمت فرق ندارن خوب همونو بخر.
مال من 10 تا پلمپ عوض کرده بود. کارکرده ولی در حد نو.:13:
پیغامات رو هم بخون.
دستت درد نکنه. یه سری سوال دیگه هم دارم.
1) درباره کدهای آخر اسم گوشی ها چیزی میدونی؟
من تو GSM شماره 2 اینجوری خوندم که P990 چینی نداره و همش فرانسویه. سه تا کد داره:
P990a که برای صادرات به آمریکا، کانادا، استرالیا و بیشتر کشورهای اروپاییه.
P990c که برای صادرات به چین و سایر کشورهای آسیای جنوب شرقیه (مثل کره، تایلند و...)
P990i ویژه صادرات به خاورمیانه و کشورهای عربی و به طور کلی راست به چپ نویساس.
من فکر میکنم فروشنده ها مدل C رو خیال میکنند چینیه (به خاطر نوشته های چینی روی جعبش) و همچنین فکر میکنم اصلا P990 ساخت چین نداشته باشیم. چینی ها زور که بزنند یه n70 منتاژ میکنند که اون هم با n70 فنلاندی فرقی نداره فقط چون کارگر چینی دستمزد کمتری میگیری قیمت گوشی پایینتر میاد. در مورد شارژر و هندزفری هم بعید میدونم شارژر و هندزفری این پلمپ دارها فرانسوی باشن. چینی ها اینقدر ارزون درست میکنند که هیچ تولید کننده ای جرات نمیکنه خودش از اینها بسازه. مگر مدلهای خاص که اونها هم جدا به فروش میرسند. به نظر من این که منتاژ کجاست زیاد مهم نیست. مهم اینه که اصل باشه. مثلا 3300 که تو فنلاد فروخته میشه منتاژ آلمانه با شارژر چینی و باتری ژاپنی ولی اصله. پژو 206 هایی که تو فرانسه فروخته میشن منتاژ ترکیه ست. گلف نسل سه ای که آلمانیا میخرن منتاژ هنده. نظر تو چیه؟
2) این سوال خیلی مهمه. چند خریدی؟ قیمت نوش رو داری؟ پلمپ فرانسه رو تا 380 قیمت دادن ولی من 250 هم دیدم. تو خودت چند خریدی؟
3) چرا سونی اریکسون رو انتخواب کردی؟ قیمت؟ سرعت؟ لوازم جانبی؟ جنس سیستم عامل؟ حالت مثل من از نوکیاها به هم خورده بود؟
- دستت درست.
شماره CDA همون شماره IMEI گوشیه؟ که با اون دورقمی که اون وسطاشه بشه فهمید کجاییه؟ درثانی مگه زیر در باتری نمینویسه که ساخت کجاست؟نقل قول:
دوست من منتاژ درسته.
آقا فریم ویر جدید نیومده کی میاد؟
من دست دوم خریدم با یه رم یه گیگ 260 تومن.نقل قول:
قیمت شهر خودمون: 310 تومن با رم فابریک 64.
قیمت تهران:265-280 تومن با فابریک 64.(اصلی با تمام وسایل).
به دلیل : امکانات نسبت به قیمت.