پیام سایر اپراتورها هم دقیقا همینه؟ یعنی منظورم اینه که دقیقا صدای همین شخص پخش میشه یا فرق داره؟
Sent from my iPhone 6s+
Printable View
پیام سایر اپراتورها هم دقیقا همینه؟ یعنی منظورم اینه که دقیقا صدای همین شخص پخش میشه یا فرق داره؟
Sent from my iPhone 6s+
کلا می خاستم سیمکارت های همراه اولم رو توی سطل زباله بندازم ... اینهمه دردسر از سر ما زیاده :n27:نقل قول:
اما یه اسفاده براشون پیدا کردم . :n26:
1 . سیمکارت های همراه اولم رو به جای قاب سیمکارت اسفتاده می کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 . مغزشون رو هم باز کردم ببینم توش چیه . کار علمی کردم
3 . چند تا سیکارت ایرانسل دارم می خواست شماره رند بگیرم میگه توی اپراتور شما سیمکارت زیاد داری از 9 تا بیشتر نمی شه ! چند تاش رو ترابرد می کنم همراه اول جا باز شه ... بعد می اندازمشون دور دوباره
جالبه. من از رایتل میخوام بیام ایرانسل الان یک هفته اس درخواست من تایید نمیشه زنگ هم نزدن. سه بار تا حالا درخواست دادم ولی هنوز درخواستم ثبت نشده!
نمیدونم بقیه هم این مشکل رو داشتن یا نه !
مثل اینکه همراه اول هست فقط اما یادمه یه گوشی خریدم 10 سال پیش . 3g داشت . انقدر دلم می خواست 3g اینترنت بگیرم . همین همراه اول نمی زاشت تکنولوژی اش بیاد توی ایران . اگه مجبور نبود صصصصصصصصصصصصصصد سال دیگه هم 3g نمی آورد توی بعضی از جاها . الان 10 ساله دارم زجر می کشیم از همراه اول وقت در رفتنه از دست این ظالم . اما دیگه پیام هم گذاشته بگه یک نادان هستید دارید فرار می کنید . حالا که نمی زاری فرار کنیم . منم دیدم سطل آشغال جای خوبیه برای سیمکارت عوضی همراه اول . قشنگ 240 تومن استفاده کردم قبض هم ندادم دیگه .نقل قول:
من ترابرد کردم به ایرانسل خطمم دائمی همراه اول بود به جز اون پیام دیگه مشکلی ندارم من حدود هشت سال مشترک همراه اول بودم یک بارم زنگ نزدن ببینن اصلا مشکلی دارم یا نه ولی تو این یه ماهی که ترابرد کردم به ایرانسل سه بار باهام تماس گرفتن و نظر و پیشنهاد ازم خواستن از کیفیت شبکه و بسته ها سوال کردن و هر چیزی که میخواستم رو دقیقا توضیح دادن اخرین بارم دیروز بود که باهام تماس گرفتن از پیام مزاحم قبل تماس گفتم بهشون گفتش شدیدا در حال پیگیری هستیم تا به بوق خاصی تبدیل بشه...در کل من خیلی راضیم
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دوستانی که از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردند ، من یکماهی هست که ترابرد کردم و مشکل خاصی نبود ، الان حدود 1 هفته هست که پیامک های بانک ملی را دریافت نمی کنم. از بانک پیگیری کردم که میگن مشکل از ما نیست و الان که تست کردم از طریق پنل های ارسال پیامک ،متوجه شدم که پیامک های تبلیغاتی که از این پنل ها هم ارسال می کنم هیچ کدوم به خط خودم نمیرسه.
آیا دوستان چنین مشکلی ندارند؟
اره منم یه هفته ای هستش هیچ پیام تبلیغاتی برام نمیاد قبلش میومد حدود 40 روز ترابرد کردمنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید .نقل قول:
نقل قول:
منم که به رایتل ترابرد کردم الان روزی بیش از ۳تا اس ام اس تبلیغاتی نمیاد ولی قبلا کمتر از روزی ۲۰ تا نبود و با سیستم موبایل بانکینگ و یواس اس دی مشکل دارم و کار نمی کنند
و همچنین کیفیت مکالمه و دیتای رایتل در تمام شرایط و مکانهایی که قبلا از همراه اول استفاده میکردم بهتره برای من بدون ذره ای خش خش صدا و قطع وصلی هنگام مکالمه
اگه مشکل عمومی باشه ، حداقل میشه امیدوار به پیگیری و حلش بود. من با پشتیبانی تماس گرفتم و فعلا دارن پیگیری می کنندنقل قول: