ببخشید برای تعمیر اتوماتیک
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
Printable View
ببخشید برای تعمیر اتوماتیک
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
فرقی نداره.هر چی دوست داشتید بزارید.نقل قول:
سپاسگزارم درست شد:n01:نقل قول:
سلام
در اپلیکیشن Photos موقع رد کردن عکسها (با اسکرول موس و یا کیبورد) یه انیمیشن وجود داره و گاهی هم این حالت برای چشم من آزار دهنده هس. حالا نمیدونم چطور اتفاقی و خوشبختانه، این انیمیشن کاملا حذف شده و حالا عکس ها بلافاصله رد میشن (مثل Windows Photo Viewer سابق)
این غیر فعال شدنش به چه شکل بوده؟ که اگه زمانی برگشت بازم بتونم غیرفعالش کنم!
ممنون
سلام دوستان من یک ویندوز ده از سافت گذار دانلود کردم ورژن ۱۱۵۱ بیلد ۱۰۵۸۶ و ۶۴ بیتی پس از نصب اپدیت KB3172988 که اخرین اپدیت رسمی بود را نصب کردم حالا دو تا مشکل دارم
اول اینکه زمان پخش فیلم هر چند دقیقه تصویر یک ریپ میزنه یعنی گیر میکنه و رد میشه حالا چه فایل کوچک باشه چه حجیم تمام فایل ها تو ویندوز xp راحت اجرا میشوند من دایرکت ایکس و درایور کارت گرافیک را هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت و مشکل پا بر جا موند حالا موندم چجوری حلش کنم این را هم بگویم دوستان سیستم ضعیف نیست پردازشگر پنج هسته ای و چهار گیگ م و گرافیک هم یک هست
دوم من تمامی درایورها را نصب کردم ولی یک درایور ناشناس در قسمت منیج وجود داره که اسمش PCI COMMUNICATION هست که فکر کنم مال چیپست هست اخرین نسخه اینتل چیپست درایور هم نصب کردم جواب نداد حتی نسخه های قدیمی تر را نیز تست کردم بی فایده بود و درایور ناشناس موند قسمت رول بک درایو هم غیر فعال هست حالا این را هم نمیدونم چطوری حلش کنم
گفتم شاید ریپ زدن فیلم ها حین پخش بخاطر همین باشه
ممنون از راهنمایی سما دوستان
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
سلام و عرض خسته نباشید
من امروز ویندوزم رو آپدیت کردم حدود 3 ساعت طول کشید (ویندوز 10)
بعد از اینکه وارد user شدم با یه مشکلی برخوردم
صفحه نمایش خاموشو روشن میشه و فقط 2 یا 3 تا آیکون هس که کار نمیکنن یعنی اینکه 1 ثانیه روشن و 1 ثانیه خاموشه
و هیچ دستوری کار نمیکنه جز control+shift+esc ولی هیچ چیز خاصی تو task manager نیست ولی یک چیزی که دیدم برنامه microsoft screen monitor اجرا میشه و خارج میشه:n36::n36:
اطفا کمک کنید!:n36:
دوست عزیز ایت برنامه ای که گفتید نباید بسته بشه باید همیشه در حال اجرا باشه فکر کنم برای تشخیص صحفه عادی از لمسی باشه شما اگه میتونی از قسمت نوتیفیکیشن حالت تاچ را فعال که که رابط مترو صحفه اصلیت بشه مثل هشت اگه مشکلت حل شد از همون جا غیر فعالش کن تا به حالت عادی برگردهنقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
ممنون دوست عزیز بابت توجه اما همون طور که گفتم هیچ آیکنی عمل نمیکنه .یعنی نمی تونم نوتیفیکیشن رو باز کنم :n27::n27::n27::n35::n37:نقل قول:
دوستان من مشکلم همچنان با ریپ زدن پخش فیلم همپنان باقی مونده الان یک مشکل جدید هم دارم الان واسه نصب نرم افزارها به دات نت فریم ورک دو نیار دارم تا می خواهم نصبش کنم میکه Install .Net Fremwork 3 (Include .Net Fremwork 2 & .Net Fremwork 3) حالا هر نوعی از دات نت ها چه دو یا سه را می خواهم نصب کنم باز هم همین خطا را میده هر ورژنی را امتحان کردم بی فایده بود تو قسمت windows featuers برای دانلود هست چطوری میتونم از جای دیگه دانلود کنم و نصبش کنم عکسش هم میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اقا یکی من را از دست این نجات بده نمیگذاره هیچ نرم افزاری را نصب کنم حیرونم کرده در بالا هم گقتم دمتون گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -