matrixxجان اينم لينكش. حالشو ببر...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
matrixxجان اينم لينكش. حالشو ببر...نقل قول:
استقبال میکنیم :biggrin:نقل قول:
[البته اگر کسی قبلا اونو دانلود کنه یا داشته باشه بفرسته
دومین سوال در مورد منشی تلفنی k750
settings-General-voice control-voice anser-active
بعد پیام می گذارین دیگه .....[/QUOTE]
دوست عزيز اين براي منشي نيستش اين همه گوشيهاي سوني اريكسون داره اين براي اينه كه شما وقتي گوشيت زنگ ميخوره با فرمان صوتي كه ضبط كردي جواب بدي كه چون تشخيص صدا گوشيها ضعيف هست به خوبي عمل نميكنه
آقا اين همه برنامه اينجا هستش كه به درد هر كسي نميخوره كارايي نداره . كسايي كه اينارو ميسازن رو چه حساب ساختن؟؟؟ اونوقت يه منشي تلفني نساختن؟؟؟؟ نميدونم چه جورياست
اين برنامه jet audio رو كسي براي گوشيهاي سوني اريكسون پيدا نكرد من تو گوشي يكي ديدم جالب بود خيلي به درد بخوره يه رو 256 رو 2 تا سي دي ام پي تري جا داده بود
کسی از دوستان برنامه ای برای مخفی کردن فایلها یا فولدرها در w700 نداره ؟
نقل قول:
ممنون از لینکتون morghabi khial عزیز
حالا شدیدا دنبال یک برنامه هستم که صفحه کلید رو با پسورد قفل کنه :cool:
با automatic keylock مال خود گوشی ( w810i ) ظاهرا نمیشه پسورد گذاشت.
دوست عزيز براي فايلها از برنامه moby explorer استفاده ميشه كرد ولي براي فولدر هنوز چيزي پيدا نشده.در ضمن شامل تنها گوشي شما نيست شامل همه تحت جاوائيهاست.نقل قول:
دیکشنری فارسی - انگلیسی
یک تم زیبا از بهنوش بختیاری
کتاب شازده کوچولو تحت جاوا با حاله
برای گوشی های سونی اریکیون کا 750 فقط برنامه های با پسوند jar نصب می شه یا می شه از پسوند و برنامه های دیگری استفاده کرد اگر جواب مثبت چگونه ؟؟:blush:
برنامه منشی به راحتی برای جاوا ساخته نمی شه (شاید هم اصلا ساخته نشه ) من قبلا در این تاپیک ذکر کردم سیستم عامل جاوا به صورتی عمل می کند که نمیتواند عملیات گوشی رو مورد بررسی قرار دهد و زمانی که بخواهد اطلاعاتی را از گوشی شما بیرون بکشد باید برای هر عمل از شما سوال کند (نمونه این عمل را می توانید با اجرای برنامه mobyexplorer و file protect در گوشی های دارای سیستم عامل جاوا ملاحظه بفرمایید ) بنابراین عملیاتی مانند منشی تلفن همراه و برنامه call cheater و برنامه های full screen caller و برنامه های تغییر منو و برنامه های black list و... در این گوشی ها امکان ساخت ندارند مگر اینکه بر روی سیستم عامل اصلی آنها باشدنقل قول: