دقیقا منم همچین فکری دارم.اونا بیشتر سعی میکنن طرف عرب هارو بگیرن تا ایران.نقل قول:
بنظرم نهایتا با یک جریمه مختصر داستان تموم میشه
(چرا تا مجبور نباشیم مثل دقایق وقت اضافه خوب و با تعصب بازی نمیکنیم ! )
Printable View
دقیقا منم همچین فکری دارم.اونا بیشتر سعی میکنن طرف عرب هارو بگیرن تا ایران.نقل قول:
بنظرم نهایتا با یک جریمه مختصر داستان تموم میشه
(چرا تا مجبور نباشیم مثل دقایق وقت اضافه خوب و با تعصب بازی نمیکنیم ! )
ساعت پنج و چهل دقیقه است و رفتم سایت ورزش 3 ظاهرا هنوز چیزی اعلام نشده،فکر کنم یکی دو ساعت دیگه معلوم بشه،خودم به شخصه تقریبا هیچ امیدی واسه برگشتن نتیجه ندارم!
به نظر من هم اصلا امیدی نداشته باشید . نهایتا با جریمه عبد الزهرا موضوع ختم میشه .نقل قول:
نباید انتظار معجزه داشت ...:n33:
نتیجه چی شد چقدرجریمش کردن؟:n02:
گزارش خبرنگار اعزامی فارس از استرالیا
نتیجه شکایت ایران از دوپینگ عبدالزهرا به جلسه دوم کشید/ آغاز جلسه برای بررسی دوباره
جلسه دوم برای رسیدگی به شکایت ایران در مورد دوپینگ بازیکن عراقی آغاز شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از استرالیا،در حالی که انتظارها برای پاسخ نهایی کمیته انضباطی AFC به فدراسیون فوتبال ایران برای رای دیدار ایران و عرا ادامه دارد تیم ملی کشورمان ساعت ١٣ امروز کانبرا را با اتوبوس به سمت سیدنی ترک کرد تا ژس از طی مسیری سه ساعته کاروان تیم ملی به این شهر برسد.طبق آخرین اخبار مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا از فدراسیون فوتبال ایران درخواست کرده اند تا نمایندگان فدراسیون فوتبال ایران در جلسه اضطراری امروز کمیته انضباطی این کنفدراسیون که ساعت ١٤:٣٠ به وقت محلی برگزار می شود شرکت کنند تا در نهایت تکلیف رای این دیدار مشخص شود. بر هین اساس نبی و مقدس از ایران در این جلسه شرکت کرده اند.
پی نوشت: مثل اینکه خبرائیه
با همه بی ثباتی ها همه جای ایران بهم وصله
قضیه این جلسه ها شده مثل مذاکرات هسته ای
همیشه کاری که میشه مثل آدم انجام بشه جور دیگه ای صورت میگیره بعد خودمون رو به زمین و آسمون میبندیم تا یه معجزه ای بشه
اين طول كشيدن جلسه يك پيام مشخص داره و اون هم اينه كه اوضاع به نفع ماست.
توجه كنيد كه شكايت پذيرفته شده و كار به كميته انضباطي براي صدور راي كشيده شده اما دلشو ندارن راي بازي را به نفع ايران اعلام كنن چرا كه براي اولين باره كه از اين اتفاقا ميفته.
من گمان ميكنم اينكه كفاشيان گفته مداركمون محكم و غير قابل انكاره درست باشه و ترديد در چگونگي اعلام راي تنها دليل به درازا كشيدن جلسه باشه. شايد هم ميخوان اينقدر جلسه را كش بدن تا تيم ايران درصورت محيا شدن شرايط صدور راي به نفع ايران، فرصتي براي آماده شدن براي بازي بعدي نداشته باشه و بگن عراقي ها بهتره به جاي ايران برن تو زمين:n02:
حركت تيم ملي از كانبرا به سيدني دليلش اينه كه به هر حال تا چند ساعت آينده تكليفشون مشخص ميشه و الزاماً به خاطر تغيير نتيجه نيست.نقل قول:
وب سايت 90tv.ir اين جور مواقع 24 ساعته اطلاع رساني ميكرد اما از ساعت 3 صبح تا حالا هيچ خبري اضافه نكرده.
به نظر منم اونقد کشش میدن تا نشست خبری قبل از بازی رو عراقی ها برگزار کنن و دیگه دیر شده باشه واسه تغییر نتیجه