سلام مهدي جان ...نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
راستش هيچ برنامه اي روش نصب نبود واسه همينه كه كمي تعجب كردم . وگرنه برنامه اون رو براي نوكيا خودم دارم ...
سلام مهدي جان ...نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
راستش هيچ برنامه اي روش نصب نبود واسه همينه كه كمي تعجب كردم . وگرنه برنامه اون رو براي نوكيا خودم دارم ...
کیفیت فیلمبرداری 810 بهتره و فکر کنم 17 فریم بر ثانیه باشه
با سلام خدمت دوستان
بنده تازه وارد هستم و ميخواستم از شما دوستان راهنمايي بگيرم
من بدبخت سوني اريكسون دوست دارم ولي بودجه ندارم
دنبال سوني اريكسون زير 100 تومان بودم كه بعضي گفتند آنتن دهي آنها خوب نيست
اگر كسي در مورد آنتن دهي و ديگر مشخصات گوشيهاي j230 , j 100 ,t290 اطلاعاتي دارد ممنون ميشوم
سيم كارتم را تازه گرفته ام ولي معطل گوشي هستم
بچه ها يك سوال............
چرا ك750 من اپ نمي شود.هنگامي كه مي خوام اپ كنم ميگه نيازي نيست.فريم ور ان هم هست.........
R1ca021
فكر ميكنم هر دوتاشون تو يه كيفيت باشن يعني 15 فريم در ثانيه :)نقل قول:
نوشته شده توسط sarah333
Mori جان خوش اومدي , عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط MORI29
چرا توي بدبخت ؟ :tongue:
اونايي كه گفتن آنتن دهيش بده باسه خودشون گفتن شما توجه نكن :laughing:
دوست عزيز شما يه J230 ميتوني بخري گوشي معمولي هست قيمتش هم حدود 70000 تومانه ولي بهت پيشنهاد ميكنم يه 17000 تومان ديگه بزاري روي پولت و يه كا 310 بخري كه اگه قيافشو ببيني خيلي ازش خوشت مياد اين خيلي بهتره تازه يه دوربين VGA هم داره كه ديگه گوشيت ميشه دوربين دار ;)
خوب مسلمه كه آپگريد احتياج نداره :)نقل قول:
نوشته شده توسط e_mohsen83
مگه شما وقتي سير هستي ميتوني غذا بخوري ؟؟ :tongue:
اينم عكس كا 310 براي آقا MORI29
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من دو ماه پيش يه گوشي دبليو 810 خريدم كه تقريبا يك ماه بعدش از يه فاصله كوتاهي افتاد روي فرش بعد ديگه صفحش نيومد. بردمش برا تعمير حالا بعد از 20 روز بهم گفتن اصلا درست نمي شه...
اگه مي شه شما بگين اصلا مي شه به اين راحتي با يه ضربه كوچيك گوشي كلا خراب بشه؟.......
دوست من يكي ديگه از دوستان هم همين مشكل رو پيدا كرده بود كه به اين نتيجه رسيد كه پايه هاي ال سي ديش شكسته بود و داد تعميرگاه براش درست كردن مال شما هم مطمئنا برميگرده به ال سي دينقل قول:
نوشته شده توسط smh
ببر يه تعميرگاه حرفه اي تا برات رديفش كنه :)
البته بايد تو نگه داري بيشتر دقت كني ;)
ممنون مهدي جان
به من هم اول گفتن پايه هاي ال سي ديش شكسته اما بعدش گفتن عيب از جاي ديگه است و درست شدني نيست
حالا من موندم با 300000تومن ضرر....