سلام دوستان عزیز
من خیلی تحقیق و بررسی کردم رو این لپ تاپ. این تاپیک رو هم کامل خوندم و از نظرات دوستان استفاده کردم. به حتم این لپ تاپ تو این رنج قیمت از نظر کانفیگ و طراحی اگه بهترین نباشه که هست، جزو 3تای اوله. بحث هایی مثل باطری غیر قابل تعویض توسط کاربر یا صفحه نمایش مات هم مسائلی نیست که بخواد مشکل ساز باشه، کما اینکه قبلا این موارد تو سخت افزارهای دیگه بوده و مشکلی به وجود نیاورده.مگه اینکه حساسیت زیادی بخواد یه نفر نشون بده که طبعا بیاد هزینه بیشتری هم بکنه تا جواب گوی حساسیت بالاش رو مسائل مختلف و ریز باشه.
سوالی که الان بعد از این همه تحقیق واسم پیش اومده اینه که حجم مشکلات این لپ تاپ (چه نرم افزاری مثل درایورها و چه سخت افزاری مثل بحث تاچ پد و صدای هارد تو بعضی از محصولات) بیش از انتظار و حد مجاز برای یه محصول از یه بند معتبر نیست؟
حالا سخت افزار به قول یکی از دوستان باید به صورت درصد از فروش محاسبه بشه ولی اینکه مشکلاتی نرم افزاری عدیده واسه این لپ تاپ به این صورت گسترده و شایع شده، برای کسی که میخواد همچین سخت افزاری رو خریداری کنه مثل من، نگران کننده نیست؟ چطوری میشه تمام این نگرانی ها و مشکلات رو همون زمان خرید چک کرد و در صورت نیاز برطرف البته اگه مشکل از یوزر و کاربر نباشه و مشکل خود لپ تاپ باشه؟