:n30::n28:
كاپيتان سرخيو : آخرين تي شرت تو هميشه با من خواهد ماند !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n30::n28:
كاپيتان سرخيو : آخرين تي شرت تو هميشه با من خواهد ماند !
شماره دو بازيکن رئال مادريد تغيير ميکند
با جدايي دو نفر از بازيکنان رئال مادريد، شماره پيراهنهاي آنها به دو بازيکن ديگر اختصاص يافت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خروج مسعود اوزيل از رئال مادريد و پيوستنش به آرسنال و همچنين بازگشت کاکا به ميلان، شماره 10 و 8 رئال بدون صاحب ماند.
به گزارش فارس، بر اساس گزارش کانال پلاس ايسکو شماره 10 را در اختيار خواهد گرفت در حالي که لوکا مودريچ شماره 8 را برميدارد. رئال مادريد هنوز شمارههاي بازيکنان را تأييد نهايي نکرده است. ايسکو تاکنون شماره 23 را بر تن ميکرد و شماره مودريچ هم 19 بود.
///////////
مگه راموس موهاش رو رنگ نکرده بود ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
پشیمون شد دیگه :n02:نقل قول:
مگه راموس موهاش رو رنگ نکرده بود ؟؟؟؟؟؟
تا اونجایی که یادمه از بازی ال سعد دیگه موهاشو درست کرد ...:n02:
دوست من ،من کلا" 3 تا بازی ایسکو رو دیدم که تو اونا ام اثری از پاس گل هایی نبود که بتونیم بهشون بگیم از خود گذشتگی!(اگه داره خوشحال میشم ببینم ،همون طور که میدونید ایسکو جوونه و جویای نام!)نقل قول:
به نظرم 10 رو باید داد به مودریچ!(که واقعا" کمی استایلش نزدیک به اوزیله و شوت زنی خوبی ام داره!)نقل قول:
کاش 8 ام بدن به یبل!
راموس: اگر رئيس رئال بودم، اوزيل را نميفروختم
سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد، اعلام کرد اگر رئيس اين باشگاه بود، اوزيل را به آرسنال نمي فروخت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملي پوش آلماني در آخرين روز نقل و انتقالات با انتقالي 47 ميليون يورويي راهي آرسنال شد؛ اتفاقي که بسياري از رئاليها را بهت زده کرد.
راموس اعلام کرد که براي هم تيمي سابقش دلتنگ خواهد شد و او را بازيکني منحصر به فرد توصيف کرد.
او به خبرنگاران گفت:" واضح است که او هم تيمي و دوستي خاص بود. من هميشه يک دوستي واقعي با او داشتم و واقعا حيف شد که او رفت. او بازيکني فوق العاده و منحصر به فرد بود.
هر کسي آزاد است تا بهترين تصميم را براي خود بگيرد اما اگر من در رئال تصميم گير بودم، اوزيل يکي از آخرين بازيکناني بود که از رئال مي رفت.
اما او و باشگاه تصميم شان را گرفتند. ما تيمي فوق العاده داريم و من اميدوارم که اين فصل، فصل خوبي براي ما باشد."
================================================== =======================
بيرهوف: اوزيل ميتواند در آرسنال پيشرفت کند
اليور بيرهوف، مدير تيم هاي ملي آلمان، معتقد است که مسوت اوزيل در آرسنال و زير نظر آرسن ونگر، پيشرفت خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ملي پوش آلماني که در سال 2010 از برمن به رئال رفته بود، در آخرين روز بازار نقل و انتقالات تابستاني با انتقالي 47 ميليون يورويي، راهي آرسنال شد.
به گزارش گل ، بيرهوف تاييد کرد که اوزيل به باشگاه کوچکتري رفته اما معتقد است که با توجه به در پيش بودن جام جهاني 2014، اين جابجايي مي تواند براي اين ستاره ترک تبار بسيار ارزشمند باشد.
او به خبرنگاران گفت:" من براي مسوت خشحالم که يک باشگاه بزرگ پيدا کرد؛ هرچند آرسنال ممکن است به اندازه رئال پر زرق و برق نباشد. او در اين باشگاه پيشرفت خواهد کرد و مسئوليت هاي بيشتري را برعهده مي گيرد.
اين گام مهمي براي اوست؛ به ويژه در سال جام جهاني. در دنياي امروز فوتبال، همه چيز خيلي سريع اتفاق مي افتد. وقتي سرمربي جديد از راه مي رسد، خيلي چيزها تغيير مي کند.
اين يک اتفاق ناراحت کننده نيست. اين يک موضوع معمولي است. اگر باشگاهي مانند آرسنال و مربي اي مانند ونگر شما را مي خواهند، مطمئنا اعتماد به نفس شما افزايش پيدا مي کند."
اوزيل در حال حاضر در اردوي تيم ملي آلمان براي دو ديدار مقابل اتريش و جزاير فارو در مقدماتي جام جهاني است و پس از آن مي تواند اولين بازي اش براي توپچي ها را مقابل ساندرلند انجام بدهد.
آربلوا: فکر کردم خبر جدايي اوزيل شوخي است
آلوارو آربلوا، مدافع رئال مادريد، اعلام کرد که وقتي اوزيل در رختکن رئال اعلام کرد که قصد دارد از اين باشگاه جدا شود، فکر کرد اين بازيکن در حال شوخي کردن است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ملي پوش آلماني بعد از سه فصل حضور در رئال، روز گذشته با انتقالي 47 ميليون يورويي راهي آرسنال شد.
به گزارش گل ، آربلوا به خبرنگاران گفت:" اندکي از اين انتقال متعجب شدم. واقعا حيف شد و يک ضربه براي تيم ماست؛ هم از نظر شخصيتي و فوتبالي.
او روز يکشنبه با همه خداحافظي کرد اما فکر کردم شوخي مي کند. اوزيل متفاوت است. بازيکن ديگري مانند او در دنيا وجود ندارد. او مي تواند بسيار سرنوشت ساز باشد."
ايسکو، خريد جديد رئال، هم باابراز ناراحتي از جدايي اوزيل، گفت:" واقعا از جدايي اوزيل متعجب شدم زيرا او هفته گذشته گفته بود که مي ماند. همه ما مي دانيم که اوزيل از چه کيفيت بالايي برخوردار است و مي تواند توازن بازي را به هم بزند."
================================================== =====================================
تصميم ميلان براي بازگرداندن کاکا عالي بود
ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر، تصميم باشگاه ميلان براي بازگرداندن کاکا را تحسين کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميلاني ها روز گذشته با انتقالي آزاد و قراردادي دوساله، کاکا را بعد از چهار سال به سن سيرو برگردادند. او که در سال 2007 بهترين بازيکن دنيا شده بود، در چهار فصل حضور در رئال هرگز نتوانست دوران خوبش در ميلان را تکرار کند.
موراتي به خبرنگاران گفت:" تصميم بازگرداندن کاکا، حرکتي عالي از سوي ميلاني ها بود.
براي حفظ سنتها، براي آنها مهم بود که همچنان به کاکا به عنوان مهره اي ارزشمند نگاه کنند يا نه. من نمي خواهم در اين مورد قضاوتي داشته باشم
اما خوشحالم که مي بينم کاکا بار ديگر در ايتاليا بازي خواهد کرد."
کاکا در فاصله سال هاي 2003 تا 2009، در 193 ديدار براي ميلان، 70 گل به ثمر رساند.
================================================== =======================
رونالدو: ترکيب بارسلونا قويتر از رئال است
اسطوره فوتبال برزيل، اعتراف کرد از ميان دو تيم پيشين خود، آبي و اناريپوشان کاتالونيا را تيم قويتري ميبيند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو، مهاجم پيشين تيم ملي برزيل با پيش بيني اينکه بارسلونا همراه با هموطن او نيمار روزهاي درخشاني را پيش رو دارد، اعلام کرد ترکيب اين تيم در فصل جديد لاليگا قويتر از ترکيب رئال مادريد است.
به گزارش تسنيم، رونالدو در گفتوگو با شبکه راديويي کادنا سر اظهار داشت: نيمار با بازي در ترکيب بارسلونا پيشرفت خواهد کرد و من مطمئنم که او از بازي در کنار ليونل مسي درسهاي زيادي خواهد گرفت. تجربه نشان داده که فوتبال اروپا به بازيکنان برزيلي ميسازد و اين بازيکنان در اروپا پيشرفت ميکنند.
رونالدو که خود در فصل 97-1996 براي بارسلونا توپ ميزد، با اعتراف به اينکه بهترين سالهاي حرفه بازيگرياش را در رئال مادريد گذرانده است، شايعاتي که در خصوص آيندهاش و بازگشت وي به دنياي فوتبال مطرح شده را تکذيب کرد.
وي افزود: نميخواهم تا ابد خودم را وقف فوتبال کنم. قصد دارم بعد از اين بيشتر در کنار خانواده و فرزندانم باشم و کارهاي ديگري انجام دهم.
رونالدو در خاتمه مقايسهاي ميان 2 قدرت سنتي فوتبال اسپانيا داشت و به اقدام اخير رئال مادريد براي جذب گرث بيل از تاتنهام اشاره کرد: به عقيده من ترکيب کنوني بارسلونا قويتر از ترکيب رئال مادريد است. دوست داشتم اين فرصت را به دست ميآوردم که کنار ليونل مسي بازي کنم. من بازي گرث بيل را زياد نديدهام اما براي او آرزوي موفقيت ميکنم. اگر او نتواند بازي خوبي را در رئال به نمايش بگذارد مطمئناً افرادي زيادي خواهند گفت ارزش آن همه پولي که رئال مادريد براي او پرداخته را نداشته است. توصيه من به او اين است که فقط روي فوتبالش تمرکز کند.
================================================== ==========================
رونالدو: بيل، به حاشيه توجه نکن!
ستاره پرتغالي رئالمادريد براي همبازي جديدش آرزوي موفقيت و به او توصيه کرد که براي رسيدن به اهدافش به مسائل حاشيهاي توجه نکند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرت بيل سرانجام به آرزوي خود رسيد و با پيوستن به رئالمادريد همبازي کريستيانو رونالدو شد.
به گزارش ايسنا ، رونالدو که بيل رکورد او در فصل جابهجايي را شکست براي ستاره ولزي جديد کهکشانيها آرزوي موفقيت کرد. او در نخستين واکنش خود به جذب بيل در گفتوگويي که با راديو دپورتيوو داشت، گفت: بيل بازيکني است که مدتي است همه از او حرف ميزنند.براي بيل آرزوي موفقيت ميکنم. او براي رسيدن به اهداف خود تنها بايد تمرکزش را معطوف به تمرين و زمين بازي کند و به مسائل حاشيهاي خارج از زمين توجه نکند.
================================================== ==============================
زيدان: قيمت بيل نجومي است
ستاره سابق تيم ملي فوتبال فرانسه و رئالمادريد اعتراف کرد که قيمت بيل نجومي و بسيار بالاست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرت بيل، هافبک ولزي تاتنهام سرانجام پس از کشوقوسهاي زياد به رئالمادريد پيوست و رکورد نقلوانتقالات تاريخ فوتبال جهان را شکست.
به گزارش ايسنا ، زينالدين زيدان، دستيار کارلو آنچلوتي در رئالمادريد در گفتوگويي که با کانال پلاس فرانسه داشت، اعتراف کرد که قيمت خريد بيل بسيار بالاست. او گفت: با آنچلوتي و دستيارانش درباره خريدهاي جديد رئالمادريد در فصل جابهجايي مشورت شد. همواره ميخواهيم بهترين بازيکنان را جذب کنيم اما در نهايت اين پرس است که تصميم نهايي را ميگيرد؛ چرا که مسائل اقتصادي رئال در دست اوست.
او درباره قيمت بالاي خريد بيل گفت: در فصل جابهجايي چنين قيمتهاي وجود دارد. اگر به 10 سال پيش برگرديم قيمت بيل نجومي و بسيار بالا خواهد بود. فوتبال ورزش ماجراجويي و ريسک است و بعضي براي آن جان خود را هم مي دهند. بايد مسائل مادي را پشت سر گذاشته و به چيزهاي ديگري فکر کنيم.
بيل با قراردادي 6 ساله به ارزش 85 ميليون پوند به رئالمادريد پيوست تا به عنوان گرانقيمتترين بازيکن جهان انتخاب شود. پيش از اين رکورد بيشترين نقلوانتقال فوتبال به کريستيانو رونالدو با 80 ميليون پوند براي انتقال از منچستريونايتد به رئالمادريد تعلق داشت.
:n29:کد:http://fs2.filegir.com/rmcnews/Serzil_%5Btag18%5D.mp4
راموس تو صفحه ی توییتر و فیسبوکش گذاشته :|
چی هست ؟؟نقل قول:
چی گفته ؟
ترجمه نداره ؟
اینم گلچین حرکات بیل توی تاتنهام .... مخصوصا قسمت مهارتاش فوق العادس .... دیریبل زیدانی میزنه از خود زیدان بهتر :n02: اگه جا بیافته توی رئال فکر نکنم بشه زوج رونالدو و بیل رو مهار کرد :n04:
نقل قول:یه کلیپ از لحظات خوب راموس با اوزیل. حرکت قشنگی بود.نقل قول:
چی هست ؟؟
چی گفته ؟
ترجمه نداره ؟
تمام اعضای تیم از تصمیم اوزیل شگفت زده شدن، مخصوصا که تا چند روز قبلش گفته بود میمونه و جایی نمیره. ظاهرا اوزیل پیشنهاد PSG رو هم رد کرده بود، اما در نهایت احساس میکنه که کادر فنی به اندازه ای که مورینیو بهش اعتماد داشت و روش حساب میکرد، بهش اعتماد نداره. در نتیجه به پیشنهاد آرسنال جواب مثبت میده. در نهایت، تصمیم خودش بوده.