سانیا: فکر نمی کنم در آرسنال بمانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدافع فرانسوی باشگاه آرسنال آخرین روزهای قرارداد خود با آرسنال را سپری می کند و هنوز هیچ توافقی بر سر تمدید قرارداد او انجام نشده.
وی در گفتگو با نشریه اکیپ فرانسه گفت که فکر نمی کند فصل آینده نیز بازیکن آرسنال باشد.
"همانطور که همه می دانند قرارداد من تمام می شود.
در حال حاضر همچنان خود را بازیکن آرسنال در نظر می گیرم اما در واقع مشکل کوچکی در مورد قرارداد جدید داریم و فکر نمی کنم در پایان فصل در آرسنال بمانم."
رسمی: پایان زیبایی برای یک شروع خوب بود
GunnersTrust: یک شلیک خیره کننده به گوشه بالایی دروازه نوریچ آغاز پیروزی 0-2 توپچی ها در بازی پایانی لیگ برتر بود.
رمسی که با گل های منحصر به فرد بیگانه نیست از آخرین تلاش خود خوشحال است.
رمسی گفت: "روی ضد حمله بودیم و من در تیر دورتر منتظر توپ بودم، یک ارسال عالی از الی (ژیرو) بود و فقط فکر کردم باید به آن ضربه بزنم و در نهایت در گوشه بالای دروازه جای گرفت. پایان زیبایی برای یک حرکت خوب بود.
"برد مهمی بود. هدف ما پیروزی در بازی های باقیمانده لیگ بود و موفق شدیم. 79 امتیاز داریم و این یک پیشرفت نسبت به فصل قبل است. پیروزی قبل از فینال جام حذفی مهم بود.
"همه می خواهند در فینال ها بازی کنند و ما یک فینال در راه داریم بنابراین مشتاق آن هستم. سالهاست که جامی نبرده ایم و این می تواند دستاوردی عالی باشد، مطمئنم اگر آن را ببریم، ما را برای ادامه دادن، فینال های بیشتر و جام های بیشتر تشنه تر خواهد کرد."
Arsenal.com
ترجمه: Rebecca