منظور من این بود که امتیاز بالاست و غیر عادیه ... دوپینگی چیزی نکردی؟:21: اگه اینطوری باشه پس8800GTS که با اور کلاک باید حدود 30000 یا 40 هزار !!!! امتیاز بگیره...نقل قول:
منظور من این بود که امتیاز بالاست و غیر عادیه ... دوپینگی چیزی نکردی؟:21: اگه اینطوری باشه پس8800GTS که با اور کلاک باید حدود 30000 یا 40 هزار !!!! امتیاز بگیره...نقل قول:
CPU هم تا 3.5 گیگاهرتز اورکلاک شده. در صورتی که CPU اور نمیشد امتیاز خیلی پایینتر میومد.نقل قول:
خوب این کارت تا حدی اور شده خودش! که این امتیاز رو گرفته!نقل قول:
منظور من این بود که امتیاز بالاست و غیر عادیه ... دوپینگی چیزی نکردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه اینطوری باشه پس8800GTS که با اور کلاک باید حدود 30000 یا 40 هزار !!!! امتیاز بگیره...
با سلام
آقايون محترم من ميخوام از 3d mark عكس بزارم در تاپيك اما نميتونم لطفا كمك كنيد. :42::42::42:
با تشكر:11::11::11:
با سلام
ميخوام 3850 club بگيرم لطفا كمك كنيد
xfx 8800 gt 256mb يا 3850 256mb club كدوم يكي بهتر هست هم اور هم قدرت اجراي بازي ها
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي سيستم شما چيه؟؟؟؟؟؟
اقايون
Virgil:11:
mahdi_moosavi :11:
ممنون ميشم اگه بگيد
:31::31::31::31::31::31::31:
خوب برای اینکار باید از دگمه Print Scan روی کیبورد برای عکس گرفتن از محیط ویندوز استفاده کنید.نقل قول:
با سلام
آقايون محترم من ميخوام از 3d mark عكس بزارم در تاپيك اما نميتونم لطفا كمك كنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش برنامه نقاشی Paint رو باز کنید. و در آنجا با دو کلید CTRL+V رو همزمان بزنید تا عمل Paste انجام بشه و عکس وارد محیط بشه!
دوستان یه نگاه به این امتیازها بندازید ببینید همه چی درسته ؟ امتیاز عادیه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیاز خوبیه. البته اگه CPU قوی تر بود می شد امتیاز بهتری گرفت. با 3DMark06 هم اگه تونستی تست بگیر.نقل قول:
برای تست کارت های high end ورژن 05 این برنامه اصلآ جالب نیست ! چون fps معمولآ بالای 50 هست و به GPUنقل قول:
فشار نمیاد ! واسه همینه اگه توجه کردی باشی زیاد امتیازش با مدل های پایین تر فرق نمیکنه !