شما اول برنامه ي هاريزون رو از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کن...
بعدش يه فلش 2 گيگ يا بالار رو وصل کن به ايکس باکست و با دستگاهت فرمتش کن(با ايکس باکس)
يه پروفايلم بساز و بنداز داخل پوشه ي پروفايل فلشت که الان به وجود اومده و بعد با يه پروفايل ديگه ساين شو و فلشو دربيار(يا کنسولو خاموش کن و فلشو دربيار)...(من 2 بار اول که ارور داد بدون پروفايل بازيرو کپي ميکردم تو فلش)
حالا فلشو بزن به pc و برنامه هاريزونو باز کن،سمت راست برنامه محتويات فلشتو مياره که برو و از قسمت profiles اون پروفايلي رو که ريختي تو فلش باز کن...
يه کادر باز ميشه که مربروط به اون پروفايلته و بالاش هم يه نوشته هست که تو کادر قرمزه(save,rush و...) نوشته توش يا يه همچين چيزي اونو بزن و اوکيو بزن...
حالا برو قسمت Demos فلشو باز کن و اون فایل اخر فيفا رو که 1.42 gb حجمشه(فقط خود اونو) بکش و بيار روي پوشه ي Demos و رهاش کن،خودش شروع مينه به کپي شدن و پايين هم يه نوار سبزه که پر ميشه وقتي پر شد و اوکي داد روي اوکي کليک کن و بعدش فلشو دربيار بزن به کنسول،اگه بازي کپي شده باشه از حجم فلشت ميفهمي،حالا اول اون پروفايله رو باز کن و بعدش برو بازي رو اجرا کن...
اگه کمي قاطي پاتي شد شرمنده،ولي اگه اينو هم متوجه نشدي يه سرچ درباره ي اموزش برنامه هاريزون بزن ،ياد ميگيري...
اون پروفايله و انداختن اون تو فلش رو هم گفته بودن لازم نيست ولي من 2 بار بدون پروفايل بازي رو کپی کردم تو فلش و نتونستم اجرا کنم واسه همين ميگم يه پروفايل،يا اگه 2 تا پروفایل داري پروفايل دوم رو بنداز تو فلش و...
اميدوارم تونسته باشم کمکي کرده باشم،موفق باشي...
داداش قصد غلط گیری ندارم و فقط برای درست تر شدن اطاعات دوستان میگم که زمان بازی رو از ساعت 12 ظهر تا 10 شب میشه انتخاب کرد نه 2 بعد از ظهر تا 12 شب!!!
طبیعی هم هست چون ساعت 12شب هیچ جای دنیا فوتبال شروع نمیشه!:46:
+ اینکه میشه 14:30 و 15:30 و... هم انتخاب کرد!
دوست عزیز من از این لینکی که گذاشتم دانلود کردم و دارم به راحتی هم بازی میکنم و هیچ موردی هم نداره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]