عزیز میخواید ادامه بحث در پروفایلم باشه تا بعضی از دوستان بهشون فشار نیاد و هر چی دلشون میخواد نگن :)
Printable View
عزیز میخواید ادامه بحث در پروفایلم باشه تا بعضی از دوستان بهشون فشار نیاد و هر چی دلشون میخواد نگن :)
فرقی نمیکنه واسه من...نقل قول:
شما اگر نظری داشتید در پروفایلم بگید...
البته من خیلی اینجا انلاین نیستم...روز به روز داره..یک موقع هستم یکدفعه کلا نیستم..:31:
همینطور خوندم رفتم جلو بستم صفحه های قبلو ، حوصله نقل قول نیست. :دی
ولی رضا ، نظر من هم اینه که رام های رسمی سونی از مثلا سامسونگ یا نکسس ها کم باگ تره ! هر چند GB های XS تا حدی تهوع آور بودن ، ولی مثلا من GS رو روی رام رسمی نمیتونم تحمل کنم ، ولی آرک رو مشکلی ندارم. :دی هر چند وقتی بریم سراغ کاستوم GS ــو ور میدارم. :/
بحث UI و این حرفا رو هم بزاریم کنار بهتره ، داریم راجع به اندروید صحبت میکنیم ، نه Symbian S60 ، خیلی راحت میتونین یه لانچر خوب و استیبل مثل نووا بریزین و تست کنین ، اونجاست که تفاوت مشخص میشه.
از اول گفتم ICS سونی رو ندیدم. ولی GB های سونی بد بودند!
هرچند ics های تک هسته هاش هم تعریفی ندارند!. توی کلوپ گوشیشون ن بپرسید میفهمید چی میگم
امروز سورس کدهای ایس کریم توسط سونی برای XS منتشر شد
اینجوری دست توسعه دهنده ها باز تر شده
Sony Mobile has today [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the open source code for the Xperia S Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich firmware (6.1.A.0.452). This will contain all of the necessary files needed for a budding third-party developer to build a kernel and eventually their own ROM for the Xperia S. Let’s hope this acts as a spring board for more ICS ROMs on the Xperia S.
Open source archive for build 6.1.A.0.452
Open source download for Xperia™ S (Ice Cream Sandwich); software version 6.1.A.0.452.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه مقایسه بین سه مدل اکسپریا اس، یو و پی در سایت آی تی رسان هست که به دلیل محدودیت در گذاشتن لینک نمیشه اینجا گذاشت! گفتم بگم تا خودتون برید ببینید
w w w . i t r e s a n . c o m
دوستان که این گوشی رو دارن اگه اهل کاستوم رام هستید رام MIUI نسخه 4.0.4 امروز ارائه شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان رو اين گوشي چطوري ميشه فولدر بندي كرد؟؟؟(تو application)
و شماره گير سريع كجا ست ميشه؟؟
در آندروید 4.0.4
سلام
دوستان کسی خواست xperia s مشکی بفروشه به من پیغام بده.
ممنون
سلام کسایی که xperia sدارن لطف کنن بگن کیفیت دوربین این گوشی در فیلمبرداری و عکس چطوره ؟راستی قیمت این گوشی از یک موبایل فروش سوال کردم گفت بدون گارانتی 800 نسخه اینترنشنالش 810 نسخه اینترنشنال :18:دیگه چه صیغه ای هستش؟