سرویس 512 تا 2 مگ (ساعات رایگان: 2 تا 8) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس 512 تا 2 مگ (ساعات رایگان: 2 تا 8) :
من میخوام سرویسی بگیرم که سرعت دانلود زیر 250 kb/s نیاد (در بدترین شرایط 250 باش). کدوم سرویس رو باید بگیرم؟
سرعت دانلود سرویس 2 تا 4 مگ حدود 400 تا 450 کیلو هست.البته هیچ ساعت رایگان یا نیم بهایی نداره این سرویس.نقل قول:
دوست من همونطور که تو عکس می بینید وضعیت نویز من اینطوریه :نقل قول:
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
snr down/up 22/8
Att down/up 50.5/31.5
الان تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میخوندم دیدم خیلی از دوستان با وضعیت بدتر از من سرعت دانلود بهتری دارند و حتی پینگ بهتر!!
من با همین نویز هفته پیش که 512 نامحدود داشتم شبا گاهاً به 70 میرسید سرعتم ...
الان به نظر شما مشکل کجاست؟
یه چک کن ببین Downstream و Upstream ـت رو رو چند بستن اگه عددش 2047 و 1023 هست که هیچی، اگه 2تا عدد نزدیکه همه یا هر دوتاش کمه مشکل اونجاست.نقل قول:
اگه مشکل از اینجا هم نبود با همون 2954 تماس بگیر مشکلتو بگو راهنماییت میکنن. :20:
--------------------
ویرایش : عکست نمیومد، الان ویرایش کردی اومد. اون Down/Up Stream ـت که تقریبا مشکلی نداره ولی چرا اسم سرویست T1.413 هست؟؟! فکر نمیکنم عادی باشه... ماله من ADSL2+ هست.؛ یه نگاه بنداز ببین میتونی تغییرش بدی.
(2048/928)نقل قول:
تو عکس گذاشتم
آخه اون که دست من نیست... اون تکنولوژی استفاده شده برای ارتباطه ... بصورت خودکار مودم تشخیص میدهنقل قول:
این مال منه :
خوب پس به خودشون باید بگی درستش کنن... ولی به احتمال زیاد مشکلت با تغییر T1.413 به ADSL2+ حل میشه...نقل قول:
فکر نکنم مشکل از اینجا باشه آخه هر استانداردی که هست رو 2 مگ هست داون استریم ... حتی ADSL1 (همون قدیمیش) هم حداقل تا یکی دو مگ رو ساپورت میکرد!نقل قول:
من الان 200 پهنای باندم!
میثم جان یک تست با سرور های داخلی از اسید تست بگیر.
پینگ با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 از cmd بگیر .
دوتا دانلود همزمان از سایت kernel.org با برنامه idm رو هم بزار یک عکس ازشون بگیر
تا دقیقا ببینیم مشکل از کجاست!