دوست عزیز من میخوام بدون آیا مستقیم میشه بوسیله ی یه ابزار جانبی دیگه بهش یه فلش وصل کرد بعد اطلاعات فلش رو بریزی رو حافظه اصلی بعد یه فلش دیگه وصل کنیم و اون اطلاعات رو بریزیم تو فلش جدید ؟!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من میخوام بدون آیا مستقیم میشه بوسیله ی یه ابزار جانبی دیگه بهش یه فلش وصل کرد بعد اطلاعات فلش رو بریزی رو حافظه اصلی بعد یه فلش دیگه وصل کنیم و اون اطلاعات رو بریزیم تو فلش جدید ؟!نقل قول:
سلام دوستان اگه من این تبلت رو بخرم مشکلی در ریختن بازی و نرم افزار ندارم؟؟ این قضیه جیلبریک داره اعصابمو خورد میکنه.یه لینک بدین که توضیج داده باشه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکلی در رابطه با نصب برنامه وجود نداره. پاسخ سوالاتتون در انجمن هست.
سلام دوستان ...
میخوام برای آیپدم قلم بگیرم ... (کاربرد : نت برداری سریع سر کلاس!):20:
قلم پیشنهادی شما چیه ؟ :31:
هر چیزی که در بازار بود! من خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم بد نیست (گرچه به جز هفته اول هیچ وقت استفاده نکردم!)، البته نت برداری روی صفحه های خازنی کلا تجربه خوشایندی نیست.نقل قول:
سلام به اساتید
به نظر شما از بین این دو تبلت کدوم رو تهیه کنم ؟
The new iPad یا Asus Transformer Pad Infinity TF700KL 3G ؟ البته مدل ایسوس هنوز نیومده ولی خوب تو همین چند هفته آتی وارد بازار میشه.
بیشتر هم برای وبگردی و عکس و فیلم برداری میخوام
در مورد آیپد هم چند تا سوالی برام پیش اومده : 1- با زبان فارسی مشکلی نداره ؟ راحت میشه به سایتهای فارسی مراجعه کرد ؟ 2- میشه اینترفیسش رو به وسیله ی تم تغییر داد و شبیه یه چیزی تو مایه های آندروید کرد ؟ 3- آخرین اپدیتی که برای آیپد اومده -- شده ؟ و اینکه به صورت آنترد هست ؟
مرسی
قطعا آیپد.نقل قول:
1. مشکلی نداره.
2. بله بسیار راحت.
3. بعد از جیلبریک میشه تغییرات داد ولی شبیه اندروید نمیشه.
4. بله، بله.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مرسی از راهنماییتون.
عکسی از این تغییر کردن اینترفیس دارید ؟
من فردا پس فردا احتمالا" نیو آیپد رو میخرم ! میخواستم ببینم چه نکات مهمی رو باید موقع خریدن در نظر داشته باشم ؟
مهمترین نکته که به ذهنم میرسه اینه مه کمی وقت بگذارید و تاپیک های این فروم رو مطالعه بفرماییدنقل قول: