آقا یه سوال من وقتی من میخوام آف لاین وصل بشم میگه شما باید یک بار لاگ این بشی ولی موقع لاگ این شدن از کد میخواد در صورتی که دوسنام وقتی ازشون سی دی کی میخواد کنسل میکنن و آفلاین میکنن ولی باز میتونن بازی کنن
سریع جواب بدید
Printable View
آقا یه سوال من وقتی من میخوام آف لاین وصل بشم میگه شما باید یک بار لاگ این بشی ولی موقع لاگ این شدن از کد میخواد در صورتی که دوسنام وقتی ازشون سی دی کی میخواد کنسل میکنن و آفلاین میکنن ولی باز میتونن بازی کنن
سریع جواب بدید
یه سوال دیگه تو گیم لانچر من وقتی لاگ این میشم سی دی کی ازم میخواد
من طبق روش صفخه ی اول میرم اما بعد از کنسل کردنش وقتی بورس آفلاین رو میزنم بازم میگه باید آنلاین لاگ این بشی
سلام.آقا این مدیا فایر شیلتر شده!یه جا دیگه میشه لطف کنید آپلود کنیدنقل قول:
(موقغ نصب این پیغام رو میده:could not retieve installation folder ! installation will be aborted به نظرتون با این کار حل میشه؟)
نقل قول:دوست عزیز این سایت ظاهرا دیگه نیست.چون به سایتی به نام تندست(یا یه همچین چیزی )میرسه.اگه میشه لطفا این فایل رو جای دیگری آپلود کنید.مرسینقل قول:
نمیدونم چرا زودتر به مخم نرسید و الکی 700 مگابایت دانلود کردم.دوستان تشریف ببرید تو یو.///تیوب.بشینید نگاه کنید اون بخش های دزموند جورنی رو .(یادم نره بگم بالاخره تونستم آپدیت کنم ولی بازم اون قسمت ها اجرا نشد)
در اون صفحه سیاه یه چند دقیقه هیچ کاری نکن و فقط صبر کن خودش میاد (بعد از حداکثر 8 دقیقه) اگه خواستی دیگه این مشکل پیش نیاد کرکت رو عوض کن.در ضمن به وبلاگ من هم یه سری بزنیدو عضو شید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هروقت این بازی رو باز میکنم و به اینترنت وصل باشم این صفحه باز میشه و میخواد حدودا 500 مگابایت دانلود کنه ... ولی کنسل میکنم بازی اجرا میشه و مشکلی هم نداره این چیه دانلود میکنه ؟ آیا بصورت مجزا نمیشه از جایی دانلودش کرد ؟
دوستان من وقتي play ميزنم .بازي ارور Dont send ميده.
سلام دوستان منم مشکل couldn't retrieve version number رو دارم اگه ممکنه یه لینک درست و سالم برا اون فایل رجیستری بذارید ممنون میشم .یا اینکه اگه کسی داره به notepad تبدیل کنه و text رو مسیج کنه.ممنون
این اپدیت میکنه بازی رو دیگهنقل قول:
که همون پچ ها هستند شما اخرین پچ ها رو میتونید با کرکشون بگیرید و نصب کنید دیگه این نمیاد