سلام
من در بازی با مشکل گرافیکی مواجهم ، تنظیمات رو در حالت Extra قرار دادم ولی قسمت Anti Aliazing بیشتر از 4x نداره و به خاطر همین بازی با گرافیک پایین اجرا میشه . در ضمن گرافیکم 4890 هست.
لطفا راهنمایی کنید .
:11:
Printable View
سلام
من در بازی با مشکل گرافیکی مواجهم ، تنظیمات رو در حالت Extra قرار دادم ولی قسمت Anti Aliazing بیشتر از 4x نداره و به خاطر همین بازی با گرافیک پایین اجرا میشه . در ضمن گرافیکم 4890 هست.
لطفا راهنمایی کنید .
:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم این مشکل رو داشتم شما وقتی به وسط خیابون میرسی این پیغام میاد و فقط منوهای بازی قابل دسترسیه
شما از وسط خیابون نرو ، یه دیئاره خرابه سمت راست هست از اونجا برو داخل بعد آخر همون راهرو به خیابون منتهی میشه
مشکلت حل بشه انشالله:10:
من گیمو یه بار پاک کردمنقل قول:
دوباره نصبش کردم
با این حال مگه میشه تو قرنتینه باشه ؟
خب از قرنتینه پاکشون کردم
هنوز اجرا نمیشه
عجیبه گاها وقتی به فولدر بازی میرم هیچی نمیبینم
در حالی که فولدر بازی هم 13.7 گیگ هست
دوستان میشه کمک کنید؟نقل قول:
سلام .نقل قول:
واسه این مشکل یه پچ منتشر شده
خو اگه روی یه سیستم دیگه هم. اجرا کردی ارور داد حتما مشکل از سی دی ته .نقل قول:
یه نگاه به این بنداز ببین محتویات پوشه کرکت اینجورین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان واسه مشکل گیر دادن و حذف کردن فایل ها توسط انتی ویروس ها . اینم راه حل:
کاسپر اسکای »:
و نود 32:
سلام دوستان من امروز این بازی رو تهیه کردم 3 تا دی وی دی هستش وقتی نصب میکنم و موقع اجرا این ارور رو میده مشکل چیه ؟
اصلا تو دی وی دی ها کرکی وجود نداشت
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
سلام دوستان من امروز این بازی رو تهیه کردم 3 تا دی وی دی هستش وقتی نصب میکنم و موقع اجرا این ارور رو میده مشکل چیه ؟
اصلا تو دی وی دی ها کرکی وجود نداشت
خو اینم سوال داره ؟ برو کرک رو نصب کن . فکر کنم توی پست اول باشه :46:
در ضمن میگم چرا سه تا دی وی دی اونی که من گرفته بودم چرا چهارتا بود پس؟:31:
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
راستی دوستان یه نسخه تعمیراتی هم واسه کرک اومده بهتره دانلودش کنید تا بازیتون روون تر اجرا بشه »
کد:http://www.fileserve.com/file/uHhs9Jz/mIIIw-ccrkfix-rld.rar
اینم پاسخ خود سایت >:کد:http://www.filesonic.com/file/3489590775/mIIIw-ccrkfix-rld.rar
Note: We missed a few steam checks, resulting in FPS being limited to 45. With this new crack these issues will be gone.[COLOR="Silver"]
ماشالله به خودم چقدر فعال شدم امروز این همه اش به خاطر عخش به کال اف دیوتیه :31:.
من تو اون مرحله که حمله تروریستی میکنن و یک کامیون را بمب میگذارن جای ساعت بیگ بنگ چند دقیقه که بازی میکنم این ارورر می یاد
reliable command buffer overflow
چاره اش چیه؟اشکال کجاست؟