ّبرادر من اگه میگم آتیش منظورم این نیست یه چهار لیتری بنزین بردار بریز رو هیکل رضا تقی پور یه ته سیگارم بنداز روش رو بشین تماشاش کن!
من یک کاربر معمولی اینترنت هستم در یک شهر کوچیک در جنوب یکی از استان های مرزی! روزی که این خبر اومد بیرون کسی بهش توجه نکرد! اول اونو توی فیسبوک و یکی از گروه های اینترنتی گذاشتم و سپس اونو گذاشتم توی سایت بازی سنتر! با پیشنهاد دوستان برای بحث یه تاپیک جداگانه زدیم و تصمیم بر این شد در چند تا فروم از جمله اینجا هم تاپیکش رو بزنیم تا همه رو مطلع کنیم.
همون دقایق اول بعد از خبر به سازمالن زنگ زدم و دقیقا 8 بار تلفن منو به این و اون پاس دادن تا رسید دست آقای سهرابی! میدونی چی بهم گفت؟ گفت همچین مصوبه ای رو ندیدم! شما از کجا دیدیش؟!! یعنی هنوز خودش هم ازش بی اطلاع بود! همینطوری توی بازی سنتر به بچه ها فشار آوردم و صدها نفر به سازمان زنگ زدن و از اینجا هم صدها نفر زنگ زدن و نتیجه همین تلاش ها بود که مسئولین سازمان و شرکت های pap رو متوجه کرد که اینبار کاربران (شاید 300 نفر هم نباشیم) پیگیر قانون هستن! قانونی که چند سال پیش تصویب شده بود!
یه سوال از شما میپرسم! اگر چند سال پیش یکی مثل من بحث رو باز و گسترش میداد و چند سال پیش به اون قیمت های نامحدود رسیده بودیم امروز وضعمون بهتر نبود؟!!
پس بیاین از امروز شروع کنیم! اینها باید بدونن که مردم دیگه زله شدن از این وضعیت! اگر صدایی ازمون در نیاد همین رو هم قطع میکنن بهت این نوید رو میدم!
....
یه مثال ساده! اگر توی ارومیه و تبریز تظاهرات نمیشد برای کمک به دریاچه ارومیه 900 میلیارد بودجه اختصاص میدادن؟!!
جواب سادس! هرگز!!!!