نه . مستمر رو اگه 20 فرض کنیم نمره ورقه باید 4.75 باشه تا بتونی بزاریش تو تک ماده . کلا هم 2 تا تک ماده داری.نقل قول:
مستمر اگه 20 باشه توی ورقه بالای 7.5 بگیری هم درس رو پاس کردی
Printable View
نه . مستمر رو اگه 20 فرض کنیم نمره ورقه باید 4.75 باشه تا بتونی بزاریش تو تک ماده . کلا هم 2 تا تک ماده داری.نقل قول:
مستمر اگه 20 باشه توی ورقه بالای 7.5 بگیری هم درس رو پاس کردی
خدیا بالا 18 شیم ... :دی
نفهميدم دقيق داش :31:
الان اين دوست من رياضي رو اينطور كه حساب كرده شده 5 ..مستمر هم 16 ..با نوبت اول حساب كرده ميشه 68 از 200 ...همون 6.75 از 20 ..الان ميتونه تك ماده بزنه ؟
نه ولی مدرسه مستمرش رو بالای 19 بده قبول میشهنقل قول:
اصطلاحات زیر را تعریف کنید:خر : چیزی است که دانش آموزان سوم ریاضی قبل از امتحان میزنند.تر : چیزی است که دانش آموزان سوم ریاضی بعد از امتحان میزنند.همش مفهومی بود که .....................چطور دادین فیزیکو؟
امتحان فیزیک 3 سوم ریاضی . سوال 5 ــش ب نظر من ایراد داره . میگه در فرآیند 1 فشار گاز چند پاسکال است ؟! ... ولی آخه این فرآیند ک اصلا هم فشار نیست .
ببینید :
اون 250k باید میشد 150k تا فرآیند هم فشار بشه ... الان باید چکار کرد ؟! قسمت های ب و ج سوال هم با این حساب باید غلط ب حساب بیان .... :s
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : کلید اومد = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چقدر سریع :o !! )
نوشته 150 درسته و باید اصلاح بشه . اما نوشته اگه از 250 هم استفاده شه اشکالی نداره . آخه من ب اینا چی بگم ( عوضیا !!!!!!!! ) انقدر حواسم ب غلط بودن این سوال بود ک یه 1/2 تو قسمت سوم همین سوال جا گذاشتم :( ... فک کنم 0.25 تا نیم نمره اینجا بپره :(((
واقعا خیلی زشته که امتحان کشوری سوالش اشتباه باشه
بعد از کلی کاراگاه بازی......
من دیدم سر و تهش فشارش 1 کی نیست از این را رفتم : p∆v=nr∆tکه با این وجود قسمت ب هم غلط میشه عوضیا :(
فيزيك تجربي نسبتا اسون بود ...مخصوصا تشريحي هاش از اين راحت تر ممكن نبود ..نيگاه :قانون كولن با ذكز فرمول 1 نمره عوامل موثر در مقاومت رسانا 1 نمره ..عوامل موثر در شار 0/75فرو مغناطيس و پارا مغناطيس 1 نمره 3 تا ص غ ساده 1 نمره يه سوال بود وسيله اندازه گيري مقاومت لامپ خاموش ميشد اهم متر ....ديگه اين شد سوال ؟ :biggrin:
ولي يكي دو تا از مسائل بسي مفهومي بودن كه از بس كه با تشريحي ها خوشحال شديم اونا به چشم نيومدن ...:27:
ولي من 15 16 بيشتر نميشم ...نخونده بودم يعني كلا فيزيكو قبلا راضي بودم...در كل دم طراح گرم
16 میشم
:|