گزارش روز: اشنایدر را بخرید" از اینتر به منچستر یونایتد ماجرای انتقال داغ تابستان در نقل قول ها"
همه در مورد این انتقال صحبت کرده اند، از گاسپرینی تا سر الکس فرگوسن،از گاس هیدینک تا فن مارویک،از استانکوویچ تا بکام و حتی خود اشنایدر
سایت گل - انتقال وسلی اشنایدر به منچستر یونایتد؟! چیزی که هیچ کس نمیخواهد به ان اعتراف کند.اینجا ما نگاهی میندازیم به اظهارات ،تمایلات و عقب نشینی هایی که در سه ماه گذشته در مورد این انتقال اتفاق افتاده است:
فصل بعد؟من در اینترم
اشنایدر 26 می
در اینتر جو خانوادگی وجود دارد.میلان زیبا وعالیه من عاشقشم در حال حاضر من خوشحالم و نمیدونم چرا باید اینجا رو ترک کنم
دوباره اشنایدر پس از شایعات ابراز علاقه یونایتد و سیتی
بعد بازی بلژیک _ترکیه من به کره جنوبی رفتم و بعد بازگشت به ترکیه با داستان هایی مواجه شدم که من به چلسی گفتم اشنایدر را بخرن من فعلا درگیر رساندن ترکیه به یورو هستم
گاس هیدینک
از ته قلبم اینترو دوست دارم اما خدا تصمیم میگیره اینده من کجاست من میخوام از هواداران تشکر کنم که همیشه با من مهربان بودن و بهشون میگم اگر بمونم همه کاری برای بردن انجام میدهم
اشنایدر در حال متقاعد کردن همه و در حال اشاره کردن به سر الکس با کتاب مقدس
من از اظهارات اشنایدر در مورد ایندش نگران و ناراحنتم او همیشه میگفت میخواد اینجا بموند
14 ژوئن .رئیس موراتی
تنها چیزی که در مورد انتقال اتوئو ،اشنایدر و مایکون میتونم بگم اینه که من با ان ها صحبت کردم و همشون گفتن می خواهن اینجا بمونند.
شش روز بعد .موراتی
این بیشتر از اون چیزی که اون ها فکر میکردن خرج داره ولی ان ها در حال پیدا کردن راهی برای ان هستند اشنایدر گفته خوشحال میشه در اینتر بماند ولی فرگوسن اونو مناسب تیمش میدونه هر چند خرج زیادی خواهد داشت
یک منبع اختصاصی از یونایتد به گل در 5 جولای
اینتر بازیکنان بزرگی دارد که توانایی بازی در چند پست را دارن مثل اشنایدر او مشخصا بازیکن بزرگی برای اینتر هست اما پیشبینی اتفاقات در 30 تا 40 اینده روز سخت است
مربی جدید اینتر گاسپرینی این شانس را دارد که در کنفرانس خود ماجرای اشنایدر را تموم کند اما...
وسلی اشنایدر به خوبی در اینجا جا میافتد فکر کنم گزینه ایده الی برای ما باشد من این را بخاطر اینکه هلندی است نمیگم من مدتی هست که اینجام و بالا و پائین تیم را میشناسم و میدونم اشنایدر تیم را تقویت میکند.اسکولز جدید وجود ندارد همانطور که روی کین جدید نبود.من نمیتونم به کسی عالیتر از اشنایدر برای ما فکر کنم .نمیدونم ایندش با اینتر چی میشود یا ایا ما برای او پول پرداخت میکنیم اما براساس تواناییش من میگم "اشنایدر را بگیرید"
رنه میولنستین دستیار دوم فرگوسن
اشنایدر بازیکنی است که قطعا میتواند در یونایتد بازی کند.او میتونه پاس بده، شوت بزند، جابجا بشه و گل بزند.او کسی است که در بالاترین سطح برای اینتر و رئال بازی کرده پس پیوستن به یونایتد برای او عالیست.
کاپیتان سابق یونایتد در گفت و گوی اختصاصی با گل در 11 جولای
اشنایدر میخواد بماند.و تمرینات پیش فصلش بسیار خوب بوده است.
گاسپرینی چند هفته پس از انتخابش
من میخوام بمونم .من دوستان خوبی مثل زانتی دارم که در شرایط سخت همه را در کنار هم نگه میدارد.اگر ان ها بخوان منو بفروشن ان موقع من میرم.و ناراحت نمیشم من در میلان خوشحالم و دلتنگ اینتر میشم ولی این فوتبال است. زمانی که رئال منو فروخت ترجیح میدادم در اسپانیا بمونم
اشنایدر در گفت و گو با مجله ونیتی فیرثابت میکند هنوز زوده که بگوئیم او می ماند
زمانه خوابیدن قبل تمرین است...امیدوارم اشنایدرو زود اینجا ببینم
کیکو ماچدا در توئیترش
نمیتونم ان را بگم ؟
ماچدا دوباره در توئیترش . هر دو پیام زود پاک شدن
ان ها میخوان پول زیادی برای اشنایدر بدن اما می ارزد او تاثیر زیادی در الدترافورد میگذارد اگر این انتقال انجام شود
هافبک سابق یونایتد نیکی بات به طور اختصاصی به گل میگوید.
14 جولای
انتقال به منچستر اشنایدر را به بازیکن بهتری تبدیل میکند.او در حال حاضر برای باشگاه های بزرگی بازی کرده اما بازی برای منچستر یونایتد یک قدم رو به جلو برای اوست.برای فلسفه فوتبالی ان ها و سطحی که در ان بازی میکنند.این چالش جدیدی برای اوست که بهش انگیزه میدهد
برت فن مارویک سرمربی هلند
علاقه جدی به اشنایدر در حال حاضر وجود ندارد. به دلیل های زیادی.من درگیر ان نیستم از زمانی که به امریکا امدیم
سر الکس سر انجام علاقه به جذب اشنایدر را رد میکند.به جزکلمه های "در حال حاضر" " به دلیل های زیادی" "از زمانی که به اینجا اومدم" او کارشو به خوبی انجام میده
در چند روز اینده شما میبینید که وس میکروفن را میگیرد و به همه میگه که 100% با ما میماند
استانکوویچ در 17 جولای . ما همچنان منتظریم
چی میشه اگر او بره؟ما میدانیم که در زمان انتقالات چیز ها سریع عوض میشوند . اما او به سختی کار میکند و در حال حاضر بازیکن ماست
گاسپرینی
فراموشش کنید. ما درحال بررسی هستیم ولی فکر نکنم خریدن اشنایدر اسان باشد
18 جولای فرگوسن.شروع مصمم با "فراموشش کنید" اما در ادامه...
اینده اشنایدر چی میشه؟من نمیدونم امیدوارم که بماند
دوباره موراتی
برای جانشینی اسکولزی، آنها باید فردی خاص را بگیرند. صحبت های زیادی درباره اشنایدر هست او بازیکن با استعدادی است.من مطمئنم به خوبی در تیم منچستر یونایتد جا می افتد . بدون شک
دیوید بکام
سه نفری که صحبت زیادی بوده به یونایتد می ایند بازیکنان بزرگی هستند.از بین ان ها من بیشتر تحت تاثیر مودریچ قرار گرفتم هر موقع با تاتنهام بازی کردیم او کسی بود که میدرخشید
اسکولز در 28 جولای.مودریچ را بالاتر از نصری و اشنایدر انتخاب میکند
اشنایدر الماس درخشان هست.او برای اینتر و هلند عالی بوده من فکر کنم اوضاع برای او انطور که میخواست در رئال خوب پیش نرفت اما او یک بازیکن تاپ است. و من مطمئنم باشگاه های زیادی به دنبال او خواهند بود اگر در دسترس باشد
2 اگوست .اسکولز در مصاحبه با شبکه باشگاه منچستر یونایتد
ما در ان پیشرفتی نداشتیم (خرید اشنایدر). من در حال حاضر در حال کار کردن رو موردی نیستم اما مهم ترین چیز این است که شما هیچ وقت نمیدانید . من به اندازه کافی در فوتبال بودم که بدانم اوضاع به سرعت عوض میشود . کسی ممکنه در دسترس بشه و ما در ان وقت میتونیم بگیم علاقه مند هستیم .
دیوید جیل رئیس اجرائی یونایتد به خوبی گفت مهم ترین چیز این است که شما هرگز نمیدانید...
لینک منبع گزارش:
کد:
http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/08/03/2603229/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C
پ.ن 1: :31::blink:
پ.ن 2:
نقل قول:
مهم ترین چیز این است که شما هرگز نمیدانید...
آره واقعا!!