ترجیحا عکس بذارید ، قاعدتا چون بازی تحت استیم هست باید کمی متفاوت اجرا بشهنقل قول:
Printable View
ترجیحا عکس بذارید ، قاعدتا چون بازی تحت استیم هست باید کمی متفاوت اجرا بشهنقل قول:
هنوز توی سایت ABGX ثبت نشده ، چطوری لینکای بازی اومده ؟ :31:نقل قول:
طبیعیه.....ممکنه الان لینک های بازی بیاد ولی فردا تو abgx ثبت بشه.مثلا اسکایریم دیروز لیک شده ولی هنوز توی abgx ثبت نشده.نقل قول:
هنوز توی سایت ABGX ثبت نشده ، چطوری لینکای بازی اومده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مطمئن نیستم ولی فکر کنم ریلیز های p2p که توسط گروه خاصی لیک نمیشن توی abgx ثبت نمیشن)
هر کدوم از بازی ها برای خودشون محترم هستن و طرفدارانی هم دارن
در حاشیه موضوع این تاپیک ادامه بدید..
مرسی
فروش نسخه ایکس باکس شروع شد.قیمت3000تومن.
نقل قول:
مگه برای Xbox بازی اومد؟:18:
من امشب ساعت 10 بازی رو گرفتم برای XBOX 360 :31: مثل همیشه از این جایی که من میگیرم بهنرین کیفیت دیسک رو داره و زودتر از هرجایی توی ایران میاره.
من حدود 45 دقیقه از گیم پلای رو رفتم جلو ، گرافیک پیشرفت داشته، تکستچر ها پر تر شده و کیفیت اش بیشتر شده و همینطور گیم پلای سنگین تر شده هرکی بگه گرافیک فرقی نکرده دروغ گقته :46:
یک مورد که خیلی توی بازی جلوه میکنه اینه که بازی به شدت سخت تر شده دیگه نباید منتظر اون COD ی باشید که بکشید و برید جلو ... عوض شده ، من روی آخرین درجه یعنی Veteran بازی میکنم و واقعاً بازی سخت شده. دیگه اصلاً نمیشه فقط برید جلو و آدم بکشید چون بلافاصه کشته میشید :31: قبل از اینکه به هر پیچی برسید باید کاملاً با احتیاط برید جلو در غیر اینطوری 90% کشته میشید و نمیشه سریع برید دوباره توی کاور :31: در واقع من توی این بازی فایده ی واقعی Flash و کور کردن موقتی چشم دشمن رو فهمیدم، اگه Flash نباشه خیلی سخت میشه.
فقط چنتا قسمت اولیه داستان بازی رو بگم که بازی با اون شروع میشه ، فکر نمیکنم لازم باشه توی اسپویلر بزارم چون همون اول بازی خواهید فهمید:
بازی از اینجا شروع میشه که Price و Nicolai دارن کاپیتان عزیز و جیگر من Soap رو میرسونن به دکتر چون اگه یادتون باشه توی MW2 قسمت آخرش Soap مصدوم شد در درگیری با اون فرد خائن آمریکایی که اسمش یادم نیست و در همین حین بازی کات میخوره به یک جای دیگه توی New York آمریکا و جنگ در برابر روسیه که در این قسمت در نقش Frost بازی خواهیم کرد.
ادامه ی بازی رو خودتون تجربه بکنید بهتره. من تا اینجا از بازی لذت بردم :8:
بدرود :11:
Timeline video catches you up on events leading to Modern Warfare 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: لينك ويديو:
:45:
كاشكي اين استوديو بهتر از اين سري رو براي 2013 بسازه شايد هم 2014 اصلا"...اَ~~~ه
================================================== =================نقل قول:
اگه شما از نسخهي XBOX اينقد ذوق زده شدي!:8::10:
پس خوش به حال ما pc بازها :27: چه شود~
اون رئيس اسلج همر اسمش چي بود! در يكي از مصاحبه هاش ميگفت ما بيشتر رو بازي كار ميكنيم تا يه محصول باكيفيت تحويل مردم بديم جاي دمو بيرون دادن و (از اين حرفا...:27:)
پس نگو راست ميگفت بعضي از دوستان فك ميكردن activision امسال قيد بازيو زده اصلا":38: