ممنون بابت سوالات it :::::::::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=299510
Printable View
ممنون بابت سوالات it :::::::::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=299510
نقل قول:
ادبیات رو چطور درصدهاتون اینطوری بالاست؟! کتاب خاصی میخوندین؟؟ عربی چطور؟ من عربیم صفره صفره!
دوست عزیز در صفحه ی 11 ماده ی 48 این مثلث را کامل توضیح داده.نقل قول:
منظور کلی اینه که اگر اکثریت یکی از واحدهای شهر تهران (برای مثال) انتخاب کردند و دیگر واحدها ظرفیت خالی داره بین واحدها مبادله میشوند و با تبادل دانشجو به توازن میرسند (که خب موارد نادری اینطور پیش میاد اون هم در مورد شهر تهران) حالا به هر حال متن کامل و صریحش را اشاره کردم بخوانید بد نیست.
این کنکور همانطور که گفتم برای بار دوم است و به نظر خودم خیلی خوب نزدم ولی ادبیات را چون علاقه داشتم و با دقت زدم بالا بود.نقل قول:
به طور کلی یه چیزی میگم روش تحقیق کنید حتما به نتیجه میرسید ولی روش حساب نکنید من به شما مدیون بشم ها.
ببینید اگر رشته ای که انتخاب کردید (با توجه به محل رشته) خیلی تاپ نیست و شما هم برای کنکور سراسری میخونید و تلاش میکنید برای ازاد به نظر من خوندن تستهای سالهای پیش کمک خیلی بزرگیه .
برای اینکه بیشتر توضیح بدم نمیتونم اینجا بگم (چون ممکنه دوستان تعمیم بدند و من مدیون بشم) با پیغام خصوصوی و یاهو مسنجر در خدمتم.
دوستان سلام
***میخواستم بدونم کسی ترازهای دانشگاه آزاد سال 1387 رو داره که بتونمیم انتخاب رشته کنیم؟
آخه هفتم اسفند ماه وقت ثبت نام تموم میشه. حالا میخوام بدونم کسایی که انتخاب رشته دانشگاه آزاد کردند تراز ها رو هم داشتند؟ ممنون میشم کمکم کنید.:20:
خیلی ممنون
لطف کردی
خدا یک در دنیا صد در اخرت بهت بده فرشید جان
راستی سوالهای تخصصی رو نداری(روز دوم رو میگم)
من که انتخاب رشته کردم ، ولی نمیدونم تراز چیه :دی
شما باید از تاریخ فعال شدن کارت بسیجتون 2سال گذشته باشه.نقل قول:
تأثیر خفنی داره. ولی از من میشنوی الآن استفاده نکن بگذار سر فوق لیسانس استفاده کن (چون فقط در یک آزمون میشه ازش استفاده کرد)
چون این دانشگاه آزاد را با کمی تلاش میشه موفق شد توش !
سلام بچه ها به نظرتون من it تهران جنوبو بزنم ؟ با توجه به اینکه بومی تهران حساب میشم و ترازم در حال حاضر که هنوز درست حسابیم نخوندم تو سنجش 7700 میشه .خیلی شک دارم آخه ظرفیتش 50 نفره. بزنم؟
قهبل توجه کسایی که همین جوری از اسم it خوششون میاد: تو رو خدا الکی انتخابش نکنید چون ظرفیت دانشگاه فقط 50 تاس و واقعا هم کسایی باید برن که دوسش دارن مث من پس اگه علاقه ندارید نزنیـــــــــــــــــد