خوب hotel mode رو فهمیدم دوست عزیز حالا اگه میشه کلیدهای مربوط به منوی مخفی رو بگین..نقل قول:
lLED c7770 دیجیتال تی وی داره؟
ممنون
Printable View
خوب hotel mode رو فهمیدم دوست عزیز حالا اگه میشه کلیدهای مربوط به منوی مخفی رو بگین..نقل قول:
lLED c7770 دیجیتال تی وی داره؟
ممنون
-زمانيكه تلويزيون شما خاموش هست كليد هاي زير رو پشت سر هم بزنيد :نقل قول:
متاسفانه گويا c7000 تيونر ديجيتال ندارهکد:info > menu > mute > power
برای تلوزيون های قديمی مدل aa68-00971a کدی وجود داره که باهاش ميشه اندازه تصوير رو تغيير داد ، کسی اين کد رو ميدونه ؟
مدل ماله من c7770 هست.یعنی فرقی با 7000 نداره؟؟؟؟یا منظورتون اینه که کلا" سری 7 این رو نداره؟؟نقل قول:
اما تو این صفحه این دوستمون گفتن واسه c7770 راهش انداختن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=474982
دوستان من داشتم با منوی مخفی ور میرفتم که بعد از خاموش و روشن کردن تی وی کلیدهای اعداد و P و پاور کنترل( با کلید پاور روشن میشود ولی خاموش نمی شود اگه چند ثانیه کلید رو نگهدارم خاموش میشه ) کار نمی کنند به نظر یه جوری قفل میان کسی اطلاعی در مورد این مشکل داره ؟
-عزيز c7770 همون c7000 هست اسم گذاري مسخره سام سرويسهنقل قول:
-سري هاي 7 اسيايي گويا اين قابليت رو ندارند
-ايشون هم مدل eu دارند كه مربوط به ريجن اروپايي ميشه
یعنی من که از نمایندگی خریدم 100% از سری eu نیست دیگه؟؟نقل قول:
واقعا" هیچ امیدی نیست؟
تو منوش digital tv داره که غیره فعاله
-نه عزيز سري ua هست وتيونر ديجيتالش هم تا امروز غير قابل استفاده هست حتي در صورت فعال كردن و موجود بودننقل قول:
دوستان من داشتم با منوی مخفی ور میرفتم که در حالی که hotel option روشن بود ریست فکتوری زدم بعد از خاموش و روشن کردن تی وی کلیدهای اعداد و P و پاور کنترل( با کلید پاور روشن میشود ولی خاموش نمی شود اگه چند ثانیه کلید رو نگهدارم خاموش میشه ) کار نمی کنند به نظر یه جوری قفل میان کسی اطلاعی در مورد این مشکل داره ؟
-يعني چطور رست كردين ؟نقل قول:
-اين منوي مخفي چيزي نداره به خدا اينقدر من هشدار ميدم نكنيد كسي گوش نميده :41:
-الان رست فكتوري ميشه دوباره ؟