دوستان من الان چند وقته دیگه این بازی برام جذابیت نداره یه مد ردیف بزارین یه کم رغبت کنیم دیگه خسته شد.:8:
Printable View
دوستان من الان چند وقته دیگه این بازی برام جذابیت نداره یه مد ردیف بزارین یه کم رغبت کنیم دیگه خسته شد.:8:
نقل قول:
منم خودم شیرین جان دارم کم کم ازش خسته میشم دیگه مد هم کار ساز نیست باید دیگه منتظر Euro Truck simulator 2 باشیم
اگه خبری که قرار عید بیاد درست باشه هنوز باید یه ماه دیگه بسازیم:27:نقل قول:
منم خودم شیرین جان دارم کم کم ازش خسته میشم دیگه مد هم کار ساز نیست باید دیگه منتظر Euro Truck simulator 2 باشیم
نقل قول:
آره تازه اگه خبر عید صحت داشته باشه اگه تاخیر بیفته که دیگه بدبختیه:41:
اینجا هم بدجور خوابیده اگه یورو 2 بیاد دوباره پا میگیره:31:
یه مدت من سوال پرسیدم و داشتم وارد ماجرا این بازی میشدم تاپیک چندین صفحه اومد جلو انگاری :31:
دیگه راه افتادیم تو بازی و نحوه بازی و گاراژ و خرید و فروش خودرو و .... تقریبا فهمیدیم چطوریاست :31:
نقل قول:
تازه میخواستم بگم که فعلا فقط ship storm هست که داره از این بازی لذت میبره و هی به سوال های متفاوت بر میخوره که شما هم میگی من راه افتادم و تمام فوت و فن های بازی رو یاد گرفتم:31:
ولی واقعا تاپیک خوابیده ها چون هرکی اومد سمت بازی اینقدر دوستان خوب راهنمایی میکردند که همه سر 3 روز نشده تمام فوت و فن بازی رو بلد میشدند گرچه چیزی خاصی بازی نداره ولی همون چند تا چیز هم یاد میگرفتند
دستتون درد نکنه دوستان گل:11:
پس با این حساب برای اینکه دوباره تاپیک راه بیفته باید دعا کنیم که هر چه زود تر بازی فوق العاده Euro Truck Simulator 2 بیاد
سلام دوستان
Euro Truck Simulator 2 نسخه 2 قرار بیاد؟
میشه لطف کنین لینک سایتش بدین
مرسی
سلامنقل قول:
سلام دوستان
Euro Truck Simulator 2 نسخه 2 قرار بیاد؟
میشه لطف کنین لینک سایتش بدین
مرسی
اومدنش که قرار بیاد ولی تاریخ اش معلوم نیست
تنها سایت مخصوص یورو2 هم این بود تا جایی که من دیدیم:
کد:http://eurotrucksimulator2.de
مرسی دوست عزیز الان یه سرچ زدم توی فرم خارجی نوشته بود بهار 2011