همون طور که دوستمون می گه پارسیان و پاسارگاد بهترین بانک های ایران هستند:5:نقل قول:
Printable View
همون طور که دوستمون می گه پارسیان و پاسارگاد بهترین بانک های ایران هستند:5:نقل قول:
بانکهایی و که توی این اختلاص بزرگ دست داشتن تحریم کنید.اگه توشون حساب دارید پولتونو برداشت کنید و توی یه بانک دیگه حساب باز کنید.به اطرافیاتون هم این کارو توصیه کنید.
شنیدم بانک صادرات بدجور زمین خورده
این پولای بیزبونی که ما میریزیم توی این بانکها همش سوده بذارید حد اقل یه بانک درست حسابی سودشو ببره نه یه سری بانکهای دزد و خیانتکار
با سلام
من افتتاح حساب سپرده طلا براي اشخاص حقيقي در بانک صادرات داشته ام . در همه جای دنیای کفار و بی دینهای جهان برای خرید طلا ( مثلا شرکتهای معتبر فارکس خارجی یا بانکهای خارجی یا بورسهای خارجی ) هر 10 اونس 5 سنت کارمزد می گیرند یعنی 50 تومان و در 1 انس طلا 5 تومان کارمزد می گیرند ولی من برای خرید 1 انس طلا از بانک صادرات 25000 تومان پول کارمزد دادم !!! و در هنگام فروش همان طلا به بانک در افزایش قیمت ان بانک 3% دوباره پول از حساب مشتری کم می کند !!! به عنوان مثالدر این سایت اسپرد یا کارمزد معامله طلای شبانه روزی ذکر شده در صورتی که در بانک صادرات شبانه روزی نیست و هر روز 4 تا 5 ساعت است و 20 ساعت دیگر اصلا معامله نمی شود و باید کارمزد هم بر 5 تقسیم شود . ( سایت ایران بورس انلاین ویندزور بروکرز )کد:http://www.iranbourseonline.com/windsorbrokers/
لطفا برای من توضیح دهید که در کجای دنیا اینقدر زیاد کارمزد می گیرند !!! مشکل اصلی اینجاست که هر انس طلا اینقدر گران نمی شود که بتواند این کارمزد زیاد را جبران کند ، خبر مهم یا اتفاق عجیبی باید بیفتد تا طلا اینقدر گران بشود و این مسئله چند ماه طول می کشد و اصلا به صرفه نیست . این کارمزد عظیم نشان از حرص و طمع بانک صادرات و بی توجهی و نظارت نکردن مسئولان و مردم ایران به یکی از کوچکترین دزدی های بانک صادرات است .
قیمت طلا جهانی و شبانه روزی است ولی در بانک صادرات از 9 صبح شروع می شود و تا ساعت 1 ظهر ادامه دارد یعنی تقریبا 4 تا 5 ساعت و 20 ساعت دیگر ان معامله صورت نمی گیرد و پنجشنبه و جمعه و روزهای تعطیلی زیاد ایران هم معامله نمی شود و شنبه و یکشنبه و تعطیلی های جهانی هم به علت تعطیلی بورسهای خارجی قیمت ثابت است با معامله نمی شود !!!
در سالهای 80 تا 86 هم از پول بیت المال و سپرده های مردم و خرید سود جویانه بانکها مثل صادات قیمت خانه و مسکن و همه کالاها چند برابر شد که باعث فقر هر چه بیشتر مردم ایران شدند و صدها اختلاس دیگر . اگر هر 3 هزار میلیارد تومان را باعث 1% تورم و بیکاری جوانان ایران بدانیم چون نرخ بیکاری و تورم بالای 25% است پس نتیجه می گیریم 25 اختلاس دیگر در کشور ما اتفاق افتاده فقط ما از ان خبر نداریم .
البته از بانکی مانند بانک صادرات که 3 میلیارد دلار از پول بیت المال را اختلاس کرده جای تعجب نیست که اینچنین خون ملت مسلمان و شیعه ایران را بمکد و جای تعجب نیست که بانکهای ایران ثروتمند ترین بانکهای جهان اسلام هستند شما کي انتظار داريد که مردم اين مملکت پيشرفت کنند وقتي که هيچ نظارتي بر هيچ نهاد و سازماني وجود ندارد و هدف اصلي فقط خالي کردن جيب ملت بدبخت ایران است .
متاسفانه این نوع دزدی ها در ایران عادی است و کاملا نهادینه شده است ولی اگر یک بدبخت افتابه بدزدد دستش را قطع می کنند یا 10 سال برایش زندانی می برند یا برایش پرونده های قطور و جریمه درست می کنند .
لطفا این مسئله را پیگیری کنید
سلام
فرض کنید که من 5 تا حساب دارم (ملت ملی پارسیان تجارت کشاورزی)که توش هر کدوم 5 ملیون تومن پوله و میرم یه حساب دیگه باز میکنم ولی چزی توش نمیزارم و خالی میمونه (پاسارگاد)
پس شد 6تا حساب
رمز اینترنتی همشونو هم دارم
آیا میتونم از خاج از کشور پول جابجا کنم بین این بانکها و پولارو بریزم تو حساب پاسارگاد ؟ و آیا میشه به کسی تو ایران وکالت بدم که اون حساب پاسارگاد دستش باشه و من هر ماه مثلا 500 تومنو ازاون 5 تا بانک بریزم تو پاسارگاد که اون طرف برداشت بکنه و از طریق صرافی برام حواله بکنه؟
ممنون
10 میلیون پول دارم. بهترین حساب بانکی که میتونم پولم رو توش بزارم تا سود کنم چیه؟؟؟
سکه به قیمت 480,000 خوبه بخرم؟
آیا این خبر صحت داره؟
----
ممنوعیت انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت از اول آبان
آفتاب: به دستور بانک مرکزی از ابتدای آبانماه ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاههای پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و ارائه خدمات ماندهگیری اینترنتی در مرکز "شتاب" نیز مسدود میشود.
اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی با صدور نامهای با شماره ۱۶۲۹۷۳/۹۰ طی تاریخ ۱۴/۰۷/۱۳۹۰ خطاب به بانکهای دولتی و خصوصی اعلام کرد: " پیرو بخشنامه شماره ن پ/م/۱۹۵۸ مورخ ۲۱/۱۰/۱۳۸۷ در خصوص تراکنشهای مجاز کارتی ضمن اصلاح مفاد بخشنامه مزبور به استحضار میرساند با عنایت به ریسک عملیاتی قابل توجه مشاهده شده در ارایه خدمات انتقال وجه از طریق اینترنت با توجه به فضای کمتر کنترل شده دسترسی و لزوم حفظ منافع سپرده گذاران در مقابل دسترسیهای غیر مجاز:
۱. از تاریخ ۱/۸/۱۳۹۰ ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاههای پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و این خدمات صرفاً به عنوان بخشی از خدمات اینترنت بانک و پس از احراز هویت مناسب مشتری در تارنمای ورودی خدمات اینترنت بانک قابل ارایه است.
۲. ارایه خدمات مانده گیری اینترنتی در مرکز "شتاب" مسدود میشود.
در این نامه که به امضاء ناصر حکیمی و فرشید مسجدی رسیده قید شده است که ضمناً این بانک بر انجام مفاد این بخشنامه نظارت دقیقی به عمل آورده و از ارایه خدمات توسط بانکهایی که ضوابط فوق را رعایت ننمایند، اکیداً ممانعت به عمل خواهد آورد.
بدیهی است از تاریخ اجرای این بخشنامه مسئولیت تمامی مخاطراتی که از ناحیه عدم رعایت مفاد آن متوجه مشتریان آن بانک گردد، بر عهده آن بانک خواهد بود.
یک کارشناس بانکی در توضیح این بخشنامه بانک مرکزی به فارس گفت: بانکهایی که انجام تمامی خدمات انتقال وجه اینترنتی از جمله کارت به کارت را از طریق دستگاه رمزیاب انجام میدهند بخشنامه فوق در آن بانکها موضوعیت ندارد.
سلام...
ببخشید... من دارم میرم سربازی حدود 1.5 میلون پول دارم..
بانک مهر الان سپرده سرمایه گذاریش 2ساله زده 43/18 % میخواستم بدونم 1.5 میلیون ماهی چه قدر میشه؟
میشه بگیرن چطور باید حساب کرد؟ فرمولش چیه؟
مبلغ ضربه در درصد؟
سلام یه سوالی چکی بانکی داشتم
به عنوان مثال منی که به عنوان پیمانکار جایی کار میکنم وصاحب کار ازم 20 میلیون چک ضمانت می خواد چجوری میتونم این اعتماد رو بهش بکنم که نره وسط کار سرم کلاه بگذاره و چکم رو نقد کنه بزنه به جیب؟؟؟؟ و فرار کنه
خوب ایشان هر وقت ببره بانک چکت رو بدون هماهنگی شما میتونید به صورت قانونی به عنوان کلاهبرداری و خیانت در امانت حتی ایشان رو به حبس محکوم کنید.مطمئن باش هیچ کس این کار رو به خاطر این مجازات سنگین نمیکنهنقل قول: