سلام لازم توضیح بدهم که من در تغیر زبان فارسی و ساعت تلویزون مشکلی ندارم و خیل راحت فارسی شده مشکل من این که فیلم را روی فلش ظبط نمی کند وباید از هارد های سیار بالای 500 گیگ وکمتر از 1000 گیگ باشه که تا ظبط کند وضمنن روی کامپیوتر نشان نمی دهد
Printable View
سلام لازم توضیح بدهم که من در تغیر زبان فارسی و ساعت تلویزون مشکلی ندارم و خیل راحت فارسی شده مشکل من این که فیلم را روی فلش ظبط نمی کند وباید از هارد های سیار بالای 500 گیگ وکمتر از 1000 گیگ باشه که تا ظبط کند وضمنن روی کامپیوتر نشان نمی دهد
روی فلش که چیزی ضبط نمی کنه حتما باید هارد وصل کنید ازمن که با یک ترا مشکلی ندارهنقل قول:
فرمتشم هم نمیشه عوض کرد اونم طبیعیه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام ضمن تشکر از شما دوست گرامی پس با این تعاریف کلیپ های ضبط شده را روی کامپیوتر نمی توان دید
دوست عزیزنقل قول:
از این لینک استفاده کنید. ببینید کار ساز هست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاید گرمی سلام با تشکر مجدد از رهنمود های علمی شما سروران گرامی خواهشمند هستم درمورد چگونه میتوانم نرم افزار smartshare را دریافت کنم و با لپ تاپ به تلویزیون ال جی 55ea9800-ta متصل شوم با تشکر سید محسن
سلام دوستان
بالاخره تونستم فارسیش کنم.
نقل قول:
دوست عزبز پیوست چی هست.؟؟؟ فایلش مشکل داره دانلود نمیشه
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون شما این قابلیت را دارد از این لینک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطفا ما رو هم راهنمایی بفرماییدنقل قول:
سلام و شرمنده اگه جای مربوط نیست ولی خب نمیدونم کجا باید مطرح کنم
من یه ال جی 42 اینچ دارم( 5280) و ازش کاملا راضیم فقط مشکلی که دارم اینه که بعضی ویدیوها که از طریق وای فای یا همون اسمارت شیر از تی وی پخش میکنم صدا نداره و اگه اونا رو با یو اس بی پخش کنم صدا داره و نمیدونم چرا و چطور باید حلش کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید مرسی