برای تمدید گواهینامه کارت پایان خدمت نیازه
Printable View
برای تمدید گواهینامه کارت پایان خدمت نیازه
برای اضافه کردن نام فرزند جدید برای دریافت یارانه باید چیکار کرد؟
ممنون:10:
نقل قول:
این تاپیک برای چی بوجود امده؟برای اینکه سوالاتی رو که نمیتونیم جای دیگه بپرسیم اینجا بپرسیم
سوال من این بود.کسی تا حالا به اساتید پیام نور رشوه داده؟حداقل مبلغش چقدره و...
به نظر شما این سوالی هست که هر جایی از هر کسی میشه پرسید؟ بعد وقتی پاکش میکنید دلیلش رو میزنید بی ربطی به تاپیک؟ لطفا کسی که پست منو پاک کرده به من پیغام خصوصی بده.جواب این سوال خیلی خیلی (در حد زندگی)برام مهم بود.چرا پاکش کرد.من کجا این سوالم رو بپرسم
نقل قول:
این تاپیک برای چی بوجود امده؟برای اینکه سوالاتی رو که نمیتونیم جای دیگه بپرسیم اینجا بپرسیم
سوال من این بود.کسی تا حالا به اساتید پیام نور رشوه داده؟حداقل مبلغش چقدره و...
به نظر شما این سوالی هست که هر جایی از هر کسی میشه پرسید؟ بعد وقتی پاکش میکنید دلیلش رو میزنید بی ربطی به تاپیک؟ لطفا کسی که پست منو پاک کرده به من پیغام خصوصی بده.جواب این سوال خیلی خیلی (در حد زندگی)برام مهم بود.چرا پاکش کرد.من کجا این سوالم رو بپرسم
اگه براش شناسنامه صادر شده باشه يارانه ش خودبخود از ماه بعد به حسابتون اضافه ميشه.ثبت احوال اينكارو ميكنه نيازي به اقدام والدين نيست.نقل قول:
برای اضافه کردن نام فرزند جدید برای دریافت یارانه باید چیکار کرد؟
ممنون
رنگي كه توي خالكوبي استفاده ميشه با تتو فرق ميكنه؟
نشد بپرسم:ایا میشه یه نفر یارانشو از خانوادش جدا کنه؟ منظورم اینه خودش تنها یارانشو بگیره
يارانه به حساب سرپرست خانواده ريخته ميشه و در صورتي ميشه اونو جدا كرد كه فرد ازدواج بكنه.نقل قول:
نشد بپرسم:ایا میشه یه نفر یارانشو از خانوادش جدا کنه؟ منظورم اینه خودش تنها یارانشو بگیره
سلامنقل قول:
اگر به این موضوع علاقمندین , با حوصله بخونین :
اگر با سرعتِ 24 عکس در ثانیه از چیزی فیلم بگیریم و با سرعتِ 24 عکس در ثانیه هم نمایش بدیم , سرعت کاملاً طبیعی خواهد .
اگر با سرعتِ کمتر از 24 عکس در ثانیه فیلمبرداری کنیم و بعد با سرعت 24 فرِیم (عکس) در ثانیه نمایش بدیم سرعت تندتر از سرعتِ طبیعی میشه مثل فیلمهای چارلی چاپلین .
چون در اون زمان فیلمها حساسیتش کم بود و اگر با سرعت 24 فریم (کادر) فیلمبرداری میکردند , فیلم نمیتونست تصویر رو واضح ضبط کنه .
از طرفِ دیگه اگر در موقع پخش هم سرعت رو کم کنیم دیگه فیلم نمیشه و احساس میکنید دارید اسلاید تماشا میکنید .
برای همین در فیلمهای قدیمی حرکتها سریع هست .
اگر با سرعت بیشتر از 24 عکس در ثانیه فیلمبرداری کنیم و بعد با سرعتِ طبیعی (24عکس) نمایش بدیم , سرعت کند تر از سرعتِ طبیعی میشه .
مثال:
اگر با سرعت 5000 عکس (کادر یا فریم ) در ثانیه از بال ردنِ مرغ مگس خوار که مثل زنبور بال میزنه فیلم بگیریم بعد با سرعت معمولی نمایش بدیم , میتونیم تمام جزئیاتِ بال زدنش رو ببینیم .
اما اگر با سرعتِ 5000 عکس در ثانیه برای مدتِ دو ثانیه فیلم بگیرید بعدش باید 7 دقیقه بشینین تا این فیلم رو کامل ببینین !!!! چون ده هزار عکس گرفتین در دو ثانیه اما با سرعتِ 24 عکس در ثانیه نمایش میدین پس حدودِ 7 دقیقه طول میکشه .
:20:
==============================
برای فیلمبرداری از رشدِ گیاهان , اگر بخوایم همه ی جزئیاتِ رشد رو ببینیم باید سرعت فیلمبرداری در ثانیه زیاد باشه اما عیبش اینه که موقع تماشا کردن هم فیلم طولانی تر میشه .
بهترین مثال:
با سرعت 24 عکس در ثانیه اگر از گیاه فیلم بگیرین , اگر دو روز ازش اینجوری فیلم بگیرین , برای تماشای فیلم هم باید 2 روز بشینین تماشا تا تموم بشه
حالا اگر با سرعتِ یک عکس در ثانیه برای مدتِ 24 ساعت از گیاه فیلم بگیرین و بعد با سرعتِ معمولی نمایش بدین , فقط یک ساعت طول میکشه تا فیلم تموم بشه .
اگر با سرعت 1 عکس در هر ده ثانیه فیلم بگیرید برای مدتِ 24ساعت , فقط 6 دقیقه طول میکشه که فیلم تموم بشه اما جزئیات کمتری رو میبینید .
============================ ==
حالا اینجا یک سوال پیش میاد:
چرا سرعتِ طبیعیِ فیلمبرداری و نمایش 24 عکس در ثانیه هست ؟؟؟؟
جواب :
علتش سرعتِ عکس العمل سلولهای شبکیه ی چشم هست .
اگر سرعت نمایس از 24 عکس در ثانیه بیشتر بشه , سلولهای شبکیه قادر به ضبط همه ی عکسها نیست و اختلال پیش میاد و فیلم وضوحش رو از دست میده .
و اگر کمتر از 24 عکس در ثانیه بشه , احساس نمیکنید که دارین حرکتِ طبیعی میبینین . احساس میکنین که دارین عکس تماشا میکنین .
====================================
برای دوستانِ علاقمند به موضوع ماوراء الطبیعه هم یک موضوع مهم شایسته ی ذکر هست :
اگر یک نفر سرعتِ همه اعضایِ بدنش ( حرکت ماهیچه ها و سرعت پبامهای عصبی در بدن و غیره ) صد ملیون بار بیشتر از بقیه ی مردم بشه , اونوقت میتونه خیلی راحت گلوله ای رو که داره به سمتِ بدنِ یک نفر میره رو با دست بگیره یا مسیرش رو منحرف کنه تا به هدف نخوره .
این یکی از توانائی های فرشتگان خداوند هست .
سرعتِ حرکت و عمس العمل اونها خیلی خیلی سریعتر از ما و همه چیز در دنیایِ ما هست . به همین دلیل هرگز دیر نمیکنند در انجام ماموریتهایی که ازشون خواسته میشه چون همیشه از زمان سریعتر حرکت میکنند .
خوب شاید یه پدر شیاد بود یارانه فرزندش رو بهش نداد اونوقت چیکار باید کردنقل قول:
يارانه به حساب سرپرست خانواده ريخته ميشه و در صورتي ميشه اونو جدا كرد كه فرد ازدواج بكنه.