نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
سلام سعید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1پسر خوبیه اما همه ادمها یه عیبی دارند (منظورم همه ادمهاست حتی خودم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 همین پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 مدیرا ها هم همه سعی خودشون رو می کنن تا این فروم رو سرپا نگه دارند اما انسان جایز الخطاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 به همشون پیغام خصوصی میزدم که پست بی ربط ندیدن مگرنه میدم بنتون کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 مافیا هم خوب یه یکی از مدیر های و باید با هاش کنار اومد دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 بهروز هم اقاست هم حواسش جمه کلا ادم خوبی بنظز میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 ساویس ساویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 یکی دیگه عین همین میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 ادم خاصی به نظرم نمیاد اما شاید خودم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 ااااااااا نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11 فکر کنم تا وقتی که پی سی ورلد وجود داره این تاپیک هم وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12 :puke:
13 خب اره
14 پرتغال!! :blink:
15 معلومه فقط صندلی داغ(چون تو تاپیک سوتی ها مسائل حاشیه ای زیاد شده)
16 از بس پرو ام دوباره عضو میشم
17 ناراحت میشم
18 نفرین زمین
19 :wub:
15.5 . 20