سلامنقل قول:
سمت چپ گوشی یه منو داره که باید بازش کنی بکشش سمت راست
اونجا پایین نوشتهnew topicاونو بزن و به ترتیب انتخاب کن که کدوم قسمت میخوای سوالتو بپرسی
راحته امتحان کن...
Printable View
سلامنقل قول:
سمت چپ گوشی یه منو داره که باید بازش کنی بکشش سمت راست
اونجا پایین نوشتهnew topicاونو بزن و به ترتیب انتخاب کن که کدوم قسمت میخوای سوالتو بپرسی
راحته امتحان کن...
سلام
یک سوال!!!
تمام تاپیک هایی که تو این سایت تو تمام بخش ها هست رو میشه تو tapatalk دید؟؟
یا نه اون مطالبش جدا از این هست؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میشه......نقل قول:
سلام بچه ها من این گوشی رو 2 ماه پیش خریدم گوشی عالی هست ولی هر جا می برمش برای روت کردن یا این که خودم میخوام روت کنم میگن نمیشه یا امنیت گوشی اجازه نمیده تو را خدا یکی کمک کنه ی راهی که خودتون امتحان کردین رو بگید تو را خدا ..................
شما همه جا پست دادیننقل قول:
شما با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به راحتی متونین روت کنین گوشیتونو
تیک اشکال زدایی یو اس بی رو فعال کردی که؟؟؟نقل قول:
همون usb debug???
من این گوشی که دستم هست زبان فارسیاش مشکل داره و برای مثال پیامکهای فارسی را بصورت جدا جدا نشان میده!
و اکثر برنامههای فارسی اندروید را به همین صورت نشان میده ولی چند تا برنامه فارسی هم نصب کردم که درست نشان میده! تو اون برنامه چه کاری انجام دادند که حتی اگر گوشی مشکل نشان دادن کلمات فارسی داشته باشه باز هم درست نشان میده؟
دوستان من یک گوشی lg به تازگی گرفتم
فایل برنامه apk که از اینترنت pc گرفتم چطور میتونم روی گوشی نصب کنم؟ فایل رو روی مموری کارت ریختم ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.
با سلام من گوشیم galaxy ace 3 هست و اندروید ان 4.2.2 هست...
من یه بازی به اسم edge of tomorrow دانلود کردم ولی در لودینگ اول بازیم بیرون میپره لطفا کمکم کنید که چیکار باید بکنم...:n21:
سلام
تو تنظیمات گوشی قسمت app ، حجم اپلیکیشن تانگو رو 217 مگابایت زده که بیشترش مربوط میشه به دیتا این برنامه .
حالا اگه گزینه clear data رو بزنم چه چیزهایی رو پاک میکنه ؟ کانتکت ها پاک میشه ؟