گویا مصدومیت روبن برطرف شده و میتونه از ابتدای نیم فصل دوم بازی بکنه ، " مرد شیشه ای " .
Printable View
گویا مصدومیت روبن برطرف شده و میتونه از ابتدای نیم فصل دوم بازی بکنه ، " مرد شیشه ای " .
روبن،آماده برای شروع نیم فصل دوم
روبن،مقابل ولفسبورگ و در اولین بازی نیم فصل دوم بوندسلیگا به میدان خواهد رفت
سایت گل- به گزارش وب سایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی بوندس لیگا،آرین روبن،هافبک باشگاه بایرن مونیخ کاملا از بند مصدومیت رها شده و آماده شروع نیم فصل دوم است.
روبن می تواند در بازی روز ۱۵ ژانویه مقابل ولفسبورگ به میدان برود و برای باواریاییها بازی کند.
لوئیس فان خال امروز در مصاحبه ای درباره آمادگی کامل روبن گفت:«ما بسیار خوشحالیم که آرین روبن دوباره می تواند بازی کند،زمان زیادی منتظر بازگشت او بودیم اما من فکر می کنم شاید این مصدومیت از طرفی، بد نبود و روبن نیم فصل اول را کاملا استراحت کرد و نیم فصل دوم را با روحیه و انرژی بالایی شروع خواهد کرد،کار ما در نیم فصل دوم بسیار سخت است و من روی روبن بسیار حساب می کنم و برایش برنامه های زیادی دارم.»
آرین روبن در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به همراه تیم ملی هلند،دچار مصدومیت شد و تا به حال دوران درمان خود را پشت سر گذاشت
یه موقعه خجالت نکشی جای دیگه ای خواستی بگو؟:31:نقل قول:
الیرو الیا: رویای بازی در بارسلونا، رئال مادرید و منچستریونایتد را دارم
مصاحبه اختصاصی کلوزه با سایت رسمی باشگاه
مصاحبه اختصاصی کلوزه با سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ در جریان اردوی نیم فصل بایرن در قطر
وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران – سعید محمدخواه
بایرن بین نیم فصل و برای فرار از سرمای اروپا در دوحه اردو زده است و در این دوره قطر علاوه بر میزبانی بایرن برگزار کننده جام ملتهای آسیا نیز هست. مصاحبه ای با میرو کلوزه به عنوان یکی از با تجربه های باشگاه در اردوی نیم فصل دوحه انجام شده است که شرح آن را در زیر می خوانیم.
Fcbayern.com- میرو امسال تمامی بازیکنان از اردوی قطر راضی بودند نظر شما در این مورد چیست؟
کلوزه- قطعا اردو فوق العاده است ما روزی دو جلسه تمرین داریم و شرایط کاملا مناسب است زمین تمرین فوق العاده است و آب و هوا بسیار مناسب تمرین و هتل ها فوق العاده است. تنها چیزی که ممکن است مورد انتقاد قرار گیرد فاصله زیاد بین هتل و زمین تمرینی است اما در مجموع همه چیز راضی کننده است.
Fcbayern.com- شما یکی از با تجربه ترین بازیکنان باشگاه هستید آیا اولین اردوی آموزشی خود را به یاد می آورید؟
کلوزه- بلی من در اردوی ذخیره های کایزرزلاترن بودم و کم کم نظر مربیان را برای حضور در ترکیب فصل بعد جلب کرده بودم ما در حال سفر به اردو بودیم و وقتی چند ساعت از خروج ما از کایزرزلاترن گذشته بود من پرسیدم داریم به کجا میرویم ... که این سوال جالبی بود.
Fcbayern.com- اردوهای آماده سازی نسبت به گذشته چه تغییراتی داشته است؟
کلوزه- قطعا تغییر کرده است در آن زمان اردوها بیشتر به تمرینات استقامتی پرداخته می شد ولی امروز و با وجود چنین مربیان همه چیز کاملا متفاوت است ما بیشتر به اصول آمادگی جسمانی کار میکنیم که آن از طریق دویدن و تمرینات میدانی داخل زمین اجرا می شود من شخصا این را ترجیح می دهم زیرا چنین تمریناتی به شرایط مسابقه ای نزذیک تر است.
Fcbayern.com- هر کدام از شما در اردوی دوحه اتاقی جدا دارید و این با گذشته متفاوت است اینگونه نیست؟
کلوزه- بله ما در گذشته چند بازیکن با هم در یک اتاق اسکان میافتند من در کایزرزلاترن و در اردوهای آن تیم همواره با لوکونچ هم اتاق بودم و او یکی از بهترین دوستان من در کایزرزلاترن بود.
Fcbayern.com- آیا او پس از 5 ، 6 روز اعصاب شما را بهم نمیزد؟
کلوزه- خیر او خیلی شوخ بود و یکی از سرگرمی های بزرگ دوران اردو برای من محسوب می شد.
Fcbayern.com- چه موارد دیگری نسبت به گذشته تغییر کرده است؟
کلوزه- در واقع اصول کار مانند گذشته است. اولویت در اردوی آموزشی بدست آوردن آمادگی است. مطمئنا یک هفته برای آموزش نمیتواند زمان کافی باشد اما شما می توانید در زمینه روحی بازیکنان را در چنین زمان کمی آماده کنید. در گذشته پیش از شروع مسابقات بزرگ تیمها 5 تا 6 هفته به اردو می رفتند در صورتیکه امروزه این زمان به دو هفته کاهش یافته است. که این امر بدلیل تلاش برای جلوگیری از آسیب دیدگی بازیکنان است که شما میتوانید با این شرایط بیشتر لذت ببرید.
Fcbayern.com- آیا شما وقت آزاد هم دارید، چه کاری را در وقت آزاد خود انجام می دهید؟
کلوزه- زمان زیادی تا پایان اردو باقی نمانده آموزش، غذا و خواب سه اصل مهم در اردوهای تمرینی است اگر شما چند دقیقه هم وقت آزاد پیدا کنید آن برای ماساژ و درمان صرف می شود. یک شب در طول هفته ما آزاد هستیم و بهمراه تیم برای صرف شام به رستوران می رویم و می توانیم هتل را برای چند ساعت ترک کنیم. در گذشته ما 3 روز در هفته تمرین داشتیم که از ساعت 7 صبح شروع می شد.
Fcbayern.com-شما در بیش از 30 اردوی تمرینی در طول دوران بازی خود حضور داشتید فکر میکنید در چه تعداد دیگری نیز حاضر خواهید بود؟
کلوزه- من امیدوارم که این تعداد افزایش یابد من احساس می کنم هنوز هم آماده ام. من تلاش میکنم تا به طور کامل آسیب دیدگی را از بین ببرم فکر میکنم هنوز می توانم چند سال دیگر نیز بازی کنم.
منبع: سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
برد ۴ بر ۰ باواریاییها مقابل الوکره
حضور روبن و گوستاوو در این بازی دوستانه
به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ۱ هفته مانده به شروع بازیهای بوندسلیگا،باواریاییها در بازی دوستانه نشان دادند که آمادگی کامل برای شروع نیم فصل دوم بوندسلیگا را دارند.
در این بازی،بایرن مونیخ موفق شد که با نتیجه ۴ بر ۰،تیم الوکره قطر را شکست دهد.
همچنین در این بازی دو اتفاق بسیار مهم رخ داد:
حضور آرین روبن در این بازی و همچنین لوئیس گوستاوو که اولین بازی خود را با پیراهن بایرن مونیخ انجام داد.
ترکیب بایرن مونیخ در این بازی:
کرافت(بوت ۴۶)،اتل،برنو(ون بویتن ۲۸)،گوستاوو(کنتنتو ۴۶)،تیموشوک،ون بومل(شواین اشتایگر ۴۶)،روبن(آلتینتاپ ۴۶)،مولر،ریبری،کلوزه
گلها:مولر(۵۷)،شواین اشتایگر(۶۸)،ون بویتن(۷۲)،آلتینتاپ(۸۹)
فان خال:روبن برای ما، مثل مسی و رونالدو برای بارسا و رئال است
مرد شیشه ای باز می گردد
سایت گل- آرین روبن شنبه شب و در دیدار بایرن مونیخ مقابل الوکره به زمین چمن بازگشت و در پیروزی 0-4 تیمش سهیم بود.
لوئیس فان خال که از بازگشت ستاره هلندی تیمش به شدت راضی بود،درتمجید از روبن، او را در سطح لیونل مسی و کریستیانو رونالدو قرار داد
فان خال در این رابطه گفت:« روبن بازیکن خیلی مهمی برای ماست، بازیکنی به اهمیت مسی برای بارسلونا و کریستیانو رونالدو برای رئال مادرید.»
این در حالی است که بایرن مونیخ در حال حاضر 14 امتیاز با بوروسیا دورتموند صدرنشین فاصله دارد و مربی هلندی باواریایی ها معتقد است که باید دفاع از عنوان قهرمانی فصل گذشته را کم و بیش تمام شده دانست:« درنظر داریم تا این فصل در رده دوم جدول قرار بگیریم و تا مراحل پایانی لیگ قهرمانان اروپا پیش برویم و به فینال برسیم. شاید حتی بتوانیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شویم.»
مربی سابق بارسلونا در تشریح دلیل سفر بایرن به قطر در تعطیلات زمستانی گفت:«در ابتدا به خاطر شرایط آب و هوایی و بعد هم به این دلیل که در کنار هم تمرین کنیم، کاری که در ابتدای فصل نتوانستیم انجام دهیم.»
فان خال در ادامه با اشاره به انتخاب قطر بعنوان میزبان جام جهانی 2022، با ابراز رضایت از امکانات این کشور، از شک و شبهاتش در مورد اینکه آیا ورزشگاه ها برای تماشای بازیها پر خواهند شد یا نه مطرح کرد:«فکر می کنم امکانات قطر خوب است ولی آب و هوای گرم تابستانی، ممکن است باعث خالی ماندن ورزشگاه ها شود.البته تا سال 2022، یازده سال باقی است و باید صبرکنیم و ببینیم که چه خواهد شد.»
بایرن اخیرا لوئیس گوستاوو را به خدمت گرفته و فان خال معتقد است که تیمش خرید دیگری در بازار نقل و انتقالات نخواهد داشت:« فکر می کنم تیمی که در حال حاضر در اختیار داریم، کافی باشد.»
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
لوکاس پودولسکی کاپیتان کلن شد
ملیپوش آلمانی بازوبند کلن را به بازو خواهد بست.
سایت گل – لوکاس پودولسکی، ملیپوش آلمانی به عنوان کاپیتان جدید کلن معرفی شد. فرانک شفر، مربی کلن تصمیم گرفت این مهاجم ارزشمند را به عنوان جانشین یوسف محمد، مدافع تیمش کاپیتان کند.
پودولسکی 25 ساله در تابستان 2009 و پس از ماجراجویی در بایرن مونیخ به کلن برگشت و تبدیل به بازیکنی کلیدی در کلن شد.
پودولسکی میگوید: «به روشنی بسیار افتخار میکنم که کاپیتان جدید شدهام. هنگامی که کاپیتان تیم هستید همیشه باعث افتخار شماست.
این چالشی حقیقی برای من است و از مسئولیتهایی که این پست برای من دارد آگاهم. حتی بدون بازوبند هم نهایت تلاش خود را انجام دادم تا مسئولیتهایم را به گردن بگیرم و حالا تلاش بیشتری خواهم کرد.»
پودولسکی در این فصل نتوانسته فرم عالی خود را تکرار کند و در جدول ردهبندی کاسترول رتبه 621 را دارد.
میشاییل بالاک، خوشحال از بازگشت به میادین
هافبک بایر لورکوزن پس از ماهها به بازی برگشت.
سایت گل – میشاییل بالاک، هافبک بایر لورکوزن خوشحال است که سرانجام به فوتبال برگشته است. او دچار مصدومیت از ناحیه ساق پا شده بود و به همین دلیل چهار ماه از میادین دور بود. مصدومیت او در بازی با هانوفر در اواسط سپتامبر روی داد.
این بازیکن سابق چلسی در بین دو نیمه بازی با تیم دسته دومی روت وایس اوبرهاوزن به میدان آمد. لورکوزن آن بازی را دو بر یک برد.
بالاک 34 ساله گفت: «نیاز به بازی کردن داشتم و این شروعی خوب بود.»
بالاک در تابستان پس از چهار فصل حضور در چلسی به لورکوزن پیوست. او در چلسی هم در فینال جام حذفی مقابل پورتسموث دچار آسیب از ناحیه مچ پا شد و جام جهانی را از دست داد.
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
نویر: با بایرن توافق نکرده ام
اظهارات نویر درباره پیوستن به بایرن مونیخ
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مانوئل نویر،دروازه بان باشگاه شالکه و تیم ملی فوتبال آلمان،درباره خبرهای منتشر شده مبنی بر پیوستن او به رختکن باواریایی ها اعلام کرد که هیچ صحبتی و هیچ توافقی با باشگاه بایرن انجام نداده ام و هنوز مشخص نیست که در شالکه بمانم و یا به باشگاه دیگری بروم. او در این باره گفت:« هیچ صحبتی بین من و باشگاه بایرن مونیخ انجام نشده است،من هنوز تصمیم قطعی برای جدایی از باشگاه شالکه را نگرفته ام و در حال حاضر نمی خواهم به این قضیه فکر کنم،تابستان در این باره تصمیم خواهم گرفت.» این در حالی است که اولی هوینس،رئیس باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که هواداران بایرن می توانند،نویر را بازیکن ما بدانند و به طور حتم ما او را به مونیخ خواهیم آورد. قرارداد مانوئل نویر با باشگاه شالکه در سال ۲۰۱۲ به پایان خواهد رسید و این باشگاه به این دروازه بان،پیشنهاد تمدید قرارداد را داده است اما هنوز او هیچ جوابی به باشگاه شالکه نداده است
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
ریبری:خوشحال می شوم اگر سه جام را ببریم
صحبتهای فرانک ریبری در مصاحبه با بیلد
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانک ریبری،هافبک فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای اعلام کرد که بایرن مونیخ در حال حاضر،یکی از قدرتمند ترین باشگاه های دنیاست و در حال حاضر به راحتی می تواند دو جام را کسب کند. او در این باره گفت:«ما یکی از قویترین ها هستیم و خوشحال می شوم اگر بتوانیم،هر سه جام را کسب کنیم،ما کار بسیار دشواری داریم و باید در تمام بازیهای بوندس لیگا با بیشترین توان حاضر شویم تا بتوانیم حریفان خود را شکست دهیم،دورتموند بسیار قوی است و می تواند برای ما خطر ساز باشد اما به نظر من با شروع نیم فصل دوم،آنها افت خواهند داشت و ما در حال حاضر در اوج هستیم،در لیگ قهرمانان،باید به فینال برسیم و سعی کنیم که جام را بالای سر ببریم.» فرانک ریبری، همچنین در جواب سوال خبرنگار بیلد که از او پرسید: شنیده میشود شما با لوئیس فان خال مشکلاتی دارید،آیا این قضیه صحت دارد؟ جواب داد:« من همیشه به مربیان احترام گذاشتم و هیچوقت مشکلی با مربیان نداشتم،شاید بعضی مواقع نظرات ما با هم فرق داشته باشد اما او مربی است و من وظیفه خود می دانم که به او احترام بگذارم«[COLOR="Silver"]
روبن: از بازی مقابل الوکره خوشحال هستم
۱۸۱ روز از آخرین بازی روبن در فینال جام جهانی آفریقای جنوبی مقابل اسپانیا میگذرد،این بازیکن ۲۶ ساله هلندی،بازگشت خود به میدان مسابقه را جشن میگیرد و شاید در حال حاضر خود را یکی از خوشبخت ترین انسانهای روی زمین میبیند.
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ،روز شنبه در دیدار دوستانه در کمپ قطر،مقابل الوکره،آرین روبن به میدان بازی بازگشت و به مدت ۴۵ دقیقه در این بازی حضور داشت. او در این باره می گوید:«واقعا برایم باور نکردنی است،بسیار نا امید بودم و فکر می کردم اگه روزی به زمین بازی برگردم،درد شدید خواهم داشت و باید فوتبال را کنار بگذارم اما خوشبختانه هیچ احساس دردی ندارم و فکر می کنم که این بازی برای آمادگی برایم بسیار خوب بود و از بازی مقابل الوکره خوشحال هستم، از لحاظ فیزیکی آمادگی کامل دارم و حتی می خواستم، ۹۰ دقیقه در زمین بازی کنم اما فان خال این اجازه را به من نداد.»
سلام به بچه های گل و طرفداران آلمان :40:
یادش بخیر جام جهانی چه خبر بود تو این تایپیکها
مرسی بچه ها :11:
از قرار معلوم نیم فصل دوم کرافت دروازبان اصلی بایرن هست
معلوم نیست این فن خال چی تو سرشه که میخواد به بازیکن بی تجربه ای مثل اون بازی بده
فقط امیدوارم تو چمپیونزلیگ جلوی اینتر حداقل بزاره بوت بازی بکنه.
امیدوارم تجربه رنسینگ تکرار نشه
فرانک ریبری: در سال 2011 به اوج همیشگیام برمیگردم
بال بایرن مونیخ میخواهد ریبری حقیقی را به هواداران نشان دهد.
سایت گل – فرانک ریبری، ستاره بایرن مونیخ مصمم است که در سال 2011 به اوج برگردد. این ملیپوش فرانسوی در سال 2010 درگیر مصدومیت و مشکلات شخصی شد و نتوانست در میدان بدرخشد.
او گفت: «خیلی خوشحالم که سال 2010 را پشت سر گذاشتم. سال بسیار سختی بود و دشواریهای فراوانی در آن متحمل شدم. اما حالا سال جدیدی آغاز شده است.
من اشتباهاتی که در سال 2010 مرتکب شدم را تکرار نخواهم کرد. در سال 2010 بسیار آموختم و برخی چیزها را تغییر دادم.
من عوض شدهام. بالغتر شدهام و حالا اولویتهای دیگری دارم. خانوادهام برایم مهمتر شده. در سال گذشته برایم روشن شد که دنیای پر زرق و برق فوتبال ربطی به زندگی واقعی ندارد.
ریبری حقیقی در حال بازگشت است و آماده آن هستم که تاثیر زیادی در نیمه دوم فصل بگذارم.»
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
بکن باوئر: فان خال می توانست،بازیرکی بیشتری عمل کند
فرانتس بکن باوئر،رئیس پیشین باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای از عملکرد لوئیس فان خال، انتقاد کرد
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانتس بکن باوئر امروز در مصاحبه ای با روزنامه بیلد از فان خال کمی انتقاد کرد.
او در این مصاحبه گفت:« قطعا سرمربی هر تیم، تصمیم نهایی را خواهد گرفت که چه کسی بازی کند و در ترکیب اصلی تیم قرار بگیرد اما درباره انتخاب دروازه بان،باید دروازه بانی را انتخاب کرد که بتوان برای مدت زیاد،روی آن حساب کرد و کاملا از آن مطمئن بود، به نظر من فان خال باید کمی با هوشیاری بیشتری عمل می کرد و با تمام مربیان بارها در این باره بحث و گفتگو میکرد و تمام جوانب را در نظر می گرفت.»
بکن باوئر ادامه داد:«او می توانست با نرلینگر و کارل هاینس رومنیگه در این باره صحبت کند و نظر آنها را هم بداند.من بیشتر برای موقعیت فان خال ناراحت هستم،چون دست به کاری زد که برای مدیران باشگاه بایرن مونیخ بسیار عجیب است اما امیدوارم که او اشتباه نکرده باشد و توماس کرافت، جواب اطمینان او را بدهد.»
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
گومز:برایم سخت است که نقش بازیکن آزاد را بازی کنم
این احتمال وجود دارد که ماریو گومز در نیم فصل دوم،پست جدیدی در ترکیب فان خال داشته باشد
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،لوئیس فان خال ظاهرا بعد از کمپ قطر، تصمیم گرفته است که تغییرات اساسی در ترکیب خود دهد و تا حدی که در تمرینات این کمپ از ماریو گومز خواسته بود که نقش ژوکر(بازیکن آزاد) را بازی کند،او در این تمرینات و در بازی که بین بازیکنان تیم انجام شده بود،۱۵ دقیقه به عنوان بازیکن جوکر در زمین بازی کرد و عملکرد خوبی نداشت اما این پایان ماجرا نبود و فان خال از او خواسته است که باید خود را هرچه زودتر برای این پست آماده کند.
ماریو گومز در این باره می گوید:« فان خال بسیار صادق است و همیشه راست می گوید و فکر می کنم که او چیزی در من دیده است که از من خواسته تا برای این پست آماده شوم اما باید بگویم که من ۱۵ دقیقه در زمین بازی مانند دیوانه ها به دنبال توپ می دویدم و حتی پایم به توپ نخورد،پست جوکر در زمین داشتن موجب می شود که توجه خیلی ها را به خود جلب کند اما زمانی که برای مثال توپ به روی دروازه حریف فرستاده می شد و من باید در آنجا بودم،نمی توانستم در این مکان حضور داشته باشم و از موقعیت استفاده کنم اما در کل من توانستم استفاده بسیار خوبی از تمرینات با فان خال ،ببرم.»
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
کان:قهرمانی در بوندس لیگا،غیر ممکن است
اظهار نظر اولیور کان درباره باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای با کیکر
سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اولیور کان،دروازه بان سابق باشگاه بایرن مونیخ،در مصاحبه با کیکر اعلام کرد که قهرمانی در بوندس لیگا برای بایرن مونیخ، کار بسیار سخت و غیر ممکن است.
او در این باره گفت:«برای بایرن بسیار سخت است که در این فصل قهرمان بوندس لیگا شود و کاملا غیر ممکن است،امیدوارم که بایرن بتواند فقط مکانی کسب کند که سال آینده بتواند در لیگ قهرمانان اروپا، حضور پیدا کند،در حال حاضر بایرن با بازیکنان بزرگی مانند لام و شواین اشتایگر،تمدید کرده است و همچنین بازیکنان بزرگی مانند روبن و ریبری را در اختیار دارد و به نظر من با وجود چنین بازیکنانی باید حداقل به لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد.»
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
فان خال:کرافت باید یاد بگیرد زیر فشار بازی کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فان خال معتقد است که باید به تمام بازیکنان،شانس برای حضور در ترکیب اصلی را داد
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،لوئیسفان خال ،سرمربی باشگاه بایرن مونیخ چند روز پیش رسما اعلام کرد که در نیم فصل دوم،توماس کرافت به عنوان دروازه بان شماره ۱ باواریایی ها خواهد بود و بنا به صحبتهای سرمربی هلندی،کرافت به راحتی می تواند در ترکیب اصلی باواریاییها جای بگیرد.
لوئیس فان خال امروز صحبتهایی درباره تصمیم جدید خود گفت:«من نمی خواهم بگویم که در ترکیب اصلی من،تمام پستها آزاد است و هرکس دوست داشت،می تواند در ترکیب اصلی قرار بگیرد اما هرکس توانایی داشته باشد در ترکیب اصلی بایرن، قرار خواهد گرفت،من باید به تمام بازیکنان تیمم، شانس برای بازی کردن و قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم بدهم،من اگر در بازیهای دوستان و کم اهمیت،کرافت را درون دروازه قرار دهم،او هیچوقت ذوق برای ادامه کار در بایرن نخواهد داشت،نظر من این است که باید مسولیتهای سنگین را به بازیکنان جوان تر داد تا خود را نشان دهند و یاد بگیرند که زیر فشار بازی کنند.»
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
نویر:شالکه را به بایرن ترجیح میدهم
بسیار بعید به نظر میرسد که مانوئل نویر، سال آینده به رختکن باواریاییها بپیوندد
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مانوئل نویر، دروازه بان باشگاه شالکه و تیم ملی فوتبال آلمان رسما اعلام کرد که اگر تصمیم به رفتن از شالکه بگیرم، فقط با پایان یافتن فصل جاری اینکار را خواهم کرد.
او در مصاحبه ای، در این باره گفت:«من هیچ وقت درباره جدایی از باشگاه شالکه صحبت نکردم و اگر این باشگاه بتواند فصل آینده در لیگهای اروپایی حضور یابد،گزینه اول من،تمدید قرارداد با شالکه خواهد بود و باشگاه شالکه را به بایرن مونیخ ترجیح می دهم،من در این مورد با فیلیکس ماگات،صحبتهای زیادی انجام دادم و این طبیعی است که هر بازیکن به فکر آینده خود باشد.»
باشگاه بایرن مونیخ در حال حاضر به شدت به دنبال جذب این دروازه بان است و بارها اعلام کرده است که با پایان یافتن فصل جاری با این دروازه بان جوان، وارد مذاکره خواهد شد.
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
مت هاملس:فکر نمی کنم به بایرن بازگردم
هاملس،آب پاکی را به روی دست باواریاییها ریخت
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مت هاملس،بازیکن باشگاه دورتموند که تا سال در باشگاه بایرن مونیخ بازی می کرد،رسما اعلام کرد که علاقه ای به بازگشت به مونیخ ندارد و قصد دارد به فوتبال خود در دورتموند ادامه دهد.
او در این باره می گوید:«حتی اگر در قرارداد من با باشگاه دورتموند،قید شده بود که باشگاه بایرن مونیخ بعد از مدتی می تواند من را با قیمت دو یورو به آلیانس آرنا بازگرداند،من قبول نمی کردم که به بایرن مونیخ بروم،من در اینجا احساس بسیار خوبی دارم،باشگاه دورتموند را دوست دارم و می خواهم در اینجا بمانم،زمانی هم به باشگاه بایرن مونیخ علاقه مند بودم اما متاسفانه نتوانستم در آنجا بمانم.»
اظهارات هاملس،مدافع ۲۲ ساله باشگاه دورتموند در حالی است که لوئیس فان خال،خواهان جذب این بازیکن است و پیشنهاد بازگرداندن این بازیکن را به سران باواریایی داده است اما ظاهرا مدیران باشگاه بایرن مونیخ قصد دارند کاملا فان خال را از این تصمیم، منصرف کنند، زیرا به خوبی میدانند که هاملس به باشگاه بایرن مونیخ بازنخواهد گشت.
سلام به بچه های آلمان
این فن بومل کیفیت بازیش توی پست خودش این فصل چه طوره؟؟
سنش چقدره؟؟