دوستان با 10-11 تومن میشه فولکس گل تر و تمیز گیر آورد ؟از لحاظ کیفی ماشین خوبی هست؟
Printable View
دوستان با 10-11 تومن میشه فولکس گل تر و تمیز گیر آورد ؟از لحاظ کیفی ماشین خوبی هست؟
فکر نمیکنم اونقدر تمیزش رو بشه پیدا کرد ولی کیفیتش خوب بود و هست
تنها مشکلش توان کم نسبت به حجم موتور (موتورش تقریبا تکنولوژی قدیمی داره) و کمیاب بودن قطعات هستش
یکی از دوستان مدل 86 این خودرو رو 12 تومن گرفته خیلی ام راضیه این دوستم قبل از گل 206 تیپ 5 داشته و به گفته خودش گل رو به 206 ترجیح میدهنقل قول:
من فکر کنم با 11 بشه مدل 85 رو گیر آورد.میخواستم بدونم نظر دوستم در مورد گل صرفا یه نظر شخصیه یا واقعا همینطور هست و ارزش خریدن رو داره:question:
گل در کل یه ماشین متفاوت توی بازار بود
حیف شد تولید نشد ماشین با دوامی هستش خوب هم هست در کل با 206 تیپ 5 مقایسه میشه و خیلی ها هم راضی هستن ولی فکر نمیکنم نظر شخصی دوستتون هم اینقدر اشتباه باشه اگه امکانش رو دارین یک بار همون ماشین دوستتون رو تست کنید .
به نظر من تمیزش رو گیر بیارید واقعا میارزه ... خیلی خیلی ماشین عالی هستشنقل قول:
باید بگردی - من یک گل تمیز دیدم مدل 84 که 10 تومان میداد با سیستم و رینگ اسپورت و فلان و سوارش هم شدم چون رفیقم بود و دیدم واقعا ماشینش تمیز بود .نقل قول:
ولی کلا تو این قیمت باید بگردی تا تمیزش رو پیدا کنی ولی همون طور که یکی از دوستان گفت پیدا کردن قطعات مشکل هست.
من 206 تیپ 5 رو ترجیح میدم به گل .{نظر شخصیم هست }
سلام ببخشید پراید با 4.5یا 4.7 چه مدلی میشه خرید؟؟:20:
ممنون میشم یه کم توضیح بدید:20:
از تمامی دوستان که نظر دادید بسیار متشکرم.اتفاقا صبح یه دوری با گل زدم وتصمیم قطعی گرفتم که یه تمیزش دو گیر بیارم و بخرم واقعا خوب بود .من با 206 هم رانندگی کرده بودم و انتخاب بین این دو واسم سخت بود ولی امروز مصمم شدم از 206 صرف نظر کنم.استهلاک 206 نسبت به گل بالا تره قطعاتش گرونتره و این ها منو از خریدن 206 منصرف کرده.
نقل قول:
دوست من توجه داشته باشید قطعات 206 شاید گرون تر باشه اما موجو هست
اما قطعات فولکس گل به راحتی گیر نمیاد.
در کل خودرویی مناسبی هست.
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
پراید مدل 83 قیمت 4700000 توماننقل قول:
سلام
پراید مدل 87 بی رنگ فنی سالم چقدر قیمت داره
ممنوم میشم جواب بدید