سلام؛نقل قول:
یعنی قسمتی از بازی که قبل از انتشار روی وب برای دانلود قرار میگیره که شما ببینید بازی در چه سطحی هست.
مثلا تو بازی فیفا معمولا 5 یا 6 تیم تو دمو موجوده به همراه یک ورزشگاه و شما فقط میتونید بازی دوستانه برگزار کنید.
Printable View
سلام؛نقل قول:
یعنی قسمتی از بازی که قبل از انتشار روی وب برای دانلود قرار میگیره که شما ببینید بازی در چه سطحی هست.
مثلا تو بازی فیفا معمولا 5 یا 6 تیم تو دمو موجوده به همراه یک ورزشگاه و شما فقط میتونید بازی دوستانه برگزار کنید.
آقا چه جالب بعد وقتي براي دانلود بياد حجمش خيلي بالاست؟
بلهنقل قول:
نوشته شده توسط gta6767;[SIZE=2
فکر کنم پارسال 1 گیگ بود البته فکر کنم بیشتر بود
بله منم کاملا با شما موافقم البته تواین وقتا اونایی که اطلاعی از زمان انتشار بازی ندارن باید به فروشگاه های با اعتماد مراجعه کنننقل قول:
سلام؛نقل قول:
معمولا حجمش نباید بالا باشه، اما متاسفانه سال پیش چون زبان های گزارشگری جدید به دموی PC افزوده شد. حجم اون تا 2.16 گیگابایت افزایش یافت. ولی دموی نسخه کنسولی حدود 600 مگ بود.
اصلیش حدود یه گیگهنقل قول:
اما میشه حجمشو کم کرد
پارسال دمویی که من دانلود کردم فکر کنم 200-300 مگ بود
چند تا تیمم بیشتر نداشت
رئال و ....
رئال دیگه چیه؟ :31: تیماش اینا بودن:نقل قول:
Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille and Chicago Fire
یه سوال دیگه:
اون 300 مگیه که دان کردی چی رو نداشت؟
آره فردا اعلام میکنن دمو کی منتشر میشه .نقل قول:
نقل قول:
بله الان سوال کردم گفتن Ian کارگردان نسخه pc گفته دقیقا مثل نسخه کنسولیه :
yeah it was listed in the features list and Ian commented that it looks exactly the same like the console [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد باید با هم بیان به هر حال فردا خیلی چیزا معلوم میشه .نقل قول:
..................
در ضمن دیروز آدام میگفت یک سری خبرهای خوب و غیر منتظره از بازی توی نمایشگاه گیم اسکام قراره منتشر بشه . با توجه به اینکه فردا EA کنفرانس داره باید ببینیم این اخبار چی میتونه باشه .
نسخه کنسولی چطوری قابل اجرا خواهد بود ؟
فردا ساعت 4 تا 7 عصر به وقت آلمان کنفراس EA
جای ما خالی!
بر اساس خبری که امروز FSB گذاشت قراره فردا EA اولین تریلر رسمی خودشو از بازی منتشر کنه .
متن خبر :
کد:http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-11-gameplay-trailer-coming-tomorrow/