پس چرا من نمیتونم ؟؟
دقیقا باید چیکار کنم
کدوم کلید رو بزنم و ...
Printable View
پس چرا من نمیتونم ؟؟
دقیقا باید چیکار کنم
کدوم کلید رو بزنم و ...
-نيازي به نرم افزار و اپديت فريمور ندارين چون مورد خاصي اتفاق نميوفتهنقل قول:
-من هم براي 37 نتونستم از سايت مالزيايي پيدا كنم ولي 40 موجود هست كه احتمال زياد ميخوره :
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/lcd-tv/LA40C650L1RXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support[/HTML]
-ولي توصيه من اپديت نكردن هست
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
-زماني كه دارين با رسيور فيلم ميبينيد كليد tools رو بزنيد و گزينه pip رو on كنيد وادامه ماجرانقل قول:
من ورودی ----- رو زدم اون سه ورودی کنار کابل LAN
پایینترینش
الان دفترچه رو خوندم توش نوشته بود بین تصویر فرعی از بین TV, AV1, AV2 با یکی از ورودی های مثل HDMI و .... و جز1 و جز2 میتونید تصویر در تصویر کنید
حالا این جز 1 و2 چیه
-'گفتم عزيز همون مسير رو دنبال كنيدنقل قول:
-احتمال داره با ورودي 3 فيش اين قابليت وجود نداشته باشه مطمئن نيستم امتحان كنيد
سلام دوستان
می خواستم بپرسم اگه یک فیلم فول اچ دی رو از طریق پورت یو اس بی این تلویزیون پخش کنیم کیفیت اون کاهش پیدا میکنه؟
از طریق شبکه کردن پخش کنیم چطور؟
کسی مقایسه ای بین کیفیت تصویر یک فیلم واحد از درگاه های usb و hdmi و lan انجام داده؟
یک فیلم اچ دی روی هارد بیشتر کیفیت خودش رو حفظ میکنه یا دی وی دی و یا blue-ray
اگه فیلم اچ دی رو برای اینکه در یک فلش یا دی وی دی جا بدیم برش بزنیم کیفیت اون پایین میاد؟
اصلا برای این کار برنامه ای هست که فیلم های اچ دی پر حجم رو بشه باهش قسمت بندی کرد؟
تروخدا هرکی یه تیکشم جواب بده ممنون میشم
-نخير عزيز كيفيت افت پيدا نميكنهنقل قول:
-به نظر من كمي ورودي Hdmi بهتر هست كمي رنگ ها شاداب تر هستند(البته شايد قابل تشخيص نباشه)
-فيلم هاي full hd اكثرا بلوري هستند كه ريپ ميشن به صورت mkv و هيچ موردي نداره چه روي هارد باشه چه فلش چه dvd و البته زماني كه روي بلوري هستند اريجينال با بيت ريت هاي بالاتري هستند تا زماني كه ريپ ميشن
-نرم افزارهاي مختلفي براي قسمت كردن ويا ملحق كردن وجود داره كه به راحتي اين كار رو انجام ميدن مثل : hj split
ممنون از پاسختون
برای این تلویزیون اگه بخوام یک فیلم full hd بگیرم اون فیلم باید چه مشخصاتی داشته باشه؟
یک فیلم چه مشخصاتی داره؟فرمت و کدک و بیت ریت و فریم و کدک صدا اینا هستند؟مثلا اگه یک فیلم کدکش vc1 نوشته شده و فرمت mkv خب این فیلم قابل پخشه در hdtv؟ اگه نه باید با این فیلم چه کار کرد؟
میشه یک جایی معرفی کنید که با کیفیت ترین فیلمی رو که این تلویزیون ساپورت مبکنه رو دانلود کنم؟
با کیفیت ترین فرمت کدک و ... چی هست؟
اونوقت اگه فیلمی رو که مثلا 12 گیگ هست رو بخوام با یک فلش 4 گیگ پخش کنم باید فیلم رو ببرم و اون برنامه ای که گفتید فکر نمیکنم برای این کار به کار بیاد
اگه برنامه دیگه ای معرفی کنید ایا اون برنامه کیفیت رو پایین میاره؟
شرمنده شاید سوالام رو در جای مناسب نمیپرسم اما تازه کار هستم و احتیاج به یک نقطه شروع دارم و حتما در آینده جبران میکنم
-در مورد نوع فايل ها و بيت ريت ها وكدك هاي صوتي وتصويري قابل اجرا :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5505192&postcount=54[/HTML]
-در مورد اجراي فرمت هاي full jd نگران نباشين فرمت هايي كه در بازار يافت ميشه رو بدون مشكل اجرا ميكنه
-در مورد برنامه hj split هم كاري به كيفيت نداره و تنها فيلم رو پارت پارت ميكنه براي دوستاني مثل شما كه مشكل حجم دارند بر روي فلش
اون فرمت هارو دیده بودم اما یکم برام مبهم بود لیست قابل فهمه منتهی فیلم هایی که برا دانلود هست مشابه این ها نیست یعنی در فیلم ها صحبتی از کدک فیلم ها نشده تا ببینم ساپورت میشه یا نه فقط مثلا کفتن full hd 1080p که این یعنی رزولوشن که این تلویزیون با هیچ رزولوشنی مشکل نداره و با فریم و بیت ریت های مختلو هم مشکل نداره یا فرمت فیلم رو گفتن و حجمش و همین طور اینکه اصل این فیلم رو چی بوده مثلا دی وی دی بلوری و chd و سی دی
اکثر فرمت های خوب رو هم که ساپورت میکنه منتهی این فرمت ها باید درونشون فیلم با کدک های بالا قرار داشته باشن که من تو فیلم هایی که برا دانلود میگردم از کدک صحبتی نمیشه
مثلا من امتحان کردم که هر نوع wmv ای رو نمیخونه برا همین میترسم یه هفته بشینم فیلم hd با فرمت mkv مثلا دانلود کنم بعد ببینم کدکش جزو اون 4 تا نبوده و نمیخونه
در مورد hj splite هم امتحان کردم مثلا یک فیلم ts رو 2 تا 50 مگ کردم اولی رو بدون افت کیفیت خوند دومی رو نشناخت
شاید من منظورمو بد گفته بودم شما اون برنامه رو معرفی کردید
هدف من تقسیم کردن برا انتقال نیست می خوام کوچیکش کنم فیلمو تا مثلا یک فیلم 10 گیگ رو سه قسمت کنم و هر بار یک قسمتشو بریزم رو فلش و نگاه کنم
وای که چقدر حرف زدم شرمنده
-عزيز چرا اينقدر نگران هستين ؟نقل قول:
من نزديك چندين هزار گيگ فيلم hd دارم ولي با error ي مربوط به عدم پخش برخورد نكردم تا حالا
-بيشتر واكثر فيلم هاي hd كه بازار وجود داره كانتينر mkv هست با كدك هاي شناخته شده واستاندارد كه پنل بدون هيچ مشكلي اجرا ميكنه
-در مورد نرم افزار hj split كارش فقط همينه هيچ تغييري در كيفيت فيلم نميده مشكل از نحوه قسمت كردن ويا پسوند انتخابي فيلم مورد نظر شما بوده نه چيز ديگه
-اين نرم افزار همونيه كه شما دنبالش هستين با كارايي مورد نظر شما