ویــــروس جــدیــد اما عجیــــــــــب!!! کمک!
سلام به همه ی رفقای پی سی ورلدی گلم!
اخیرا کامپیوترم به یه ویروس یا تروجان عجیب و جدید آلوده شده که وقتی به اینترنت وصل میشم فعال میشه و بد حالمو میگیره !
حالا اینکه چه جوری باید بگم اولین کار و یا نشونش شبیه یه ویروس یا تروجان قدیمی به اسم w32/jeefo است که یه پنجره ی Don't Send باز میکنه ولی بعدش یه دفعه مثل مواقعی که از یه بازی سنگین خارج میشیمو task bar یه جورایی ریفرش میشه ؛
و بعد اون تمام سرعت اینترنتو میگیره به طوری که هیچ دیتایی ارسال ودریافت نمیشه Y! Sign out میشه و انگار دیگه اصلا انگار وصل نیستی و همه اینا در حالیه که جفت مانیتورای ارسال و دریافت اینترنت مربوط به کانکشن روشنه
و مهم ترین کاری که میکنه نمیذاره دیسکانکت کنی ؛ علاوه بر اینکه نمیذاره پنجره ی Status باز شه , با راست کلیک روی آیکن کانکشن و انتخاب Disconnect هیچ عمل و تغییری انجام نمیشه و خط تلفنم همینطور اشغاله تا رستارت کنی !
این مساله بیشتر موقع چت و کار با Y! Messenger اتفاق میفته !
از دوستان خواهش میکنم هر چه سریعتر بندرو راهنمایی کنند.
مرسی
یه ویروس جدید با نام rose.exe
سلام. من چند وقت پیش به این ویروس گرفتار شدم. کارشم اینه که گزینه اول درایو رو به Autorun تغییر میده و درایو فقط با راست کلیک -اوپن باز میشه . این ویروی کارهای دیگه ای هم میکنه ولی روی هر سیستمی متفاوته . مثل : خارج نشدن از ویندوز ، خاموش شدن یکباره کامپیوتر ، و... . تنها راه از بین بردن ویروس هم فرمت کردن درایو هست . اگه فایل هاتون برای شما مهمه یه درایو نسبتا خالی گیر بیارید و محتویات یه درایو دیگه رو روی اون بریزید و درایو رو فرمت کنید وبعد اونها رو به جای قبلی برگردونید . فقط یادتون باشه اگه حتی یه درایو رو فرمت نکردید نباید اونرو با دوبار کلیک باز کنید .