تو لینکی که دادید نوشته Enhanced Edition English Language Pack - 5 links میشه اینو دان کرد بعد رو ویچر 2 نصب کرد ؟
Printable View
تو لینکی که دادید نوشته Enhanced Edition English Language Pack - 5 links میشه اینو دان کرد بعد رو ویچر 2 نصب کرد ؟
کیفیت ویدیو ها پایین اومده غیر از چند تاشوننقل قول:
کد:http://nfomation.net/info/1335058576.Black_Box.nfo
سلام، آقا این Triss رو چرا به صورت مجسمه ی کوچک! در آوردن ؟ من این قضیه شو نفهمیدم. این جادوگره Cycthia دستیار Phillipia چرا اینکارو کرد؟
ممنون
سلام/لانچر من مورد داره.../اجرا نمیشه/میشه برای دانلود بذارین/mer30
سلام دوستان!
من هی جونم در طول بازی تموم میشه :(
چطوری میطونم ی معجون برای پر شدن جونم درست کنم؟؟
چه فرمولی رو باید بخرم؟؟
ممنون :)
یک سوال میپرسم فقط بهم نخندید :دی
جواب هایی ک میدی رو شخصیتمون تو بازی تاثیر داره؟؟
مثل فیبل یا فا اوت؟؟ که آدم ایول یا گوود میشدیم!
اگه آره از کجا باید بفهمم ک خوبم یا بد؟؟ :دی
نخند ;)
سلامنقل قول:
معجونی نیست که جونو به یکباره پر کنه فقط معجون هایی هستن که بازیابی را تسریع می کنه مثل Healing Brew ,Swallow (البته اینا بدون اثار جانبی هستن)
سلامنقل قول:
برای اینکه Healthـتون زود تموم نشه باید به دو مورد خیلی توجه کنید
یکی اینکه مرتب از Dodge استفاده کنین و مورد دوم استفاده از Quen هست , در اولین فرصت همه ی Perk های مربوط به Quen را بگیرید و قبل از هر مبارزه از اون استفاده کنین تا Damage نبینید.
با توجه به اینکه معجون ها در حین مبارزه قابل استفاده نیستن فقط می تونید قبل از مبارزه از معجون هایی که Health Regenerationـتون را بالا می برن استفاده کتید که باز هم توصیه نمی کنم!
اگه اون دو مورد بالا رو به دقت رعایت کنید هیچ وقت به مشکلی بر نمی خورید ...
انتخاب هایی که در طول بازی انجام میدید روی اتفاقاتی که در قسمت های بعدی بازی براتون پیش میاد و روی پایان بازی تاثیر می گذاره ولی چیزی به اسم شخصیت به اون شکلی که گفتید (خوب یا بد) وجود نداره...نقل قول:
سلام من تو این مرحله گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید FROM A BYGONE ERA the notes were sold to dethmold
توی استیم Enhanced Edition این شماره و همین طور The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut رو تا یکشنبه میشه به طور رایگان دانلود کرد!
همین طور تا آخر سه شنبه 18 فوریه شماره یک و شماره دو به ترتیب با 2 و 4 دلار میشه تهیه کرد
یعنی یه تخفیف 80 درصدی و برای کسانی که می خوان بازی رو اورجینال تهیه کنن فرصت خوبیه
مزیتش هم اینه که هر دو ، نسخه نهایی هستن که یه سری تغییرات نسبت به نسخه اصلی اونا داشتن...