نقل قول:
من نمیدونم کدوم صفحه بهتره، چون باهاشون کار نکردم. اما استیو جابز که میگفت از OLED بهتره.
بعد هم چی بهش میگن این تعداد پیکسل بیشتر رو، یادم رفته اسمش رو، تو آیفون4 بی نظیره. این رو که قبول دارین دیگه، نه؟
در مورد قیمت هم من کِی ایران رو مثال زدم؟ من قیمت جهانی رو گفتم. OK؟
استیو جابز حرف زیاد میزنه ... استیو از کی شده منبع ؟!حداقل 5 سایت مختلف در اینباره ادعا کردن که در کل amoled بهتر از صفحه نمایش ایفون 4 هستش ! و باز هم مطمئن باش اگر بهتر میبود استیو همونجا کنار 8910 میگذاشت و مقایسه میکرد ... البته ایه وقت فکر نکنی با گوشیهاش مشکلی دارم نه ! با خود خوده خالی بندش مشکل دارم که منو یاد یکی از شخصیتهای سیاسی در کشور خودمون میندازه .. بگم؟
نقل قول:
من هم بحث منظقی رو خیلی دوست دارم و اصلا این بحث رو مطرح کردم که ببینم دیدگاهم تا چه حد مشکل داره.
خب این سوال اول شما برای من هم سوال هست که چرا آیفون باید ارزونتر باشه؟
چرا I9000 قیمتش میشه 600 یورو! اما آیفون میشه 500$؟؟
در مورد صفحه که چیزهایی که میدونم رو گفتم، در مورد بقیه چیزها هم با یه توجیه نسبی میتونیم بگیم وقتی همه چیز از آیفون 3 بهتره، پس این چیزها هم طبعا بهتره. و همون آیفون 3 هم کم چیزی نیست. نه؟
ایفون 4 قیمتش در بازار جهانی 599 یورو هستش تا 699
و i9000 هم 500 یورو ادعا شده 8 گیگ ... که 16 گیگ طبیعتا دوربر همون 550 تا 600 یورو هستش .. عملا تفاوت قیمتی 100 یورویی دارند نه بیشتر
نقل قول:
فلش
اگر میتونست میذاشت دیگه.
بازم ممنون.
شاید درست باشه و سامسونگ نتونسته بزاره شاید هم نباشه نمیشه از پیش داوری کرد .. اما واقعا 2 ال ای دی هم کاربرد نداره چه برسه به تک ال ای دی که دیگه کاربردی جز چراغ قوه نداره .. دوربین های دیجیتال با اون همه دک و پز فلشهاشون کم میارن باز این با تک ال ای دی چکار میخواد بکنه ؟ .. من که معمولا از فلش در عکاسی استفاده نمیکنم و اصلا برام ضعف محسوب نمیشه ولی شما میتونید بگید ضعف حرفی هم نیست
در مورد ppi
x1 هم 800*480 بود در 3 اینچ ... که عدد ppi هم تفاوت زیادی با ایفون 4 نداره ...ولی 8910 که ppi خیلی پایینتری داره اومد x1 رو گذاشت کنار .. حتی s8300 هم با 240*400 از x1 بهتر عمل کرد ...
ppi بالاتر از یک حدی که رد میشه دیگه تاثیری نداره که بشه با چشم تشخیص داد چرا زیر میکروسکوب چرا ... ولی در عمل تاثیری نداره که ادعا میشه ...
مثلا چه کسی میتونه ادعا کنه که صفحه نمایش i8000 بهتر از i8910 هستش ...؟ !
حالا Ips چکار میکنه باید دید ...
نقل قول:
پس فوکوس اتوماتیک و نمیدونم فیلم برداری HD و تشخیص چهره و لبخند و 1000 تا چیز دیگه رو هم از رو دوربین وردارن اگر هر چیزی را بحر کاری ساختن!
فوکوس اتوماتیک ککاربرد داره کاربردشم اینه که باعث میشه عکسها 180 درجه فرق کنن و وضوح تصویر به مراتب بالاتر باشه ...
ولی تشخیص چهره یا لبخند نداشت هم مهم نیست ... این فلش برای من حکم همین تشخیص چهره رو داره ...
چرا اگه یه گوشی با دوربین 12 مگاپیکسلی میبود که اصلی ترین دلیل خرید من دوربین و بعد امکاناتش میبود هم باید ال ای دی میداشت هم زنون هم تشخیص چهره هم لبخند هم فوکوس دستی و .. .. ولی اینجا اصلا کاربری فرق میکنه .. در هر صورت اگر یک فلش زنون قرار بود میداشت و الان نمیداشت برای من فرق میکرد ولی من که میدونم تک ال ای دی در پیت تو این ضخامت نهایتشه ! برام فرقی نمیکنه .. من که فکر نمیکنم با فلش ایفون 4 بشه تو جای تاریک از 3 نفر در کنار هم عکس انداخت