آقا دمت گرم خیلی حال دادی، من کل مشکلاتم بر طرف شد..:40:نقل قول:
دست برو بچه های SKIDROW هم درد نکنه که هوای ما کپی کارارو دارن....:31::31::31:
Printable View
آقا دمت گرم خیلی حال دادی، من کل مشکلاتم بر طرف شد..:40:نقل قول:
دست برو بچه های SKIDROW هم درد نکنه که هوای ما کپی کارارو دارن....:31::31::31:
ظاهراً این کرک جلوتر باز اشکال داره!!!!
یکی از درها باز نمیشه!!! اونجائی که اتاق آبی هست.. میری بالا دور اون نیم دایره آبی دور میزنی از روی چوب میری و میله ها رو میگیری اهرمی که باید در رو باز کنه دوباره باز نمیکنه!!!:((
نميدونم تو قسمت extras رفتين يا نه اما اون يه قسمتي هست كه يه عكس پرينس هست و اون يكي هم اتزيو جون ، وگفته كه ميتونين با اتزيو هم بازي كنين اما تصوير اتزيو نيومده ، كسي ميدونه كه چطوري بايد تصوير اتزيو رو هم بياريم .؟
کامل ترین و سالم ترین کرک بازی هم منتشر شد:
کد:http://www.speedyshare.com/files/23174629/Best_And_Last_Crack_POP_5_WwW.GamerCenter.IR_.rar
طبق توضیح منتشر کننده باگ های زیر Fix شد:
All Problems Solved With These Crack:
* Levers logic
* Door timing
* Upgrades
* Abilities
* XP & Levels
* Area codes
دوستان کسی میدونه بازی چند بار Checkpoint میکنه و کلا چند مرحله هست. ضمنا چند ساعته تموم میشه؟
راستی دوستان گرافیک بازی برای شما هم مشکل داره؟
برای من بعضی مواقع تصویر به صورت راه راه کج میشه و گاهی اوقات تصویر سیاه میشه و مجددا درست میشه. من فکر میکنم گرافیک بازی مشکل داشته باشه.
دوستان کسی تونسته بازی رو با Server Emulator اجرا کنه؟
به نظر من آفلاین سرور بهتر از این کرک کپی کردنی هست چون راحت Checkpoint میکنه.
اقا بازی مشکل داره. اون جایی که با برادرت مالک صحبت میکنی و میگی که باید دو قسمت اون لوح رو به هم بچسبونی اونجا میگه که بیا منو در کنار دروازه ببین. یک دره جلو تر وقتی از پرده میام پایین و دارم اون دستگیره هارو فعال میکنم و اون 2 تا ستون ها میاد بالا کل صفحه ابی میشه . اگر هم بپرم میمیره.کرک فیکس اسکیدرو رو هم ریختم چیکار کنم؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط faramarz
دوستان که دارن بازی میکنن پشت سر هم از سیوهاشون بک آپ بگیرن چون یهو دیدین چک پوینت زد بعدشنقل قول:
نوشته شده توسط speedtest
نرفت مرحله بعد و موند مرحله قبل (پشت در بسته)گیر کردین
کسایی که غول اول رو کشتن بازی رو ادامه ندهند اول بک اپ بگیرن بعد هم حواسشون باشه بعد از کشتن غول و بالارفتن از دیوار و رسیدن به میله های گردان هر جور شده نمیرن! تا گیر نکنن
و سیو قبل و بعدش هم بزارن تا دوستان دیگه دوباره از اول بازی نکنن
برای فعال شدن اتزیو باید Uplay بازی کنی یعنی از طریق آنلاین اگر اشتباه نکنم.نقل قول:
بجز این حالت برای challenge mode یک قسمتش باید بازیو تموم کنی تا فعال بشه یه قسمتشم باید از طریق Uplay فعال کنی.
و فکر کنم برای هر دو هم باید نسخه اصلی Prince داشته باشی.